61

Анонимен

преди 2 години

Невъзпитано е да се влиза в морето септември на неохраняем плаж и после като се удавиш да обвиняваш държавата.

60

Крал Трол I

преди 2 години

Имаме невероятната съвкупност от истерички-самохвалки, абсолютно безрасъдни родители, нископлатени спасители превърнати в регулировчици със флагчета и св*рки и концесионери имащи само едно в главите - как да печелят от всеки метър и да продават поне на 500% печалба. Затова, уважаеми форумци, ви остава само да разчитате на личната си преценка, възможности и отговорност. Късмет.

59

BM

преди 2 години

Морето е бурно, а флагът червен. Къпането е забранено. Какво правят тези деца във водата, къде са техните родители? После държавата била виновна.

58

Картофчо

преди 2 години

Ами у нас няма спасители и техника а във Флорида има, защото парите от нашето злато и от тока на нашите тецове отиват за Америка. Освен да хленчим, трябва да се заровим в лаъната и да видим къде е причината.

57

Анонимен

преди 2 години

Естествения подбор в действие.

56

Анонимен

преди 2 години

СЕГА ИСКАМ ДА ВИКАМ!!! ..... навиках се

55

Анонимен

преди 2 години

Важното е някой друг да е виновен. Най-лесно е държавата.

54

Иван

преди 2 години

Няма да се оплаквате ! 89-та скачахте по площадите, че искате демокрация ! Ето ви я !

53

Любо питен

преди 2 години

Жалко за детето. Аз да попитам само: а майката къде е била, когато детето е влязло в бурното море при липса на спасители? А детето грамотно ли е било, защото на неохраняем плаж обикновено има табели, че къпането е забранено? Или си джасаме на принципа "абе я си гледай работата", а като се скапе ситуацията виниме всичко друго, но не и себе са?

52

Анонимен

преди 2 години

Едно време по времето на бай Тошо, никой не пишеше такива работи във фейсбук.

51

Анонимен

преди 2 години

Ще ме извиняват, но в момента, да влезеш в морето трябва да си или много *** и много невъзпитан.

50

Анонимен

преди 2 години

До Родолюбец Що бе любителю на Съветския съюз? Какво щеше да е различното преди да умре любимия ти СССР? Вълнение ли нямаше да има? Аман от гнусни русофили.

49

ДА, Госпожо

преди 2 години

Държавата и институциите са натикали децата в морето на червен флаг докато родителите им са били на питиета в кръчмата . Институциите са най-виновните, че докато някои са се опитвали да извадят децата други са снимали клипчета

48

Анонимен

преди 2 години

и преди съм го казвал - на охраняем плаж да се влиза в морето само със жилетка. Има едни такива компактни, малки но са достатъчни да те държи на повърхността а спасителите да гледат само за това - морето да не се доближава без жилетка иначе глоба. И да, тая врясла е права, няма държава защото няма закони, Крум трябва да дойде на власт за да оправи държавата.

47

Анонимен

преди 2 години

Рамира, Гейб, Съни - леле, леле...

46

Кауня

преди 2 години

Къде бяхте фейсбукърите когато туй стана? Гледахте и снимахте. Защо позволихте да влезе в морето накрая на плажа далеч от спасители и хора. Морето не е шега дори когато не е бурно без мъртво вълнение. Когато колата се обърне пак държавата е виновна. Да виновна е че не гони и глобява нахалница като вас която събира лайкове за себе си и Гейбриъл. Защо супер американеца от Флорида не се хвърли да спаси *** елхата от Ихтиман? Black leaves matter - нали или не съвсем!

45

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости детето мъката е голяма.Тази госпожа вместо да пише постове тук да помогне с каквото може.Като прочетох накрая ,че е от системата ни убива просто ми призля повече.Като се има в предвид какви женици ни натресоха в парламента,защо не писа за тях два реда .Може би те трябваше да са на плажа ,нали помагат на всички в беда.Мойте съболезнования за детето .

44

Анонимен

преди 2 години

Типично. Нарушаваш системно правилата на държавата и като ти се случи лошото започваш да квичиш "Няма държава". Държавата не е само когато си на зор и имаш да взимаш от нея.

43

Анонимен

преди 2 години

На бас че докато са се опитваали да спасят детето тази възмутена шматка е снимала със смартфонът си и е псувала БГ

42

За Военен режим сме!

преди 2 години

Така ПРИНУДИТЕЛНО се въвежда ред!