44

Анонимен

преди 5 години

napg.eu/nachalo/1/MNKjIVKbcZKHI1engdezcZezcJa7M9OfcVaXIZe-cBe7Вижте от офиц. им сайт - в Смолянско от 62 приемни семейства 12 били без настанени деца - разбирай без пари... Та затова търсят слаби и беззащитни майки... В потрес съм!

43

Анонимен

преди 5 години

Това е гавра с конституцията на РБ и потъпкване на Хартата за правата на човека!

42

До 43

преди 5 години

Абе не знам дали трябва да им се помага с пари или вещи. Това са 4 човека в работоспособна възраст дето нямат постоянни доходи... по скоро да им се намери работа, ама се съмнявам че им се работи.В този смисъл не съм сигурен че е добра идея такива хора да възпитават дете.

41

г

преди 5 години

За дядото не питам, обаче има и други липсващи членове на така създалото се семейство.

40

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости! Просто социалните са си свършили работата. По добре да построи малко в контролирана среда детето, отколкото да им го дадат и да има опасност за живота му или да се разболее и да получи увреждания. Детето е преждевременно родено. Браво на социалните! Този път навреме са се намесили.

39

г

преди 5 години

Къде са двамата татковци? Големия татко и малкия татко.

38

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА - ТОВА Е ЗВЕРИЛНИК!Къде са прокурори, съдии, ... къде са Човеците в БГ-то???Защо не се прави журнаилстическо разследване по случая?Или вече продадоха бебето?

37

Гробокопач

преди 5 години

До До ГробокопачНищо не могат д анаправят! Законът и Наредбата с ана твоя страна. Подай сигнал в полицията за изнудване! Защото това е изнудвнае и превишаване на служебни права, едновременно подай сигнал срещу нея и в училищният инспекторат,ч е нарушава Законът за училищно и предучилищно образнование и Наредбата.

36

До Гробокопач

преди 5 години

Понеже отказах да подпиша, те ме заплашиха, че ще подадат сигнал в Закрила на детето.

35

Анонимен

преди 5 години

Има ли някаква дарителска сметка, за да помогнем на семейството? Който може, нека помогне със строителни материали и мебели и да пригодим едно помещение за бебето.Не е ли срам за държавата, че няма медицинска помощ в малките населени места? Имам кола, но когато трябваше да закарам детето на лекар, толкова бях притеснена, че не бях в състояние да шофирам. Наложи се съсед да ни закара.

34

Анонимен

преди 5 години

На социалните да им отнемат децата эа да вдят как ще се чустват.Лакоми пари искат

33

Анонимен

преди 5 години

Всичко е търговия.Явно масово на бедни и беззащитни българки се отнемат децата.В схемата са доктори и социални.Ужким някакви европейски нормативи.Глупости.АЛЧНОСТ,ТЪРГОВИЯ,ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

32

Анонимен

преди 5 години

Мен ме заплашиха, че ще подадат сигнал в социалните, ако не се съглася детето да премине на индивидуално обучение. В момента дъщеря ми е напълно изолирана от контакти със съучениците си, учителите не си взимат всички часове с нея, защото или заместват болни колеги, или трябва да ходят на някакво обучение, или просто ги мързи да се занимават. Заплашиха ме със Закрила на детето, за да го отстранят от училище. По документи има изготвен план, но на практика обучението е почти никакво.

31

11111111

преди 5 години

И откога е задължително да имаш кола, за да си родиш и отгледаш детето!?

30

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименДецата по маалите са бъдещите гласоподаватели на Бойко Кратунов Борисов, проклет да е той, семката му и цялото им племе!

29

11111111

преди 5 години

ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА СА БЕЗЗАЩИТНИ! И като знам какви са "приемните семейства" в нашия град, чак ми се повръща! Едната навремето е била в ТВУ (трудово-възпитателно училище за деца с противообществени прояви), сега чужди деца възпитава; а тя самата е самотна майка!?Бизнес ниша открива социалните, ама дано се намери някой печен адвокат в Смолян да им се опълчи, иначе отиде детенцето... Аз лично ще пиша мейл на социалните в Смолян!

28

Анонимен

преди 5 години

. Иначе, цоциалните станаха като в Норвегия, средство з апритискане на българките във всякакви посоки, изисквания за отглеждане на дете, които няма как д абъдта покрити дори в Норвегия.Кой чул, чул кой не, ама драскачи много! Норвегия няма нищо общо с нас! Там отнемат деца заради нарушени детски права, а тука за да ги продават! Имам познати в Норвегия самите и те се промениха коренно. Сега си имат детенце и никой не ги закача

27

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си много ограничен и глупав за да не ти е ясна схемата.Доктори и социални виждат че жената е слаба,бедна и беззащитна,без връзки и познанства.А бебето е бяло,хубаво и момче.Имат поръчки от богати семейства точно за такива деца.И осъществяват пъклен план,отнемайки го от майката,и продавайки го за много пари на богаташите.Родна българска действителност

26

Анонимен

преди 5 години

За пореден път дете е взето от майка без доходи и дадено на ПЛАТЕНО отглеждане в приемно семейство. Като я гледам на снимката може да има някакво леко изоставане, но пак са се престарали социалните в този случай, на фона на децата по маалите дето лазят голи до кофите цяла зима

25

Гробокопач

преди 5 години

Примерно една директорка на училище в Пловдив си позволи д апритисне майка на дете, за да стане на нейната, заплашвайки я, че ще се обади на социалните д ай го вземат, смао и само да стане на нейната в едно училище. Жената е без мъж. Големи Гербески ***, лаят в България.