88

Недоразбрал

преди 3 години

Честно да си призная не знаех до сега,че Борисов и Фандъкова са завеждащи катедрите по електрификация на народното стопанство?!Но тъй като неБългарската Съветска Банда през нейните години на управление и своеволия си правеше каквото си науми,те и сега продължават със същите гимнастики?!Че той ако Премиерът почне да отговаря за всяко срутено камиче,за всеки нещастен случай в тази пост комунистическа *** дето човекът се мъчи да я очисти и оправи,ще трябва да напуска всеки ден по 10 пъти?!

87

4epa

преди 3 години

БСП ИСКА - РЕШЕТНИКОВ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО !!!!!!!!!!!! ДА СМЕНИ ФИГУРАНТА !!!!!!!

86

Анонимен

преди 3 години

Да правиш политически ПР и да търсиш политически дивиденти от смъртта на едно дете е много тежък грях. И от БСП ще си платят за това. Тук дебата трябва да е и за това, че закони има, но много хора се мислят за по-велики от законите. Полицията и прокуратурата ще кажат, кой е реално виновният за трагедията. Но бездарното политическо бръщолевене няма да реши проблема. Все повече се коментира, че нямало контрол. А всъщност въпроса е: Защо не се спазват законите? Тук вината е на хората.

85

Анонимен

преди 3 години

А е много просто.За да има ток даден обект,трябва да има подпис на техник.Като стане нещо техника в затвора!Да видите как всеки техник, който се подпише всеки ден ще обикаля да оглежда дали не е пипано нещо по обектите.Няма мърдане!Контрол и самоконтрол трябва да има!Иначе затвор!

84

Анонимен

преди 3 години

Вървя си по тротоара в Русе и изведнъж ГЛЕДАМ ....: НЕКОЙ МИ ВЗЕМА ЧАНТИЧКАТА БИЛА; И НЕЩО ПОВЕЧЕ : ГЕПИ М Я ПЪЛНА С КОМИСИОННИ ОТ СДЕЛКИ ЗА АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ ДЕТО ЕМ СА СКЪПИ ЕМ НЕ СА ИЗГОДНИГЕШЕВ КЪДЕ СИ БЕ

83

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже че роднините му са крали жици из тоя район и не са си свършили докрай започнатото

82

БОЗО

преди 3 години

ПАК ИЗРИГНАХ.....И АЗ НЕ ЗНАМ ЩО ПОДКРЕПЯМ ТАТОВИЯ УШЕМАЧКАТОР И ТЪЪЪЪУУУУУУЛЛУУУУУУП , АМА СИ ПЛЕЩЯ ЕЙ ТЪЙ ДА НЕ СЪМ ВАЛЛАД

81

Алек

преди 3 години

И сега виж ти било политика че им се търси сметка за смъртта на български младеж в центъра на счупената ни " Европейска " столица Незнам как живеете със себе си.....Нагли сте ....И ще берете ядове - рано или късно......

80

Анонимен

преди 3 години

До Зозо 79Очаквах включване от ЛГБТ общността. Благодаря ти, не закъсня.

79

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименИ *** са се включили, *** трият коментари против герП !!!

78

Анонимен

преди 3 години

Съвсем възможно е днес пак някъде някой да бъде ударен от ток.ГЕРБ-Видими резултати!

77

Нервен

преди 3 години

А бе, Вие заради детето на Снежан ще искате оставката на милия Бойко! Е, нали Снежан и родата от 11 години гласуват за него, ами да се оправят помежду си те са си рода и Снежан и Бойко носят една и съща шмекерска кръв!

76

Зозо

преди 3 години

До Аз помняАми отивай си във времето на ТЖ, какво чакаш? Отваряш прозореца, скачаш и право при ТЖ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

75

h

преди 3 години

ей,пишещи мушмороци защитници,що за хора сте щом даже смъртта на едно невинно дете за вас е нищо дупедавци жалки

74

Анонимен

преди 3 години

Вижте, работно време е и троловете на ГЕРБ са се включили, сипят простотии и цъкат минуси и плюсове в полза на ГЕРБ. Като дойда почивните дни, всичко това се променя.

73

Анонимен

преди 3 години

Fandakova,e sa,satvora deteto e ubiza ot taja mikionerka kojato vsima, komisioni ot fa na gerb borisov iskagat te a ti im varvasch po4isti si oartiata s rasboinizi milioneri ubiistvoto trabva da islese na istina fsbdakova v satvora

72

House M.D.

преди 3 години

Камелийче, какво означава vs в превод от суахили?

71

Аз помня

преди 3 години

По времето на ТЖ всички те добиваха умения и занаят в строителни войски, а не ходеха с прокъсани обувки из опасни улици. Жените им бяха по фабриките, а не по публ домове и на просия из Европа. София беше зелена, децата без проблеми играеха до късно из МНОГОТО КВАРТАЛНИ ГРАДИНКИ И ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ. Оголени кабели и падащи ледове нямаше, защото имаше съд и затвор за безотговорните, без значение дали е партиен член или не! Сега тук е ТРАГЕДИЯ за хора с всякакъв тeн.

70

ха-ха-хаааа

преди 3 години

''напоследък за срутванията Бойко Борисов ви е виновен, за магистралите Бойко Борисов ви е виновен''---A КОЙ ДА Е ВИНОВЕН?!ТОЙ ТИЧА КАТО ГЛАМАВ ДА ИНСПЕКТИРА, СЛЕД ТОВА СЕ ХВАЛИ, ЧЕ Е КАТО КАРТИЧКА И.................КАРТИЧКАТА СЕ СРУТВА СЛЕД СЕДМИЦА.

69

Алек

преди 3 години

Мръсни гадове герберски!! На съд и боко и даскалката