33

Бойко Борисов

преди 3 години

Аз ям само СУДЖУК! Затова ми викат Суджук Паша, или Чекмеджан Барселонски!

32

Анонимен

преди 3 години

Баба ми ядеше по 1 кило захар на седмица.И от дете е яла бонбони и сладки работи.В кафето слагаше толкова много,че ставаше като сироп,слагаше огромни количество в кофичката кисело мляко,купено от магазина,което ядеше всеки ден на обяд.Почина на 93,в пълно здраве в съня си.Даже и очила нямаше да не говорим,че нямаше и холестерол или запушени кръвоносни съдове..Нямаше никакви болести,освен колит,който се появи в последните 2 години,заради млекото,което консумираше.Та толкова за вредната захар.

31

добре де,

преди 3 години

изключвам от менюто си всички тези храни, започвам да ям кресон, киноа, биозеленчуци и телешко от Кобе, но кой ще убеди ЧЕЗ да не ми спират тока за неплатени сметки, защото здравето ми е най-важно?

30

Анонимен

преди 3 години

До АзМаргарин с вкус на масло. Това ми звучи като Жигули с цвят на Бентли.Остави ти тая работа - Маргарин ще ядеш и човек ще станеш.

29

Аз

преди 3 години

Бих добавила всички колбаси, сирена и кашкавали, които са със сухо мляко и палмова мазнина. Киселото и прясното мляко по равтовете на суперите.

28

Анонимен

преди 3 години

Хайде да видиме сега, колко човека не знаят, че не се пише КРЕМвирш ( не идва от крем), пишесе дори в заглавието КРЕНвирши! Извинете за корекцията, ама тука е като жунгла

27

Анонимен

преди 3 години

От тоя списък единствено чипс хапвам от време на време и от по-качествените шоколади. Без тези б*клуци определено може да се живее - ето аз 30 години не съм умряла от глад.

26

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден си хапвам пръжки с лук и нищо ми няма. Диетата ми включва печена сланина с 1 хляб на ден. :)

25

Анонимен

преди 3 години

До ВетеринарИмам познати двама братя, които работят в цех за производство на пастет и кремвирши..... та хората казват - който иска да опита от всичко да си купи кремвирши :)))

24

Анонимен

преди 3 години

Вредността на сланината и маста са мит. Нашите баби не са готвили със зехтин или олио

23

Анонимен

преди 3 години

Е то излезе, че трябва за обяд и вечеря да излизаме на паша по ливадите!

22

Анонимен

преди 3 години

До АзЗависи от организма на даден човек както и до гените :) Има хора които поемат обилни количества алкохол например но си живеят до 80 годишна възраст :) Имам познат който е на 90 и си пресолява манджите които прави, децата и внуците му също, обаче рипа като младо яре :))Аз обичам да е малко осолено, обаче когато му ходя на гости след това сигурно изпивам 2 л. вода, смятай за какво осоляване става на въпрос :))

21

Анонимен

преди 3 години

Забележете че закуските в малките магазини -банички , кифли , милинки ги държат винаги навън на рафта А на тях много ясно пише че трябва да са на хладно 4-6 градуса Такива закуски стоят цял ден на стайна температура и хората ги ядат и после се чудят защо ги боли стомаха

20

Анонимен

преди 3 години

Важното, че магазините са пълни с хранителни продукти. Всеки си прецеява според интелекта какво да консумира.Всички които зяят по качествата на храните и не са доволни, отиват на село взимат си 3-5 декара и си отглеждат екологични храни.Или пък им пожелавам да изживеят един месец с празни щандове, както една прословута зима на.... (за проба де).

19

Учуден

преди 3 години

Нямало месо в кренвирши и колбаси? Ми как да има като чичо Бил каза че трябвало всички на 100% да минем на синтетчно месо! Щото животните изпускали газове отзад!А бизнеса със синтетично месо бил много доходен за филантропите. И само те щели да ядат истинско месо, защото заслужават и това няма да навреди на климата и Грета .

18

Анонимен

преди 3 години

Българина се тъчпе с възможно най-големите *** всеки ден, които съвсем реално увреждат здравето му, но иначе го е страх от някакви научно - фантастични чипове дето щял да му ги сложи Бил Гейтс...И за какво му е на Бил Гейтс да си хаби чиповете, като вие сами се чипирате всеки ден?

17

Аз

преди 3 години

Цял живот ядем маргарин и нямаме никакви проблеми. Маргарина не влияе на холестерола, защото не е животнинсхи продукт, за разлика от маслото, което е 100% холестерол. Маргарина не е вреден и неправилно се поставя в тази категория. Най-вредна е злонамерен ата дезинформация с която се всява страх и несигурност у хората!

16

Анонимен

преди 3 години

Гледах един руснак обясняваше при тях в Русия искал да направи малка фирма за сладки , торти Обиколил магазините , питал дали биха купували от него Казали му че няма проблем но цената не трябва да е висока иначе не се купували Дали му примерна цена Той като сметнал и казва че не може за толкова малко пари да ги прави Но после научил че обикновено торти , пасти фирмите ги правят с продукти с изтекъл срок и затова поддържат ниска цена И се отказал от тази работа Не искал да трови хората

15

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Една забележка - последното в списъка не е мононатриев гУЛматат, (написано 2 пъти така, значи не е неволна грешка)а се нарича мононатриев гЛУматат...

14

анономен

преди 3 години

До 8Преди училище ли се трудиш? Започна отрано да заработваш 20-те лв.. Недоимък брат, недоимък. Ама като ти дадат възнаграждението за троленето- не си купувай ганджа, а кремвирши, нищо че си момчето на мама))))))))))