58

Анонимен

преди 1 година

До 58 Абе, не знам какво е било, но след като Русия ни спря газа, цената му падна.

57

Анонимен

преди 1 година

Ахаххахаха.Който каквото си го направи, друг не може да му го направи!

56

Анонимен

преди 1 година

До 53 С Македония ни изпокара съветско-сръбската доктрина за изкуствено създаване на македонска нация. Това, че сме в калъп с Румъния и Гърция, а не със Сърбия, Беларус и Армения не го намирам за толкова лошо.

55

Анонимен

преди 1 година

52 лъжа. И Киро сам си го каза, гордеейки се. Още март месец наш Кире каза че изтича договора и предстои плащане. Тогава нямаше забрани и можехме да платим за цяла година напред, както направиха други държави. Знаеше се че на 1 ви няма да имаме газ ако не платим. Но нашинките нищо не направиха. А после сложиха забрана за плащане в рубли. Но не и за превалутиране. Нашинките пак нищо не направиха. Ти като не си платиш тока спират ли ти го? А телефона? Но да видим цените сега с новия газ

54

Анонимен

преди 1 година

Егати наведените политици, не съм им фен, но запалиха Балканите, умните американци.Не виждате ли, че ни употребяват в момента?

53

До52

преди 1 година

Системата сама ще си спре.Четох,че тръбите,които са положили,са от ламарина за консерви едва ли не.Корупцията е голям проблем.Да му мислят изпълнителите на проекта,платен с български пари от боко крадеца.

52

Анонимен

преди 1 година

До Спрете им газа За *** не съм сигурен, защото газът е турски. Има опасност турците да направят състезание за колко време танковете им може да стигнат до Русе.

51

Анонимен

преди 1 година

Когато сърбите са пътували из Европа, вие сте били в Ташкента на бащите ви. Айде не се изсилвайте толкова. Не ги харесвам, но слезте на земята малко.

50

Анонимен

преди 1 година

50 четем и книжки и история. Даже живеем в близост до сръбската граница и ги знаем много добре какви са Сърбите. Но да живееш заобиколен от врагове е хиляди пъти по-зле от това да си заобиколен от фалшиви приятели, които спазват благоприличие. Запада ни изпокара с Македония, Сърбия, опълчи ни на Русия, направи ни зависими от военната помощ на Турция и ни вкара в един калъп с Румъния. Но иначе сме независими и мирни. Евала. А ти ела да поживееш малко сред хората, истинските!

49

Анонимен

преди 1 година

До 51Абе, то ние и с Русия уж имахме подписан договор, ама за един ден ни врътнаха кранчето. И то защото не се съгласихме на едностранното им внезапно условие те да си превалутират по техен измислен курс и да ни пращат толкова газ на превалутирана стойност, която сами са си определили.

48

Анонимен

преди 1 година

Леле колко обратното на остри има в тоя форум! Мили ми умнокрасавци, как си мислите че някой врътва кранчето на която е да била газова тръба? Това да не ви е кран на вода! Има подписани договори. Има платени транзитни такси. Да не говорим, че газа не може да го спреш ей така, защото ще предезвикаш гръм по трасето и ще направиш мега пожар. Вие като не искате да си плащате парното режете ли тръбите между съседите, а? Много ми е интересно дали го правите, особено ако по тях тече топла вода!

47

Анонимен

преди 1 година

До 43. Никой не ни е скарал. Сърбия от векове дългосрочно работи срещу българските интереси и при всяка удобна възможност ни забива нож в гърба. Четете малко повече книжки. Познавайте историята, за да разбирате настоящето и да предвидите бъдещето.

46

Хахаа

преди 1 година

Руснаците предложиха на смеш кото от Росатом да пусне коня с капсула по турски паток.Голям смях с туитовете на тези изпушили старци се получи.Още си живеят във времето на правешкия швед.

45

До Анонимен 41

преди 1 година

През Австрия, Унгария, Румъния или със самолет. Ние сме свободни да пътуваме в ЕС без визи. Сърбите ако поискат визи и малкото "шопи" дето ходят там уикендите на пазар ще спрат, а изненадващо този малък на пръв поглед сектор от хора е цели 2% от БВП-то им. Знам смешно на пръв поглед докато не осъзнаеш, че тяхното БВП расте с по 2% на година което означава застой, което е сигнал към кредиторите им че са в началото на рецесия, а да не кажем че от 2020-а БВП-то им пада с по 7% на година...

44

Анонимен

преди 1 година

След тая изцепка, а на бас че първите мирни преговори между Русия и Украйна ще се проведат в Сърбия!

43

hasmokar

преди 1 година

Позор

42

Анонимен

преди 1 година

Вулин е руско протеже и агент и е най-мразеният министър в Сърбия. Преди беше военен министър сега е вътрешен. Той и Ивица Дачич(вицепремиер) са и отявлени българомразци.Хубаво е нашето МВнР да им отговаря по-остро,а не само да се заяждаме с РСМ.

41

Анонимен

преди 1 година

Още един съсед, с който ни скараха. Благодарим на ужприятелите ни. Ние градим, но заради поклонничество някой ни изпокарва със всичките ни съседи. Само че ние сме върху бурето с барут. И ако то се подпали ние отиваме в небитието. На ония подстрекателчата от ЕС не им пука колко от нас ще умрат. Още по-лошото е, че и на българите там също не им пука за това дали ще валят бомби над главите ни. Егати приятелството.

40

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Доблестна постъпка на българското правителство.

39

Анонимен

преди 1 година

Сърбите има начин да решат бързо проблема. Просто искат визи за всички граждани на ЕС и Чена гора и Македония и готово . От де ши минава шопо като тръгне да проституира у Европата ? Бързо и ефективно решение на проблема с шопия.