64

Анонимен

преди 5 години

Ромчета не се търсят на пазара.Търсят се бели деца.Затова се отнемат от българки.Да се намеси ДАНС и Прокуратурата.Ако това не касае държавната сигурност,аз не виждам какво друго,и защо трябва да ги има тези институции!

63

Анонимен

преди 5 години

Аз съм сигурен ,че ако се стигне до съд,тези хора ще си върнат детето!Но те не си знаят правата , може и да нямат пари за адвокати!

62

Анонимен

преди 5 години

Да и се намери един добър адвокат и да ги съсипе от дела... даже съм готов да помогна.

61

Гробокопач

преди 5 години

Искахте демокрация, Европа и Бойко Кратуната и ги получихте!

60

Анонимен

преди 5 години

А при другарите роми какви са условията, там що не ходят да взимат и да ги пращат в щатите, Англия и къде ли не. И ромите ще са навити и социалните, ще има далавера.

59

Анонимен

преди 5 години

Браво! Стигнахме Норвегия, че сигурно и я задминахме!Подшушне някой нещо и ти вземат детето!Лицемерна, продажна държава!На "зелените" хиляди левове раздава, на една българска майка и отнемат детето, защото така преценили!По турско време не е било такава анархия!

58

Анонимен

преди 5 години

Веднъж институциите да си свършат работите и пак недоволни. Анархията в България е напълно оправдана... даже пари трябвалода й се дадат, че била родила.... по голяма тъпотия не бях чела, не е ясно кой е бащата, сигурно половината село се съмнява, абе ужас!Детото получава невероятен шанс, дано попадне на родители с повече мозък

57

Анонимен

преди 5 години

Аббе ДАНС, спите ли. Защо тоя, ядребо, не е в затвора.

56

Поручик Ржевски

преди 5 години

Това не са социални служби, а шайка престъпници.Те се занимават само с БЕЛИ семейства, на цветните не могат да им хванат края, трябва да изземват хиляди деца.Взимат детето и го дават на друга срещу заплащане.Превърнаха здравеопазването и семейството в схеми за търговия.Веднага да се проверят колите на социалните работнички - да са с зимни гуми, без дефекти и под 10 години, ако не - да се отнемат децата им

55

Анонимен

преди 5 години

Става дума за нагло,безпардонно и брутално престъпление,извършено от доктори и социални.Отвличане на дете!По тая логика при *** не би трябвало да остане нито едно дете.Действа се избирателно,само срещу бедни и беззащитни българки,най-често в провинцията.Взимат се бели деца,те са най-търсени и се реализират най-големи печалби.Всичко това се прикрива с бла-бла-бла за уж европейски директиви!

54

Анонимен

преди 5 години

Миналата година даваха за едно ломско село, в което 2/3 от жителите бяха регистрирани като приемни семейства. Социалните настаняваха там принудително деца и получаваха част от парите, които се отпускат на приемните родители. Тук намирисва на същата схема.Защо не взеха бебето на 15 годишната родилка/ с бебе Рашко/ от Пазарджик? Тя дори едва говореше български. Тези социални работници са видели беззащитна жена и отчитат "дейност". Срам, срам, срам! Проклети!

53

ко

преди 5 години

И аз специално питам защо жените са изоставени на произвола да си гледат дечицата от мъжете им. Ето докъде води цялата тази мъжка свободия.

52

Гробокопач

преди 5 години

До коИдеята е добра. Да видим, тогава за какво ще се фанат бойковите кратуни, наречени социални работници.

51

ко

преди 5 години

Да им подарим кола и шофьорски курсове за цялото семейство.

50

Анонимен

преди 5 години

Доста избирателно действат, ако изискваха добри условия от всички родители трябваше да приберат почти всички деца от някои малцинства. Доста миризлива история.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Каква контролирана среда бе, някоя полуграмотна леля повече ли ще милее за бебето от рождената му майка!?

48

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам дали на някой който не може да се адаптира към демокрацията и е толкова беден, че не може да има кола трябва да му се позволява да има деца.

47

Анонимен

преди 5 години

Аз лично ще пиша мейл на социалните в Смолян!Аз пък току що писах, до министерството на правосъдието, като ги сезирах за извършено престъпление от страна на здравни работници!

46

Анонимен

преди 5 години

И детето е човек.

45

българка

преди 5 години

Аз имам автомобил, но когато се е налагало да водя бебето на консултация или лекар - взимах такси. На таткото не му се занимаваше с дреболии, а аз не исках да шофирам, когато съм притеснена за детето. Откога има условия да притежаваш личен автомобил, за да имаш право да родиш и да се грижиш за собственото си дете ?!? ТОВА НАИСТИНА НЕ Е ДЪРЖАВА, А ЗВЕРИЛНИК !!! БЕЗУМЦИ ! Да се направи разследване и случая да се разгласи - продажните доктори сигурно искат да продадат бебето !