140

Анонимен

преди 4 години

Като четете статията, става ли ви ясно защо България и Хърватия са двете най-бедни страни в ЕССР?

139

Анонимен

преди 4 години

До До 141точно така,от тази скъпа газ ще се увеличават цената на консумативите на болници, училища,учреждения,стоките които се произвеждат и купувате,транспорта и т.н и т.н., ВСИЧКООООО щес ес увеличи,а някои от съоръженията ни работят само с руска газ и са пригодени само за руска газ.Ясно ли ви е сега защо е толкова важно да получаваме евтина и качествена руска газ?Ясно ли ви е,че действията на Бойко са огромно предателство към държавата,хората и България?

138

Анонимен

преди 4 години

Най-разумно ще е просто да отмени тази среща,както я отмени датчанката.

137

До 141

преди 4 години

Не позна!Ще плащаш като поп, защото почти всичко, което купуваш в някаква степен зависи от газта. На газ са повечето заводи, производства, транспорта и т.н. ...На бензин и нафта е транспорта, който не е на газ.Увеличаването на цената на газта с 3 - 4 пъти, както ни го гласят нашите "приятели" американците, ще вдигне цената на всичко. Къде по-малко, къде повече но НА ВСИЧКО!

136

Анонимен

преди 4 години

Тва са глупости нито дебит нито цена могат да дадат

135

до 139

преди 4 години

Кои сте тия "вие" - ти, и ти може би?Бегай в кухнята на чешмата и връткай кранчето, докато се успокоиш.Абе ти не виждаш ли, че Путин ако тръгне да ни търси на картата, с лупа не може да ни види????И какво кранче точно ти се мотае в малкия мозък? За кранчета може да говорят Ердоган и Меркел - хора от друг калибър, от държави от друг калибър, а не това торище тука създадено любезно от националните предатели.

134

Щерю

преди 4 години

Целта е - бедният Тръмп да си вземе рекета от богатите българи.

133

Анонимен

преди 4 години

Язе на село съм на дърва и не ми дреме за газта. Да му мислят гражданите...

132

-

преди 4 години

Промитомозъчен оФчи народ!

131

Анонимен

преди 4 години

Сега Путин ли ще ни врътне кранчето или ние да му го врътнем?

130

Анонимен

преди 4 години

Някой е излъгал русофилските предатели, че руския газ е евтин.

129

До 129

преди 4 години

Няма как да гъкне Борисов там, защото вероятно в миналото му на СИК-аджия има достатъчно тъмни неща, които са в ръцете на американците, че с тях го държат като бивол за халката на носа . Виж писмата на Байърли за Борисов в "Бивол".Затова покварени и пропаднали личности ръководят американските сателити по целия свят. Само такива са крайно послушни, като ги държат в шах.Стотици са различните главатари на Латинска америка, с ръце до лактите в кръв, обявени за "демократи" и свои хора от САЩ

128

Анонимен

преди 4 години

Ако цената е да умра,но да спася България и нейните интереси - мога да го направя,но Бойко не може,той е страхливец!Искаме по-евтината руска газ,бе,не разбра ли?

127

ай сиктир

преди 4 години

Ако може на прИмоция, че иначе цената ще е като фЪ-16, ама ние сме паралии и това ще преглътнем само и само тиквата да се снима с тромпета.

126

До 114

преди 4 години

Какви въпроси ще постави?!?Ще мълчи като затиснат *** и от време на време по навик ще се хварля да се прегръща и целува, ама този номер не минава с белия господар.Това и мафиотска среща, на която големия бос нарежда, а малкия има едно единствено право - да каже "Да, Да, Да господарю" и да пита дали господаря ще му разреши да одере някоя кожа от стадото и за себе си или ще иска всички кожи да му ги достави на него.Нашия е силен да бръщолеви глупости само тук, пред стадото. Там ще се подмилква.

125

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Политици в България... - с лопата да ги ринеш... - Държавник само един...

124

NEMA TAKAVA DYRJAVA

преди 4 години

BG UMRE VECHE NEE NI TYJNO NI PLACHEVNO EDIN VELIK NOAROD BE ZATRIT OT SUA PROKLETI DA SA

123

Ром"с

преди 4 години

Срещите на Борисов с американците и с Тръмп скъпо ни излизат,за съжаление.Борисов винаги се съглсява с всички условия със САЩ ,дори и да са във вредан БЪЛГАРИЯ.А това говори или е много слабохарактерен Бойко или американците имат някакъв компромат на Борисов и го държат изкъсо,не може вечно да се съгласяваш със САЩ в ущерб на БЪЛГАРИЯ.

122

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Сменят се ролите... - сега ние държим *** за гушата... - ай сме им врътнали кранчето, ай са умрели от глад... - казеах ви аз, че Борисов е Държавник...

121

До 115

преди 4 години

Не ти се сърдя за глупостта, защото те виждам, че не си със всичкия си, като ти чета постовете "от ЦРУ". Но за останалите да спомена нещо важно. Тази "по-евтината" американска газ, няма как да е по-евтина.Просто това е газ от фракинг, което я прави автоматично пъти по-скъпа още в момента на добива, после има транспорт който е много скъп, има и време за доставка, което я прави още по-скъпа При това има процеси по втечняване и газификация, които са много скъпиТоест, по-евтина ама на куково лято