73

КОЛКОТО ПО–БЪРЗО

преди 5 години

хвърлим в затвора такива като ПАСИТО по-бързо ще станем отново нация с уважение и САМОУВАЖЕНИЕ

72

ясно

преди 5 години

САЩ с заплахи,изнудване,натиск налага на слабите държави своето скъпо,старо и некачествено оръжие и тази държава говори за икономическа свобода и демокрация!?Оставете държавите сами да избират какво оръжие им трябва от къде да го купуват и за каква цена,без натиск и изнудване.

71

1

преди 5 години

Тоя Соломон от кога взе да разбира от самолети? Жалко е че въобще медиите разнасят мненията му които са доста спорни и търпят доста критики спрямо реалността. Жалко е и ако хората вярват на това и не прегледат алтернативни източници за истинността на тези твърдения.

70

Анонимен

преди 5 години

Соломоне,тия краставици ги продавай на твоите в Израел!

69

Анонимен

преди 5 години

Светът трябва да се върне към социалната система на еднопартийната държава, за да премахне тоталирната зависимост на авторитарните капиталистически държави държащи хората във финансово кредитно робство.

68

Акт 16

преди 5 години

Че тя Швеция не е в Нато.Кви самолети кви грипени.

67

Анонимен

преди 5 години

Цента която ще получим за новите ф16 б70 , ще бъде 1.95 милиарда лева или един милиард отстъпка , като лоялен член на НАТО

66

баба мара

преди 5 години

с 8 самолета не можем да излезем срещу султаната само излишно харчене на парисамо мирен договор с русия ще ни спаси да не забравяме че сме в нато и ес безреферендум

65

Анонимен

преди 5 години

Имаме чувството, че караме насила Америка да ни продава самолети,а те се дърпат! Такова е впечатлението от медиите! Истината е, че искат да си продават *** на огромна цена и да ни вържат политически! Избутаха Швеция, благодарение на НАТО за руски машини не може и дума да става! Паси да си трае,да не го покажеме в какво живее в кв. Изток!

64

Марципани шоколади..

преди 5 години

Кума Лиса ако тръгнеш да го продаваш на запад няма да мине дори санитарните проверки поради ниското си качество.

63

ФАКТИ

преди 5 години

Соломон Паси да си купи един Ф-35 и да го дари на военноисторическия музей в София!След като трабанта му е там редно е да си сложи и мерцедеса а после и един самолет. Как от никаквец се става баровец четете автобиографията на Соломон Паси. Със силен шут от американски ботуш в задните части !

62

Анонимен

преди 5 години

Браво.Мирни демократични разговори....кой кого ще излъже с оръжията..То Соломон за мир не мисли-техните чакат своя освободител,ще дойде с гръм и трясък и ще ги направи господари на света.Нека си чакат.Обаче ние защо ?Глупав,наивен свят...

61

Авиатор

преди 5 години

Чудя се как няма капка срам това ***???Вместо да лобира за никому не нужните фърчоплани, да помисли колко работни места за младите Българи, колко болници, училища детски градини бихме построили с тези милиарди? С колко бихме увеличили мизерните пенсии на изстрадалите ни майки и бащи?Паси, Ти си жалък оръжеен лобист, 🤡

60

Анонимен

преди 5 години

Системата на демократична кредитна политика подчинява индивида на партийната демократична свръхдържава. ВСЕ ЕДНО АКО ВЗЕМЕТЕ ЗАЕМ ОТ НЯКОЙ ЛИХВАР И ВЕЧЕ ВИЕ СТЕ НЕГОВ РОБ и собственост, докато не си върнете парите. Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. Демокрацията е тоталитарен контрол използваща зависимоста на хората от парите и ги принуждава да бъдат роби на корпорации като Мартин Локхийд и САЩ и да си купуват самолети от САЩ.

59

това е

преди 5 години

Който купува стоки и оръжие от сащ финансира тероризъм и агресии.

58

Истината

преди 5 години

Ф-16 Вайпър Блок 70 е приет на въоръжение във ВВС на Мароко Тайланд Бахреин и Гърция.

57

Пак

преди 5 години

да попитам, като закупим тези самолети, цели 8 (осем) броя, срещу кого точно можем да ги използваме? Срещу руските ВКС, или срещу Turk Hava Kuvvetleri? Нали ще е като стрелба по панички от тяхна страна!

56

Анонимен

преди 5 години

XAXAXAXAXAXAXAXAX

55

УИКИПЕДИЯ

преди 5 години

Към месец Януари, 2018 година F-16V Block 70 все още не е приет на въоръжение в нито една страна-членка на НАТО и на практика наличен е само прототип на този самолет, което до голяма степен поставя въпроси за неговата боеспособност и потенциалните проблеми, които могат да възникнат по време на експлоатацията му, тъй като не е изпитван в условията на реални бойни действия.

54

Цеца от Нови хан

преди 5 години

Тоя го нещеме даже у нашио свинарник...