41

Анонимен

преди 2 години

Истината е винаги по средата.Държава няма вече 30 години и това е факт.Всеки се спасява самостоятелно.Но и личната отговорност важна.Но тук да чакаш държавата да ти помогне е ..писмо от умрял.

40

Родолюбец

преди 2 години

Нямали сме държава-сега се сетиха ,след трагедията!!!!!Е ние имахме държава,ама любителите на краварите я разградиха!!!Искаха свобода,която изродиха в слободия!!!!Сега се тръшкайте и берете горчивите плодове на прекалената свобода!!!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше държава, щяха да им шибнат една глоба още на първите 2 крачки в морето при червен флаг.

38

Анонимен

преди 2 години

Да разбирам ли от тази господжа , че трябва до всяко дете на плажа останало без надзор от родителите си, че трябва да седи полицай, спасител и хеликоптер над него? Аз що не се давя бе, господжа? Кви линейки кви 5 лв....Искате на втората минута да ви дойде линейка на Мачо Пикчо у царавичака? В крайна сметка всеки си има глава на раменете. А майка им кво е правила? Всички знаят , че морето вече е опасно.

37

Петко морския

преди 2 години

Нека все пак да кажем фактите. От Приморско надолу (летувам от 3 месеца в къщата ми в Лозенец) от 4-5 дни морето е много бурно, сериозни мъртви вълнения и много течения.Не, че не става за плаж, не става да си натопиш над дупето, може да те завлече за секунда (бивш състезател по плуване съм), та аз не смея, а на децата си давам максимум до глезена..от днес започва да се укротява В това море, което е в момента просто са имали голям късмет, че не е станала по голяма драма

36

Алекс

преди 2 години

Имало е и спасители ,и медицинска сестра,и катер на Гранична полиция и всички са направили максималното,за да спасят момичето.Доста е неприятно,когато някаква превзета госпожица/госпожа/плюе срещу България.Тя самата какво направи,за да помогне?

35

Анонимен

преди 2 години

На ония майки от системата ни убива - не вярвам. Извинявам се на тези от тях, които се разграничиха от наглото, нечовешко и алчно поведение на ония уж майки, които месеци тормозеха хиляди майки и бащи, пречеха им да работят нормално и да се грижат нормално за децата си. Бог да прости детето, и да дава сили на родителите му.

34

НОМЕР2

преди 2 години

Живеем в ***, живеем в абсурд!

33

Анонимен

преди 2 години

Разбирам трагедията, но морето е голямо и могъщо. Аз съм от морето и го знам.Но няма как на всеки плаж да има световен шампион по плуване, линейка и психолог. Не сме стигнали този стандарт. Когато стъпиш на плажа сам отговаряш на себе си. Трябя да опиташ да прецениш влага и условията. Ако имаш дори и най малки съмнения по добре не влизай. Просто невлизай. Лека им пръст на малките :(

32

иво

преди 2 години

уффф поредната дама за 1та минута слава ! Скъпа лелче искам да ти кажа, че като се опитваш да се правиш на журналист спри с измислиците ! Гранична полиция нито БА нямат джетове ! Художествените измислици с драматични нотки за да си по-интересна които си написала ми идват да повърна ! Ако не беше тропала с кръче и викове и заплахи на лелката на 112 дето е на 300км от теб линейка нямаше да дойде :) ако не беше написала имената и от къде е приятеля ти нямаше да е същото :) ПИР ПОВРЕМЕ НА ЧУМА !

31

Край

преди 2 години

Доколкото разбирам госпожата има даже две държави - САЩ и България. Да си избира.Ако има държава дето до всеки къпещ се стои спасител, лекар с линейка, водолаз, и психолог за майка му - да се нанесе да живее в нея.Бог да прости момичето.

30

Totenkopf

преди 2 години

"моят невероятен приятел Gabriel A. Hillman и Съни!" Хахахах мега мега надрусана е тази

29

Totenkopf

преди 2 години

А да бе до всеки потенциален самоубец на плажа, човек ли да сложи, държавата била виновна много ясно за удавянията как въобще ги пускате тия изказвания на очевидно умствено недъгави хора се чудя само?

28

Анонимен

преди 2 години

И какво да направи държавата, бе госпожо ??? Да ви варди всяко дете на плажа ??? Какво правят тези деца в такова вълнение, защо са без надзор ??? Къде са вашите грижи, вие какво направихте да ги вардите тези деца ??? А защо не се поставите на мястото на спасителите, които всеки ден рискуват живота си за такива като вас ?? Те семейства нямат ли ??? И не ви е държавата виновна, вие с вашите действия или бездействия създавате *** в която живеете !!!

27

Анонимен

преди 2 години

Истинска трагедия! Но, за Бога, флагът е жълт, защо се влиза навътре? Преди месец бяхме на Несебър, флагът жълт, спасителите надуват cвирки, без дъх остават, почти никой не им обръща внимание. Нека първо се погледнем в огледалото и едва тогава да търсим виновните извън себе си!

26

ББ

преди 2 години

Никога Черно Море

25

ужас

преди 2 години

Безпомощни сме пред такава трагедия. Но този кошмар ни подсеща за необходимостта да се заговори за личната отговорност на всеки човек по отношение на живота му и да не очакваме държавата да ни пази на всяка крачка. Държавата ни не е особено загрижена за народа и ние виждаме това всеки ден. Говорете за личната отговорност!!!

24

ss

преди 2 години

Най-обичам хора дето не могат да си позволят заболекар в държавите които живеят да дойдат тук и да дават акъл ! Госпожата защо не каже какво ще стане калифорния сега? Социялните щяха да и вземат другото дете а тя щеше да е в някой арест след това в затвора !

23

satira

преди 2 години

Мир на праха на момичесто, много тъжно наистина. Но в случая държавата и инстируциите нямат абсолютно никаква вина...! Не може за всичко да обвиняваме държавата или някои конктретн...

22

Анонимен

преди 2 години

Интересен въпрос госпожо/госпожице. Щом няма държава, какви институции търсите?