49

хахаха

преди 3 години

До Анонимен 37 Абе аз исках американска прахосмукачка...Ама нямало...Българска също нямало.Препоръчаха ми да си наема една гербаджийка на средна възраст,добре смучела...или по-младо гейберче,и те били добри.

48

тттт

преди 3 години

Значи, не им дреме че хората искат Спутник V важното да се угоди на американското посолство! Поне аз така разбирам нещата! Може да ни тровят с АстраЗенека и продължават, а руската не може! Евреите управляват не само Тиквата, а ми и целия крадлив парламент!

47

az

преди 3 години

До АнонименАгенцията си има капацитет! Как го правеше до сега?! Не е вярно, че няма капацитет! Просто има общо решение на ЕС за провеждане на общо тестване на ваксините срещу COVID-19! Това излиза по-евтино на държавите и на производителите. Основния проблем на руската ваксина е, че производителя не е предоставил навреме нужните материали и че не ги е предоставил в пълен вид! По същата причина Бразилия е прекратила процедурата по одобрение!

46

do 41

преди 3 години

Драги ги краварофилчо,ти откъде разбра колко по ефективни са т.нар.западни ваксини в сравнвние с руската?Да не би от медиите,които са изцяло контролирани от т.нар.запад?Само вие краворофилите май не сте наясно с геополитичската война, която поде дядо ви Байдън и се сатанизира всичко руско..

45

Анонимен

преди 3 години

Сплескан натовец, като агитираш за излизане от ЕС кажи от коя партия си. Българите имат право за знаят, коя е партията желаеща да имаме визи за всяко пътуване, дори и до Гърция! Българите трябва да знаят заради кого ще бъдат двойно данъчно облагани ако работят в чужбина, заради кого няма да им се признават дипломите, а и заради кого студентите ще плащат 3ни такси за университет! Да не забравим и здравните осигуровки и пенсионната права няма да са признати. Кажи коя е партията ти!

44

до 41

преди 3 години

защо си мислиш че всички българи симпатизиращи на Русия са от БСП. Ми тогава би следвало на всички избори БСП да печели всички избори със 73% . 73% са симпатизиращите българи на Русия. Това е изследване на Дойче веле така че не рипай че е руска пропаганда , жалък папагал на клишета, кланящ се на Вожда и учитекя Винету

43

Сплескан натовец

преди 3 години

тъпчи натовеския българофоб с ярост и омраза ,на американската слуга само куршум в глава и така за свободата на БЪлгария!БЪлгарите искаме спутника а вие си бийте зпадните тромбо-паралитични помиииии!СМЪРТ ЗА НАТО И ЕС И ПРЕДАТЕЛИТЕ!

42

до Тиранозавър

преди 3 години

аз ти предлагам и от руския АЕЦ да се откажеш и от руската газ и *** си купи лоени свещи. С лой от овце от Аризона

41

Сплескан натовец

преди 3 години

НАТО и ес вън в чували за трупове ведно с слугинажа им !Запада е смърт за нас !Най бедната и бързо измираща държава ,западните "ваксини" са чисти био оръжия !

40

Х

преди 3 години

Браво!

39

Анонимен

преди 3 години

Колония, а не държава!

38

до ало бе?

преди 3 години

еми чудо е ,че хотелиери и ресторантьори ще гризнат дръвцето и тоеа лято

37

Анонимен

преди 3 години

А поне руски прахосмукачки ще може ли да си купим, че тези европейските не смучат много добре!

36

Анонимен

преди 3 години

Джордж Оруел беше казал: "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила." В тази своя мисъл визираше социалистическите общества и управляващата върхушка. Като гледам 30 години след разпада на Империята на Злото някои хора продължават да държат на тези ценности и си мечтаят за плитни гробове.Аз бих казал, за страхливия свободата е робство.

35

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Докато не се направи партията на безпартийните и безпартийна система няма да се оправи тая държава, гледам дори и служебнити министри все са разни 70 80 годишни бивши министри, докато не влязат хора на по 30 години във властта промяна няма да има

34

Анонимен

преди 3 години

играйте си на геополитици а по 160 умират на ден. После излезте и ми приемайте катаджийски закони хранилки щото видиш ли ни пазили. От ПТП загиват за годинс 700 човека, от вируса са 16000.

33

ало бе?

преди 3 години

Руссия публично обяви че сме вражеска държава!Що за чудо е да купуваш от врага лекарства,че и да ти ремонтира самальотите с които ще се биеш с него?!

32

Анонимен

преди 3 години

Ами оня ден казаха ,че Дания изхвърлят АЗ и я подаряват на който иска ??????Демек чистят си складоветеАми не можете да ме ваксинирате с ваксина която ГЕРБ определя.Ще ви навра в *** *** ** ** *** *******

31

Анонимен

преди 3 години

А правилния въпрос е защо агенцията няма капацитет, след като се отнася за здравето на народа от чието здраве зависи дали въобще ще има държава и съответно каквото и да било агенции?Е това е въпроса?

30

Сплескан натовец

преди 3 години

де що има атлантически колониални предатели не се ли натокат в общи плитки гробове бял ден няма да видим!Аз ви казвам!Само туй е решението за особождаване на БЪлгария от това робство!