164

Авджиева

преди 4 години

До социалните работнициГ-не/Г-жо/Г-жице, като човек, който явно обича животните, дали включвате в своята любов и други части на природата, напр.човека? Не съм против домове за животни, даже напротив, но според мен тук въпросът е:Защо ще се дават големи суми от Нашите пари (Държавни,т.е. на народа) на "платени"="приемни" родители, когато в болшинството от случаите семействата на отнетите деца живеят в нищета и тези пари (ако са били дадени на тях) са щели в достатъчна степен да ги подпомогнат?

163

Няма такава държава

преди 4 години

Защото някой чака да осинови бебе...за това се отнема от майката...тя няма как да се защити...

162

социалните работници

преди 5 години

Вместо да харчат пари за скъпа приемна грижа за деца, които не се нуждаят от това, българското правителство трябва да започне да открива приюти за бездомни животни. Бездомните котки в имота ми са заплаха. Има по-добри начини да се харчат тези пари.

161

Anonymous

преди 5 години

Аз съм британец, живеещ в България. Това се случва много често в моята страна. Ситуацията е ужасна. Социалните работници могат да вземат всяко дете, което желаят, по всяко време. Надявам се, че България не свършва по този начин. Изглежда сякаш започва. Призовавам хората да се изправят срещу това, преди да загубите свободата си.

160

Kiro

преди 5 години

До тъй тъйКак така защо се бъркат в живота на хората? Ако решат да си убият бебето или да го изнасилват пак ли не трябва да им се бъркат?

159

Nadia

преди 5 години

До Анонименtova svurshvane an rabota li go kazvash?Bulgarsko bebe se otnema!Alloooooo

158

РАЖДАЛА В СМОЛЯН

преди 5 години

Това е крайно възмутително и огромна несправедливост. Раждала съм в Смолян и зная как действат и здравните и социалните. Съвсем IQ не ми е като на макак,но и с мен се държаха несправедливо, само защото поради лекарска самонадеяност се получи проблем. Персоналът в болницата са пошли. Обвиняваха ме, за неща които не са така, друга родилка я пратиха при психиатър, а една мед.сестра ми каза, че ще ми отнемат бебето щом постоянно плача.Мед сестрите говореха, че социалните уреждат бебета на бездетни

157

София

преди 5 години

Не ги е срам така наречените социални, а как толкова бързо разбраха какво представлява приемното семейство,да се възползват от бедните хора това е голям грях но за съжаление всичко ще падне върху главите на собствените им деца.

156

Варна

преди 5 години

Дайте да се организираме , нека помогнем на тези бедни хора.

155

Времеразделно?

преди 5 години

...колкото е неоходимо, за да укрепне детето ???!!! ....И, после : какви са тези констатации за липса на "необходим стандарт" като автомобил например. По тази логика всеки, който не си е купил кола, не трябва да има деца ли?? Ами има и съседи. Те са с коли!! А липсата на здравен пункт в селото ??? Майката ли е виновна??? Парите да се дадат за настаняване в града НА МАЙКАТА ЗАЕДНО С ДЕТЕТО !!!!! И още: (цитат) "...КЪЩИЧКЕ НА ДНИТЕ ЗЛАТНИ, КЪТ РОДЕН И МИЛ, И ЗА ЦАРСКИТЕ ПАЛАТИ, НЕ БИХ ТЕ СМЕНИЛ" !

154

Анонимен

преди 5 години

На норвежци ни направиха. Дано да успее да си върне детенцето. А социалните са за линчуване.

153

Гошо

преди 5 години

Да се покажат снимки на тези от социалното в Смолян!

152

Гошо

преди 5 години

Кой ще им чисти хотелите по Смолянско ако всички са с IQ 100+?Да си върнат бебето на хората и социалните вместо да пимогнат се правят на много загрижени.*** от всякъде.

151

и а

преди 5 години

Ако за такива работи вземат деца от родителите им, то от "ромските" махали като столипиново и т.н. трябва да вземат 90% от всички новородени !!!Да не говорим социалните ако се разходят до въпросните гета колко малолетни и непълнолетни майки ще видят. Да вземат да приложат малко законите срещу педофилията и защита на децата там също а?Ама щом е българче, можем да ги мачкаме и изтребваме.

150

Анонимен

преди 5 години

До Павлина ПанайотоваТогава за какво е тази институция,освен да получават огромни заплати ?Или се занимават само ако могат да си направят пиар .

149

дърт

преди 5 години

Трябва да се отнемат от родителите децата раждащи деца и техните деца!

148

Павлина Панайотова

преди 5 години

Едно осиновяване стига и до педесет-шест хиляди.Кво се чудите.И социалните намазват.

147

питам

преди 5 години

А защо социалните не вземат бебето на онова ро**мче на 12 години дето роди преди няколко дни? В новината пишеше,че майката на въпросната 12- годишна тоест бабата на бебето имала още 8 деца. Ро*м*ските бебета ги оставят да вземат помощи нали?? Винаги всичко е срещу българите в тая държава. Нямам думи.

146

Ferdy

преди 5 години

Така се грижи държавата за намаляващото ни население. Вместо да осигури безплатен акушер и педиатър за отдалечените области и села, изгръгват децата от ръцете на майките им. Вероятно това детенце еспазарено за осиновяване вече. Да са намеси някоя адвокатка кантора и да им свали кожите от обежетения. Разследване на чиновниците и уволнения. И проверки на други такива престъпници, защото сигурно и други случаи е имало. Бащи, стойте си до жените и си бранете децата. Хиените обикалят по болниците.

145

янко

преди 5 години

Социалните са абсолютни лешояди! нямат нито една причина да отнемат детето! Това е показване на мускули! А ако и законите ни позволяват такива безобразия горко на нас българите!