38

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Цялата Вселена мрази Русия и Сърбия, най-пропадналите страни на планетата Земя!!! Велика България въведе депутинизация на своето въздушно пространство!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Лъжи, лъжи, лъжи!!! ЕС Санкциите ги знаете, иначе никой не ви пречи на "дипломацията " ви и срещите ви. Можехте вие да летите до раша...и защо не го направихте????? *** ДОЛНИ ПРОВОКАЦИИ!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Едни трупат активи за CV-то, други ще плащат сметката. Или пък не? Защото напоследък руснаците прокарват доста точна разлика между истински виновните и просто прекараните. Справка - съдбата на пленените бандеровци и редовите войскари от ВСУ. Така че нашите политици трябва да мислят и за вариант, в който ще бъдат намерени, арестувани и съдени то независим съд в независима държава. Няма все ние да им плащаме масрафа.

35

Анонимен

преди 1 година

Сърбия винаги е била най-големия враг в историята на България и винаги е била подкрепяна от Русия в нейните подривни действия срещу нас. Справката: войната срещу Съединението на България; Междусъюзническата война, ПСВ, ВСВ, Създаването на македонската нация...

34

Анонимен

преди 1 година

Знам, че Вучич трябваше на живо да лапне на пияндето патлака и им провалихме мaнaфckите изпълнения и затова са ядосани сега. НО това не е наша работа. Лавров според приетите санкции от ЕС е персона нон-грата в целия ЕС и държавите кандидатстващи за членство от 01.05. Ако толкова държат Вучич да бъде оноден ще му се наложи да иде до Кремъл. Знам че там няма да го оправи само Лавров ще се включат и поне още 200 души от ограната но това е съдбата на подлогата. А до Лавров да прави като вятъра !

33

Варицелата

преди 1 година

Изолацият на русия е факт.

32

IQ 3.14

преди 1 година

сръбете продължават да се държат като републикански по борба, май им е малко боя

31

Анонимен

преди 1 година

До Караджата ти искаш руските интереси ли да обслужват?

30

буркан

преди 1 година

Разни хора тук явно са имали двойка по география. Голям смях пада.

29

Анонимен

преди 1 година

лавров да си седи в русия а сърбина в сърбия. няма какво да ходят по света

28

Сата НАТО

преди 1 година

Не смятам, че Лавров има някаква работа в Сръбско. Затова съм пожелал да бъде спрян да посещава Србийа.

27

Анонимен

преди 1 година

....Това означаваше, че реално няма как да достигне страната....Пълни глупости б.е другарю...може например през Турция....а по прекия път е през Украйна и Унгария..защо ви е тази ПРОВОКАЦИЯ????? ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ!!!! Санкциите са обявени отдавна...де сте били?

26

Стоко

преди 1 година

До 19 - Ти имаш ли представа какво е фашизъм въобще? А разлика между нацизъм и фашизъм правил ли? 9 от 10 българи не са прочели нито една историческа книга и повтарят, като папагали, всичко което са чули в кръчмата.

25

Караджата

преди 1 година

Мен и сега ме е срам от нашите евроатлантици. Срам ме е от управниците, които вече открито обслужват американски интересни. Предадоха България и ни разпродават все едно сме ***. Ще горите атлантици, досега мълчахме стига толкова.

24

Анонимен

преди 1 година

Руският външен министър е голям приятел на нашата страна и съжаляваме, че тази визита не се осъществи ----///----- Да, ама на нашата не е приятел.

23

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че тези, които са част от нея, ще се срамуват, когато моментът дойде", заяви Вулин.///////23год.чакаме да дойде момента да се срамуваме, че подкрепихме НАТОвските бомбандировките над СРЮгославия, и още не е дошъл, а няма и да дойде. Същото ще бъде и с авиотуризма на Лавров.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо не мина през румъния или през приятелска унгария,а?

21

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли че фашистка роZZия е в пълна изолация.дари китай не пуска руски самолети

20

Въпрос

преди 1 година

Е не можа ли да мине през Албания-Косово, или Украйна-Унгария, или Хърватска - Босна? Май не е можал.

19

Анонимен

преди 1 година

За хубаво или лошо силните на деня са НАТО и ЕС и по-добре да сме с тях.при една изолация от тях и софиянци ще грабват мотиките , а за нас в провинцията не ми се мисли.