78

Анонимен

преди 1 година

Защо укрофашистите не искате да спре войната в Украйна и да вкарате България във война?Какво печелите с това?Дори да стане пак ще има Русия.Толкова ли сте злобни?

77

Анонимен

преди 1 година

Този месец сметката ми за газ е 14.80, миналия месец беше 50 доволен съм.

76

(-_-)

преди 1 година

Прав е. т нар. запад подкрепя войната и в същност я създаде. В Украйна горе-долу половината население се определя като познайте какви? Не очакваха Русия да действа, но късно либе за китка.. Сега ще трябва да оправдават безброй жертви на един престъпен режим, установил се чрез преврат.

75

Анонимен

преди 1 година

Ако спрете газа на Сърбия това ше означава война.Укрофашистите дават тези предложения.Съд за укрофашистите!Вън от България!Махайте се!!!!Ние война не искаме!Заминавайте си в Украйна и там се бийте!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 "Гледах Лавров по Евронюз. Човека" Лавров е военопрестъпник, който ще бъде съден от военен трибунал. Какво е "казал" има също толкова роля колкото едно време е казвал външния министър на Хитлер - Рибентроп. И го чака същата съдба.

73

Anonimen

преди 1 година

Нали Лавров се самопоканил. А сега пък БГ ви е виновна. Стига сръбски циркаджии.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 "Не режете клоните със православните държави," Какви "православни държави" бе? Двата най-големи държавни врагове на България са Русия и Сърбия (в тази поредност). Прасвославието е доктрина развита от руснаците, за да бутат идеята за "големия брат". Ние с тия нямаме нищо общо, колкото по-далече са, толкова по-добре.

71

Анонимен

преди 1 година

Гледах Лавров по Евронюз. Човека каза, че напълно разбира поведението на държавите попречили на срещата в Сърбия и че за него това е нормалното поведение за тези държави. Тук сме и ние. Защо журналистите не го отразят това като новина?

70

Дочко

преди 1 година

Спрете им газта на тези *** и им гледайте сеира. Толкова ли няма един смел и отговорен политик да ги нарита тези плебеи.

69

Анонимен

преди 1 година

До 69. Това за Русия ли е насочено, която изпрати чеченски башибозуци в съседна братска славянска православна държава?

68

Анонимен

преди 1 година

До 67Ушанко, коронният ви номер е да казвате, че някой уж бил дошъл да ни нарежда и ние само изпълняваме. Няма такова нещо, България е суверенна държава и сама взема решенията си, тези които се опитват да ни нареждат са в Маскве,които още не могат да възприемат, че България не им е комунистическа колония.

67

Анонимен

преди 1 година

До 67. Еми май верно си тъпогрозно. Изпокарването с Македония е пряк резултат от сръбско-руските интереси в региона. А Македония е безвъзвратно изгубена преди това заради целенасочените и взаимноподпомагащи се действия на СССР и Югославия за изкуствена македонска нация като предпоставка за създаването на васална на СССР Балканска федерация. Гнилият, лош запад няма нищо общо.

66

Анонимен

преди 1 година

Не режете клоните със православните държави, че ще се изолираме до степен в която всички ще ни ритат на края. За запада ние сме чужди, защото сме православни, защото пишем на нашата кирилица, защото подлагаме на съмнение. Православните също започнаха да ни смятат за чужди. Накрая ще останем сами. Осъзнавате ли го това? Осъзнавате ли последствията? Католици ли искате да ставате? Абортите ли искате да забранявате? Или може би искате да сте мюсюлмани със всички последствия? Мислете бе!

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 "Нещо ми се струва" Грешно ти се струва.

64

Анонимен

преди 1 година

59 верно ли? И сигурно руския Лавров а не доче Аналена дойде да ти казва да си чистиме историята и да се вразумяваме. Извини ме, ала въпреки че съм т*ъпо и грозно, а не като тебе умнокрасиво, но добре си спомням кой от къде дойде да ни заповядва като на *** как да се държим. Добре помня унижението което нанесоха на държавата ми, като се държаха все едно ние сме кандидатите за ЕС и крадците на история.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 "Старата българска поговорка, за съседите и разбирателството, вече не важи с любезното съдействие на ЕС и Америка." Кога е имало "разбирателство" със сърбетата, че не се сещам. Бясната анти-българска пропаганда вихреща се в РСМ се контролира изцяло от Белград под ръководството на Москва.

62

Анонимен

преди 1 година

Нещо ми се струва, че ще се случи на Балканите, и ние ще го отнесем, да знаете.

61

Влади

преди 1 година

Спрете газа за сърбежите. А еременчето Лавров да прави като вятъра. Чак ла.йнаря Рогозин ни заплаши с ядрено оръжие. То хубаво, ама ще удари и ру.б.ладжиите в БГ. Голям кеф! Толкова се хабиха за Рашъ, пък тя ще удари и тях.Няма да могат да си похарчат рублите.

60

Кан

преди 1 година

Газа можете да го спрете благодарение на Бойко. Защото то направи тоя проект Български. Ако беше Нинова щеше ние да платим и да е притежание на Русия. Така че ома ясна разлика между преди и сега

59

Анонимен

преди 1 година

Старата българска поговорка, за съседите и разбирателството, вече не важи с любезното съдействие на ЕС и Америка.