55

antiputin

преди 4 години

Типичната , за съветите, тенденциозна потайност и секретност. Човешкият живот не струва нищо пред държавната тайна. Но ,все пак, по-важното е да придобиеш признанието на един болен режим и да станеш "герой", дори и посмъртно...

54

Мишо

преди 4 години

Радиацията не може да се скрие. Засичат я спътници, станции следящи радиационно излъчване. Сигурен съм, че в района има разузнавателни кораби на НАТО в постоянен режим.Никой нищо не е засякъл!ФЕЙК НЮЗ! При това за неграмотни!

53

Вашта леля

преди 4 години

Снимките дето ги показаха са на моряци служили преди 50 години на някакъв си ледоразбивач в Арктика. Там няма нито един загинал човек но пcк в Норвегия трябват памперси спешноооо НАТО напреед НАТО победааа ахахаха Кога ли Путин ще напълни едно подводница с Уран и Новичок ще я прати на път към Норвегия по ГПС-а и като стигне до целта ще я взриви с една балистична ракета, тогава ще се вдигне отровно цунами, което ще омете половин Европа.

52

Ганьо

преди 4 години

До nikiти си гледай високотехнологичните плочки на графа, перките от акули и пейките за 10К, не ги мисли изостаналите руснаци

51

НАТОКАСКЕТ

преди 4 години

Според мен там е имало 2 руски подводници, НАТО дори не г ие засякло, че са там. Едната е била празна другата е стреляла по празната подводница, после един агент на КГБ пРеоблечен като рибар е потвърдил някои неща. Сега обаче вместо НАТО да даде смислено обяснение за тоя пробив в националната сигурност на Норвегия те хвърлят кал по Путин.

50

Бивш журналюга

преди 4 години

Има хиляда и едно неща, за които можете да дъвчете путинския режим. Например, че е един от най-нагло корумпираните в света, че в Русия разликата в доходите между олигархията и основната част от населението е една от най-стъписващите и т.н. Но да се заяждате, че си пазят военните тайни, това вече е тъпо. Няма да ви обяснят устройството и предназначението на подводницата, ще се примирите някак. Щатите разказаха ли ви подробности за безпилотната военна совалка, която си хвърка от години?

49

Не!

преди 4 години

Така става като пипаш където не трябва, шамарче зад врата...

48

факт

преди 4 години

Сега пък защо било държавна тайна!?е да истинските държави имат тайни не са като нас разграден двор,поклон пред героите загинали за родината си.

47

niki

преди 4 години

Саветцките подводници, най-добрите подводници.

46

ужас

преди 4 години

До къде е стигнала деградацията на запада да пишат глупости и лъжи за една трагедия с загинали хора който са герой за своя народ!!!

45

ПАТРЕОД

преди 4 години

СПОКОЙНО! С българските високотехнологични подводници никога е нямало и няма да има проблем! Със българските самолетите също! И с българските ракети пак така! Само от време на време високотехнологичния ни чушкопек дава фира но ще го оправим при следващата ревизия! Да му мислят изостаналите руснаци!

44

1986

преди 4 години

е а здрасти! някой да се учудва?

43

САТАНАТО

преди 4 години

Отде знаете че някой е умрял видяхте ли трупове ? Спите ли спокойно норвежците нощем или сънувате запалени атомни подводници под нощното си шкафче, които избухват докато ви режат кабелите под носа. Има ли достатъчно памперси в Норвегия ?

42

Не!

преди 4 години

Поздрави от Норвегия, ако има нещо ще помагаме :Д

41

Калеко Алеко

преди 4 години

"Саботьорите на подводни кабелни мрежи" сами са се оплели в кабеляците си ... "Героите" ще ги накичат посмъртно с тенекиени медали, с които потомците им да се гордеят, а подвига им ще си остане покрит под булото на "Държавната тайна" ... Светът се развива трескаво, а раССията се окопава все по-дълбоко в барутния си погреб и следи зорко през амбразурата на бункера си, за "Врагът" който дебне пред портата и ... !!!

40

Даааа

преди 4 години

Определено Русия има напредък - на Курс загина целия екипаж а тук "само" 14 моряци,даже има и оцелели.Ей не му върви на този народ с управници.

39

ас

преди 4 години

какво ни бърка това нас ? подводницата си е тяхна, хората на борда също, така че ? има ли значение каква е причината ... да се оправят те

38

Анонимен

преди 4 години

Аз имам нова кола срещу 400лв на месец без да съм АБПФК и не съм в ЦК НА БКП.

37

Анонимен

преди 4 години

От руския Гулаг само "добри" новини.

36

Анонимен

преди 4 години

До 48Е не виновен Путин, а баба му Путина, когато е оправяла спалнята на Сталин !