42

Анонимен

преди 2 години

Не го занимавайте с тока и бедността човека е милионер и няма се трогне

41

Анонимен

преди 2 години

Кирчо , тока скочи три пъти , газа три пъти фирми масово фалират народа се чуди как да се прехранва ти се чудиш какъв *** да си набиеш в *** със тази северна Македония на която не и пука че и ще ходиш да им падаш на колене защото . *** и унижението и гаврата за всички които са оставили кръвта си за нашата мила Родина . Кирчо върви си вземи Канадското граждансво и върви на хоризонта!

40

Отвличаме вниманието

преди 2 години

Съдбата на Македония изобщо не ни интересува и каквато и да е тя няма да ни помогне да живеем по-добре, нито по-зле. Предшествениците на този от снимката първи признаха независимостта на държава, която никога и под никаква форма не е съществувала. Въпросът е приключен. Нека да не се разконцентриране в съседския двор, а да видим какво се случва в нашия!

39

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли каква снимка са качили на санитаря от Берн Аспарух Илиев хахахаха

38

леле мале

преди 2 години

До къде я докарахме ! Човек , който не е учил история на България , преговаря за Македония ?!

37

Euroslayer29

преди 2 години

Ха ха ха!Едно ддиво тюркоезично чергарско племе,домъкнало се на коне и кобили(преди 1342г)от ддивите степи на Алтай в нашата Европа се пробва да налага условия,бре!Ха ха ха!Но-има Слънце на хоризонта,бре!До 2030г.туй ддивашко племе ще бъде претопено от местните ромеи и местните османци,бре!А тея които все пак оцелеят-марш на галоп къде Монголия,бре!Ха ха ха!!!

36

Крачун

преди 2 години

Кириле, за какво ти и аджеба самолетна линия до Скопие? Та това са 240 км разстояние по шосе, малко повече отколкото от София до С. Загора. И каква е иконом. обосновка? Хич да не отваряме дума, че е еколог. безумие. Или пък ще правим Враждебна хъб от ранга на Стамбула, кой знае?

35

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Пандемията

34

Асан

преди 2 години

Няма ама има Киро и Методи са македонци :)))

33

Василев

преди 2 години

Джокера е лидер на свободните и непокорни хора, независимо от етнос, социален статус,пол и религия, а Петков е васал на българската мафия и световния финансов капитал!Агент Алис Холбруг!ЦРУ!!!

32

Herr Muller

преди 2 години

Явно наш Киро е решил да удари Баце у землята. Баце строеше магистрали в България, а неговият зам. ще гради из комшулука. И понеже е харвардец, да спретне и една магистрала до САЩ и Канада, за да може щатските автобуси Грейхаунд и Питър Пан, а също и Юролайн да пришпорват между двата континента. Направи ли го, Нобеловата му е в кърпа вързана. Ще имаме ПЪРВИЯТ нобелов лауреат. Каква чест за България.

31

Смук

преди 2 години

киро, киро.само за бизнес говориш. За нищо не ставаш!! Киро-ку̀rBo!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Я Кирчо да каже нещо за османската дъга, след като ЕС се самоубие чрез приемането на Македония (заради шиптърите, които ще изкупят имотите в БГ с пари от богатите мюсулмански държави).

29

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Сега всеки ден, всеки час, навсякъде умират дърти комунисти!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Дотук за Киро мошеника, оценката е слаб 2, България неудържимо лети към пропастта.

27

Не разбрахте ли,

преди 2 години

Че хората не желаят да ни зомцирате с вашите словоизлияния и празносоловия. Първо трябваше бюджета и кривите да оправят, а не отношенията с Македония. Това ли е жизнено важен въпрос за хората, че тръгнахме през главата на професионалистите са го решаване? Само да не стане като с пенсиите. Остана 1 ден до поредната излагэция

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21. Ч. Гора ще са в ЕС преди Македония и Албания, там вече се плаща с Евро и то доста отдавна. Хърватите с помощ от ЕС строят мост на Превлака, сега има ферибот като белославския и заобикаля тези 10 км. босненска територия, която е населена с хърватско население между другото. Магистралата там ще се ползва директно без гранична проверка, влизаш с проверка и излизаш свободно ако си транзит, до като се довърши моста.

25

Анонимен

преди 2 години

Този е продукт на задкуликието!Така дойде на влас!Така мисли ,че управлява! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА!

24

Случаен минувач

преди 2 години

Кириле, глyпaв човек си. Защо изобщо трябва да им ходиш на краката? Ще те побъркат с претенциите си! Те 80 години са обработвани от сръбска пропаганда, ти ще ги промениш! И само да ни предадеш - хората ще ти счупят главата! Мисли му!

23

Анонимен

преди 2 години

Ти гледай какво правиш, и как се заиграваш. Защото това е чуствителна тема за 80% от Българите, и да не бъдеш линчуван пубично.