21

bolbov

преди 2 години

Искаме да обвиним няКой, но не знаем Кой. Защото Кой сме самите ние.Виновни за всичко ***.

20

Гневна

преди 2 години

До МомоАми ти защо не се лекуваш сам когато се разболееш, а търсиш лекарска помощ ?! Защо да се метка госпожата като има спасители, които получават заплата и са подготвени за това /а дали / ?! Когато започнем да получаваме заплати като на американците, тогава ще плащаме данъци като тях, умнико ! От такива като теб сме на този хал ! Дето не могат да мислят и по-далеч от носа си не виждат.

19

Анонимен

преди 2 години

Да би мирно стояло не би чудо видяло... Какво общо има държавата с това че се удавила? Щом е решила да влезе във водата трябва много добре да знае какви рискове поема. От това произлизат всички проблеми - неспособноста на хората да стоят спокойно в стая сами...

18

Анонимен

преди 2 години

Айде сега пак държавата ви виновна за огромната безотговорност на тинейджъри, че и на родители им! Как пък не можаха да преценят флага, вълните, вълнението. Може ли с такива предпоставки да влизаш навътре? Това не е юли, морето е опасно есента, планината също е опасна. Хайде да спрем да си мислим, че светът се върти около нас и ние сме господарите му. Имайте уважение към природата и живота! И тази да ме прощавам, ама то в градски условия няма Спешна помощ, а тя иска на плажа...

17

Сега ли разбрахте?

преди 2 години

...Живеем в кочин а, живеем в абсурд....12г. ГЕРБ

16

Анонимен

преди 2 години

На тези все някой друг им е виновен. Няма един да е казал да моя е вината че нв си гледам децата, докато си човъркам телефона или съм на близкия бар. Отговорност нула.

15

Анонимен

преди 2 години

Нали бутанахте Борисов, що плачете?

14

Светозар

преди 2 години

Жалко за удавените, но дори и във Флорида се давят хора. А ферманът, който е изписала тази госпожа е една камара несвързани глупости, без логическа връзка. На гърба на една трагедия, тази госпожа търси евтина популярност. И между другото, плажа където става инцидента е неохраняем. Там всеки си носи отговорността. Не може до всяка река, бара, язовир и плаж, да чака бърза помощ, пожарна и спасители. Това са глупости. А на тези малолетните, къде са били родителите ? Те не носят ли отговорност ?

13

Владо

преди 2 години

Много обичам да слушам някакви дошли от запад..... Ами не си идвайте. И без това ви няма да помогнете да се оправи държавата. Отишли сте на лесно в цивилизованите държави и си идвате само в отпуската да се оерчите и давате акъли, а после ние сме били виновни, които се оправяме и мъчим да подобрим нещо тук.

12

Анонимен

преди 2 години

Кой оставя децата без надзор? Майките яече не са майки, те предпочитат да правят всичйо друго но не и да си наглеждат децата. На мама принцесата, засипващи ги с играчки но не и внимание. Резултата е видим.

11

Държавата няма пари?

преди 2 години

уредена държава, защото мнооого се краде.Като прибавим чудовищната корупция, става ясно, че и бежанци правилно не искат да останат тук.

10

Анонимен

преди 2 години

В БГ на море - твърдо не, за съжаление, а тази случка е покъртителна.

9

Аз

преди 2 години

Много лошо учите детето си, че като след 2 мин ще има спасители, полиция, военни, психолози и т.н. за него, то може да бъде безразсъдно. От половин месец морето е бурно. Моето дете дори не иска да стъпи в него. Не знам защо трябва да са виновни другите. Защо не си виновна ти, че не ги предупреди да не влизат? Защо трябва държавата да ви гледа децата? Щом е повлякло две тинейджърки, значи е било доста бурно.

8

Анонимен

преди 2 години

Грешка. Държава имаме, няма граждани. Има само ревящи консуматорчета, които искат всичко без да дават. Безплатният обяд е само в капана за мишките.

7

Момо

преди 2 години

Госпожата защо не се е метнала в бурното море с мъртво вълнение, за да помогне, а е тръгнала да раздава акъл? А нейния приятел калифорнаджията? А детето защо е било оставено да се къпе на неохраняем плаж в очевидно бурно море от родителите си? Айде няма нужда! Когато започнете да плащате същите данъци и такси като в Западна Европа и Северна Америка, тогава изисквайте същото обслужване, иначе тук е така. Точка!

6

Анонимен

преди 2 години

Ама то само *** човек може да влезе във водата при такова бурно море.

5

Край

преди 2 години

Бог да прости момичето.Не давайте трибуна за плюене по държавата. Това си е нашата държава - по добра нямаме.Човек се дави за 3-4 минути ако някой мисли че има държава дето може да го спаси - много се лъже.Морето ни е мн опасно - Черно.

4

Анонимен

преди 2 години

Нали махнахте системата, която ни убива.Кво само ревете и искате..

3

Анонимен

преди 2 години

Доста хаотично изказване от госпожата явно има нужда от лечение.

2

Анонимен

преди 2 години

верно ли? не ми се верва