24

баси долната история

преди 5 години

Да ти отнемат детето!?

23

Анонимен

преди 5 години

60% от ромите отговарят на тези условия за отнемане на детето,на тях защо ли не им ги взимат

22

Анонимен

преди 5 години

На приемното семейство държавата ще дава за това бебе по 800 лв. на месец,ама тези пари не може да ги даде на биологичната майка ,та тя да си го гледа!Чудесен парадокс!

21

Гробокопач

преди 5 години

За да оцелеем, българката трябв ада започне д аражда скрито в гората или в пещери и д асе възтсанови статута на бабите-акушерки. Иначе, цоциалните станаха като в Норвегия, средство з апритискане на българките във всякакви посоки, изисквания за отглеждане на дете, които няма как д абъдта покрити дори в Норвегия. А навремето? навремето се е раждало на нивата и ако оцелее и е оцелявало;)))

20

таральольо

преди 5 години

До Анонимен21Социалните трябва да помагат,ако могат,а не да се бъркат в живота на хората!Разликата е огромна И ПРИНЦИПНА!

19

Анонимен

преди 5 години

Много вероятно социалните да са получили капарото за да дадат детето за осиновяване на чужденци!

18

Анонимен

преди 5 години

..детето има и биологичен баща къде са социалните да го издирят....Ми то си пише в статията, че "обещал" да го припознае след ДНК тест, демек друг път. А по акта за раждане бащата е неизвестен. Според мен в този случай социалните просто са си свършили работата като хората.

17

Анонимен

преди 5 години

Явно имат основания социалните. Но защо не действат така и с примарите?

16

Анонимен

преди 5 години

Къде е бащата? Той отговорности няма ли към това дете? Като са го направили това дете дали са мислили за това как то ще расте и как ще се грижат за него.

15

антисоросоид

преди 5 години

Правдата се постига само със сила. Това антибългарско пъклено дело е на НПО на сорос. До като тая ..... действа в България ще се случват още по жестоки неща.

14

тъй тъй

преди 5 години

Не разбирам,защо изобщо се бъркат в живота на хората!Кои са те да взимат решения,каквито им харесват!?На тая разгащена демокрастия и трябва само едно бренеке,и работата ще заспи!

13

гп

преди 5 години

Някой да се обади на Господари на Ефира - само така ще й го върнат в тази държава! Аз съм в чужбина и не мога, но може би ти - който чете - ще се обади или ще им пише!

12

Анонимен

преди 5 години

Типично като жълтите интернет сайтове на които всички заглавия им започват с "тя направи..", "тя роди..", тя сложи..","тя взе...",....за да влезеш от любопитство

11

Анонимен

преди 5 години

Егати,простотията!Ако така се вземат децата от рофителите,тонтрябва 2/3от всички ромски деца да бъдат прибрани от социалните!Липса на постоянни доходи и трудови навициНямат елементарни хигиени условия,/ повечето са с външни тоалетни/Нямат завършено основно образование,камо ли средно!Трябва да се проследи в кое семейство ще бъде пратено това бяло бебче!Възможно е "социален шеф" да гушне тлъста пачка!

10

Анонимен

преди 5 години

Върнете бебето на жената ей ***!Аз съм с прозападно мислене ама ето заради такива идиотизми евроатлантизъм стана *** дума.То бива дивотия ама това на нищо не прилича.

9

..

преди 5 години

Какви са тия заглавия бе, това е новинарски сайт.

8

Анонимен

преди 5 години

Ето това е част от евроатлантическите ценности копирани от Норвегия.

7

Чакаме го с

преди 5 години

нетърпение...Семейство:Жан и Пиер.илиСемейство:Брита и Шарлота

6

Асан бей

преди 5 години

До 7 Анонимен: Традиция... ко да прайш! Важното е да се ореве, че е конспирация - да се вземе българче за осиновяване. Взели са го социалните, но не са й отнели родителските права.

5

Анонимен

преди 5 години

То детето има и биологичен баща къде са социалните да го издирят, ако тая не може да се грижи за детето трябва да го дадат на бащата това е олигофрения и отвличане на дете.