154

Анонимен

преди 4 години

ПРОТИВ НСО СА САМО ПРОДУКТИТЕ НА ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ РУСОФИЛСТВО.

153

Анонимен

преди 4 години

Който е срещал по пътя кортеж, знае как карат. Нито ограничения спазват, нито правила за изпреварване! Ето защо не вярвам изобщо на тяхната версия. Подозирам, че именно шофьорчето от нсо е причината за птп-то.

152

Анонимен

преди 4 години

ЕВРОПА Е ПО-СИЛНА КОГАТО БИЕ РУСИЯ.

151

Елена Ефремова

преди 4 години

Румен Мунин - Румен Имунитета и Рени проститутката , браво Рени - ти си истински мъж

150

Анонимен

преди 4 години

Ако вместо цивилна кола беше ТИР щяхме да четем интересни новини в момента. Щеше да е интересно как от НСО ще обяснят факта, че колата им се намира в насрещното под гумите на ТИР-а.

149

Анонимен

преди 4 години

то оставаше нейната кола да е ударила другата... Лойко, това е знак от "Началника", че те очаква голяма катастрофа на изборите

148

Анонимен

преди 4 години

Всеки път когато съм виждал автомобили на НСО, винаги е едно и също- опитват се да изпреварят автомобила пред себе си криволичейки и постоянно навлизайки в насрещното.

147

ТАКА ДЕ

преди 4 години

''Колата на Караянчева бе ударена от друга''- НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ ДРУГА НОВИНА!

146

Анонимен

преди 4 години

Какво се чудите бе, във всеки автомобил от НСО трябва да има поне 2 видеорегистратора.С автоматичен режим на работа, без възможност за намеса от страна на шофьора.Тогава вече няма да има махленски приказки този чул, онзи видял а третия не бил сигурен.НЯКОЙ обаче желае да продължава да бъде извън закона.

145

Анонимен

преди 4 години

"От снимката се вижда , че НЯМА ЧЕЛЕН УДАР"От снимката се вижда, че предницата на колата на НСО откъм страната на шофьора е ударена, което потвърждава свидетелските показания, че е навлязла в насрещното платно, където приближаващият цивилен автомобил е извършил маневра, с която е избегнал директен челен удар с колата на НСО. Изобщо не се опитвай да адвокатстваш на мутрите от НСО.

144

Призив

преди 4 години

Народното събрание да се събере незабавно и да вземе решение за закупуване на поне 50 бр. нови бронирани автомобила за транспорт на нар. представители и най-вече на шефката на парламента! Недопустимо е народните представители и най-вече председателката на парламента да са заплашени да гинат като мухи по пътищата!

143

House M.D.

преди 4 години

Колеги, работата е там, че едно от задължителните изисквания към шофьорите от НСО е да са пасивни гейове. Наречете ме хомофоб, ако искате, но това няма да промени фактите. Наскоро кандидатствах за шофьор там и ме отхвърлиха поради моята хетеросексуалност. Още си пазя писмения им отказ, където е посочена именно тази причина.

142

АНТИ

преди 4 години

Господ и прати жълт картон !!Строг пост и молитва за Цвета.

141

ИСТИНАТА

преди 4 години

От снимката се вижда , че НЯМА ЧЕЛЕН УДАР , а според шуменските медии, тя е настъпила след ИЗПРЕВАРВАНЕ НА ТИР предприет от автомобила на НСО.

140

Анонимен

преди 4 години

НСО: Падащият камък бе ударен от земята

139

морски

преди 4 години

Как пък един път не се засякоха с кохортата на Очите !

138

Анонимен

преди 4 години

Малинов, започнахте ли терора ?

137

ПроСоТо

преди 4 години

кола на НСО НЯМА КАК да бъде "ударена от друга"!!!!!Виж,колите на нсо-то въпреки че се движат с огромни скорости и включени секакви "сирени",НЕ СПАЗВАЙКИ ПРАВИЛАТА,защото виждате ли,те возят "вери импортен персони",някакви "богове и богини",ВИНАГИ са били в основата на такива инциденти!!!Наглостта прие чутовни размери!...А "стадото" спи,зер сека офца има смартфон и чати ли чати..

136

Анонимен

преди 4 години

Защо не остана в Шумен ?! Нещо я притеснява в шуменската болница ли ?

135

Анонимен

преди 4 години

ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЕЦ УВАЖАВА И ОБИЧА СЪЮЗНИЦИТЕ ОТ ЕС И САЩ!