16

Анонимен

преди 2 години

Люкът може да се отвори от удара

15

...

преди 2 години

В белите държави, тоя дето е провучал покрай горящ автобус, без да спира и помага, го хващат и направо на съд, наказание до 3 години затвор. Не мога да повярвам, какви темерути и непокисти сме станали. То за това за 30 години от 9млн. останахме 6. И по турско не е било толкова страшно. Заслужаваме си съдбата.

14

Анонимен

преди 2 години

До Момо E, и? По кой закон е длъжен да отговаря? Мой приятел стана свидетел преди време на нападение с нож и се обади. После години наред го влачиха по следствия и съдилища за свидетел, а с него самия се държаха като с престъпник. В БГ е най-добре не знам, не чух, не видях!

13

Лаик

преди 2 години

Кога и кой пръв ще попита нещо за отворения люк на багажното отделение - третия отдясно,вижда се дори на нощните снимки???Едва ли някой е слязъл, отворил го е и се е качил обратно в автобуса............ Дано намерят покой душите на загиналите !!!!!!!

12

българин

преди 2 години

Трагедия ! Бог да прости загиналите !

11

Анонимен

преди 2 години

До 7 очевидно хората са спели след удара са били натрошени изподавени, което им е попречило да излязат бързо преди да изгорят живи. Какво има да гори в автобуса ли освен тубите с гориво? Ами багажа на пътниците седалки текстил, гума, кабели..

10

Как и защо?

преди 2 години

Гледам и така и не мога да разбера какво се е случило? Автобуса е отнесъл 50м мантинела, но не се е преобърнал? Как се е запалил толкова бързо и защо останалите хора не са строшили страничните стъкла/аварийни изходи/? Какво се е случило с шофьора за да не отключи вратите и отново защо никой не е използвал аварийната ръчка за отваряне?Относно колата която не е спряла - много хора не биха понесли да бъдат свидетели на такова бедствие и биха били напълно безполезни в такава ситуация за съжаление

9

Анонимен

преди 2 години

По закон си длъжен да спреш и да окажеш помощ. Този е пълен ***. Понякога една троха помощ може да спаси човешки живот.

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си луд ,за да свидетелстваш за каквото и да е в тази уродлива милиционерщина. Ще се влачиш години наред,къде ли не,вшсе едно си им длъжен. Много ясно че не е спрял човека.

7

бг

преди 2 години

Странно какво толкова има да гори в един автобус че хората да не могат да излезат и да изгорят живи.Говжрш си чи някои пътници са несели два пъти по-евтин купен бензин от турция. Дизелът с който кара автобусът трудно се пали и не може да направи такъв пожар.

6

Момо

преди 2 години

Това с преминаващата кола е интересно. Полицията веднага да прегледа камерите и да намери среднощния тарикат!

5

Анонимен

преди 2 години

"в момента, когато е излязъл от горящия автобус, за малко не бил пометен от преминаваща по магистралата кола, която не спряла, въпреки очевидната трагедия, разиграваща се в този миг." "Състрадателния" алеков герой, който всяка коледа пуска СМС, говори за "ближния" когато е на маса и много обича "кампаниите". "Я, там някакъв автобус гори! Нищо, те ще се оправят, сега и да спирам ли трябва. Така удобно съм се настанил в колата".

4

Анонимен

преди 2 години

Голяма трагедия. Бог да ги прости хората, дано да на по добро място !

3

Анонимен

преди 2 години

Ujas!

2

Анонимен

преди 2 години

Сега работиме по версията чу се нещо бау.

1

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩОО!!! ПРИЗОВАВАМ ЖУРНАЛИСТИ ДА ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!!!