161

Е

преди 2 години

Хайде пак държавата ви е виновна..., както внаги...естествено ! АМАН ВЕЧЕ от слабоумно дебелоочие ! "На плаж.." сте, да, ...но НЕОХРАНЯЕМ !!! Или може би искате ДЪРЖАВАТА да постави спасители, медици и полицаи на всеки метър по цялото крайбрежие ??? Да, разбрахме - полицаите били виновни, че не съблекли униформите и не се хвърлили в мъртвото вънение ! А някой път замисляли ли сте се вие лично какво сте допринесли, за да стане тая "система, която ви убива", по-добра...., освен да плюете по нея ?!

160

гаден послевкус

преди 2 години

Фалшиво-истерично писание от attention whore. Покой на душичката на детето и стига сте късали мръвки като лешояди (това към претендиращата за ем-*** настървена женица с постинга). Като не знаеш "как се пише за смърт на дете", замълчи, жeнo вулгapна!

159

Мен

преди 2 години

Тази жалка женица свидетелката, намерила на чий гръб да търси популярност.Истината е, че майката сама си е виновна, че си е пуснала децата в бурно море и на неохраняем плаж и трябва да е благодарна на човека, който като обикновен турист е спасил поне едното и дете.Сега от 3 дъщери има 2, а иначе можеше да е само една.Момчето си е жертвали живота за чуждите деца и изобщо не е длъжно. Преди 2 години двама бащи на Синеморец оставиха децата си сираци, защото се втурнаха да спасяват чуждите.

158

Анонимен

преди 2 години

Що за майка седи на брега и пищи? Що зо приятели седят на брега и пищят? Всяка майка би скочила! Сега мъжа дето е спасил едното момиче сигурно ще го обвинят що не е успял да измъкне и другото. После другите виновни.

157

Анонимен

преди 2 години

на пишещата трябва да дадат медал за удивителни. Ако можеше и през 3 думи щеше да ги запляска, все едно е царицата на удивителните. Виждат жълт флаг, за чиЙ майката НЕ ги е спряла като вижда такова бурно море, а ги е пуснала въпреки неохраняемата зона? И после съседните постове били виновни, измекярска работа. Хората са си свършили работата, охранявайки поверената зона. И нейният невероятен приятел Gabriel A. Hillman защо не е направил нищо? "Аз ще снимам с телефона пък друг да помага"

156

Иван

преди 2 години

Държавата ви виновна че сте безотговорни всеки път като влизате на червен флаг или виждате че е бурно морето,държавата ви виновна че цял ден се наливате с бири по плажове,заведения и къде ли не после безсмъртни влизате в морето,държавата все ви е виновна,че не полагате контрол и не възпитавате децата си да бъдат отговорни и мислещи все някой ви е виновен само вие не сте виновни за нищо.

155

Десислава

преди 2 години

Говорих с един спасител тази година, който каза, че преди всички са били към червения кръст и там е имало строги изисквания. Сега били хвърлени на концесионерите на плажовете, които го назначават и им плащат и каза, че са го назначили ей така, без да му искат документи , а и не беше сигурен, че ще си получи парите. Направи ми впечатление, че от всички спасители, които видях имаше 2, 3 млади. Всички други бяха над средна възраст. С една дума няма централна организация, всеки е сам за себе си.

154

Анонимен

преди 2 години

След като плажа е бил неохраняем следва, че не е имало спасители. Същите са се притекли от съседния плаж. Всеки се е опитвал да помогне колкото може. Жалък коментар на една жалка жена!

153

Анонимен

преди 2 години

Невероятния Гейбриъл защо не скочи да спасява детето като е толкова невероятен

152

1

преди 2 години

Не е виновна държавата, а хората вътре в тази държава. Навсякъде в развитите страни има една част от обществото, което е високо образовано и интелигентно, от което излизат читави политици и най-вече предприемачи, които осигуряват високия стандарт и дърпат и останалите хора напред. В България всички са от останалите. Това е проблема. Няма кой да дърпа напред. Всеки реве, че държавата му е крива, нямало кой да му даде работа или бачкал за жълти стотинки. От тези ревящите излизат после и политиците

151

Анонимен

преди 2 години

По мое време спасителите бяха просто едни професионални "гларуси". Сега не ги знам какви са.

150

Анонимен

преди 2 години

Сега сме заети с изчегъртване, не ни занимавайте с трагедии!

149

Анонимен

преди 2 години

И цялата тази тирада всъщност е реклама на мащехите от "Системата ни убива".

148

Анонимен

преди 2 години

Страх лозе пази.Всяко дете трябва поне 2-3 години да тренира плуване. А на морето ги пускайте на сърф училище. Много е тъжно дете да не може да оцелее в морето.

147

axelmax

преди 2 години

Ние сме си виновни! Искаш промяна,направи я!

146

Александър Македонск

преди 2 години

Всички носим по малко вина.Аз бях в София по същото време Но се чувствам също малко виновен

145

Хм...

преди 2 години

Наистина нямаме държава. За 5 стотинки акъл нямаме, обаче всичко коментираме и от всичко разбираме. Способни сме да обвиним всеки и всичко, но не и себе си за неспазването на правилата, за личната ни безотговорност

144

Спасител

преди 2 години

Съвсем естествено е да сменят на червено, когато са се концентрирали в издирване на другото дете. На постовете може би са оостанали 1-2 спасителя общо. Най ми е жал за спасителите. Някой пита ли ги как са емоционално след случката, след обвиненията на селянки като тази при положение, че нямат вина. Тяхната работа е долекарската помощ, това че линейката не идва няма общо с тях. Лесно е да обвиняваме, трудно е да спазваме!

143

Спасител

преди 2 години

Какво, Бога ми, означава "Флагът беше жълт, после веднага го смениха"? Най-криво ми става, когато коментират некомпетентни ***. Защото флагът е такъв какъвто е ЗА ПРИЛЕЖАЩАТА КЪМ НЕГО ЗОНА! Тази патица да не мисли, че на един пост като е жълт, на цялото черноморие е жълт, защото доколкото виждам до тези скали в никакъв случай нямаше да е жълт.

142

RB94

преди 2 години

Неохраняем плаж,жълт флаг,сулуган? Ко си бяхте седели на охраняемия кат съвестни хора,ти и твоето чужденче щяхте да си опазите челядта. И да ги вадиш тия емоции,файда няма драга. Да бе мирно седяло,не би чудо видяло:народна мъдрост.