56

Историк

преди 3 години

Турските танкове, които Ердоган ще изпраща в Украйна щели след това да останат в България. ДПС е приготвило Югозападна България за подарък на Ердоган.

55

Много е яко

преди 3 години

Слави закопа всичко с два кючека.

54

Анонимен

преди 3 години

Русия е спряла полетите заруски туристи до Турция,след заявлението на ердоганчето,че щял да изпрати турски танковена страната на Киев срещуДонбас. После ще им върнат идоматите на границата.

53

Крепостен

преди 3 години

Нещо са се объркали на запад - ние вече не сме България , ние сме почти готова Задунайская губерния !

52

Човек от Варна

преди 3 години

За България е казано , че ше занимава света с духовенството, а аз разбирам от духовенството и духовни практики, вродено ми е, но не знам как да докажа, че наистина разбирам от това !

51

Историк

преди 3 години

Европа позволи ли да стъпи червения ботуш отново в България, значи е време народа , който го "има" да се изнася на запад! Тогава ще има визи за Европа и който могъл-избягал! Който останал -да тегли червения ярем ! Това свършихме като търпяхме цяло лято Хаджикян,Бабишкян,Радевкян,Маноловакян, Ниновакян.........и останалите -кян !

50

Анонимен

преди 3 години

Като гледам какво става тамникога повече няма да бъдеукраински. От 20 000-натаукраинска армия изпратена вДонбас само 5000 се завърналив Киев. Останалите 15000 миналина страната на Русия, през границата.Ами какво като тука имало българскиолигофрени -- хайде чемодан, вокзал, Киев и на фронта. Там ги чакат с нетърпение.

49

Анонимен777

преди 3 години

Боли ме *** какво мисли запада...

48

Анонимен

преди 3 години

Демек, провал на политиките у нас на нато и ес.

47

Анонимен

преди 3 години

До запада достигна, че техниятбезпрекословен слуга бойко нямада може да състави правителство.А вечерта след изборите бешезаявил самодоволно, в мутренския си стил-- ометохме ги. Да ходи да се снимас Иванка Тръмп.

46

Анонимен

преди 3 години

Аууу как се загрижиха за хората изведнъж като испуснаха властта и кокал ???Всичко стана мрачно, пред война и апокалипсис ... малеее лошо

45

Анонимен

преди 3 години

На юг от границата ни до Босфоратериторията по право е на Третия Рим-- Москва, рано или късно тя ще сия прибере. А националните предателибойковците нека се кланят на ердоган.

44

Ами...

преди 3 години

...че на българския народ му писна, тона е вярно. Че пак трябваше да се примери с това, което го изнудване да избира, е това е жалко то. А в клетка България уви избор няма!

43

Аре стига бе

преди 3 години

Наш Славуци обърка и геополитиката...Е нема такъв народ...хихихи...

42

Анонимен

преди 3 години

Крим е руски, подкрепяме Путин.Мястото на бб е в затвора.

41

Бойко

преди 3 години

Винаги се е стремял България да не се превърне във фронтова държава. Да не е прекалено ентусиазиран за американски бази за да не сме мишена, но и да спазва дисциплина за да не ни дърпат към Москва. Обаче с руския проект в президентството рискуваме точно това. Русия да анексира черноморското крайбрежие защото е изкупено от руснаците, Турция да се намеси заради турците и в крайна сметка да се превърнем в Сирия на Балканите

40

Анонимен

преди 3 години

До 38 Започват и нищо не става като стане тогава ще сравняваш круши и ябълки!

39

Анонимен

преди 3 години

"Бепе Грило в балкански стил не обслужва западните геополитически интереси."-- не е работа на Бг да обслужва западниинтереси. Взаимодействието на Бг съсзапада и изтока трябва да става на взаимно изгодна основа и без да ниограничават дали да си сътрудничим с Русия или не.

38

Грешката

преди 3 години

На Боко е че все се опитва да е диалогичен. Това, че отдавна е в политиката и всичките дето му излизат на среща ги знае направи така, че подцени продажността и глада за власт. Може да му изглеждат като беззъби джуджета, но когато им дърпа конците някой с последователна стратегия , много пари и притиснат в ъгъла като Кремъл плюс някой и друг предател в твоята партия...

37

4epa

преди 3 години

НИНОВА ПРЕМИЕРКА НА СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!! А ТЯ СЕ ГОТВЕШЕ ДА Е НА БГ !!!!!