189

????

преди 5 години

Има успели и не успели българи - и в България и в чужбина. Българският народ е прецакан още с вземането на земи и имущество, после с тези панелки (където всички станаха "граждани" и по полека да се работи, ама ресторанти, почивки - евтини кюфтета и водка на корем :) ) И сега пак ревем, емигрираме на някое хладно, мъгливо или горещо и сухо място - повечето си продадоха земите и къщите по селата и тръгнаха за вечния купон, ама живота понякога е тежък - където и да си. Добре е, че може да се пътув

188

Анонимен

преди 5 години

5000? чисти и ме трийте пак.

187

предатели

преди 5 години

защо пишете за предатели?

186

Анонимен

преди 5 години

до 194Една от многото инженерингови фирми,които между впорчем търсят не само технически специалности...

185

Анонимен

преди 5 години

Принципно заплата от 600-800 лв в софия вземат продавачи и чистачи. И само диплома и английски не е гаранция за висока заплата,а трябва да имате и някакви практически умения и интереси които да са от полза в работата за която кандидатсвате.

184

Анонимен

преди 5 години

До 197Нито ми дреме какви са идеите на неъв мухльонито ме интересува как се пише името му .П. П. Всички умираме НО живеем РАЗЛИЧНО!!!Или по-точно, едни Живеем а други МизеруватИ!!!

183

до 197

преди 5 години

Пише се Стамболов. Явно не знаеш какви са идеите му, че ми казваш да гласувам за тиквата. Явно се мислиш и за нещо повече от другите. И ти ядеш, и ти преработваш храна и накрая и теб ще те ядат червеите, независимо какви и колко комплекси имаш.

182

До 195

преди 5 години

И на интервюто трябваслучайно да кажеш на кой си човек или че се Герберин.В БСП има и простаци и ***, но чак такива катили като Боко, Мария Габриел, Цецка и Цецко нама. А забравихте ли Румяна Желева и Калина Илиева?

181

до 195

преди 5 години

А кои сте вие?

180

Анонимен

преди 5 години

До пича дето не можел да си намери работа за над 600-800 лв. Ела при нас заплатите почват от 2 бона и не се искат кой знае какви умения - английски език и дипома за висше образование, е и трябва да издържиш интервюто...

179

до 190

преди 5 години

"Младите и красивите" грантаджии или такива уанабита спамят и тролят.

178

Анонимен

преди 5 години

Най-важна е сигурността на Запад !В Германия с 1млн. бежанци сигурността ппека е много по-висока, отколкото във всяка друга държава от бившия руския лагер.Там няма Цеко Чоков на село, Митьо Очите в града, Пеевски в столицата и Русофили за смяна на модела !

177

до 185

преди 5 години

Докато не се сетим какво е казал Стамболов и на коя сграда е написано, нищо няма да стане. Ти ще си вярваш в Дядо Коледа, едни ще крадат, други ще вземат грантове. Трябва да сме като мравките, като пчелите. Да сме един организъм.

176

Анонимен

преди 5 години

На 40 съм и интелегенти политици не съм виждал, особенно в ГЕРБ и БСП. А правителството на орешарски да се нарича интелигентно е или голяма смешка или някой си прави евтина пропаганда...

175

Анонимен

преди 5 години

Министрите на Орешарски бяха много интелигентни и затова при тях КТБ фалира. Има ли управление на интелигентни министри на БСП и да не е фалирала някоя банка?

174

Анонимен

преди 5 години

При Орешарски на интервюто не питаха каква заплата очаквам без да казват колко предлагат. Сега така правят и очакват да кажеш 600-800 лева, което в София вече не стига. А изискванията са невероятни, 100 езика и пр.

173

до 185

преди 5 години

Ще чакаш да се оправиш, защото вярваш в Дядо Коледа.

172

Анонимен

преди 5 години

При Орешарски имах работа... бях на сладка държавна служба...Герп ме уволниха... сега търся нещо подобно, но навсякъде искат работа а аз не съм свикнал на това...единствения шанс е да сменя боята и да се мазня на герп за нова сладка работа....

171

Анонимен

преди 5 години

Гласувах за ГЕРБ само 1 път през 2009-та. Още като му видях министрите и Цецка и разбрах, че за нищо не стават. Министрите на Орешарски бяха по-интелигентни, начетени хора. Но Герб му направиха преврат. Жалко, че с Корнелия и други подобни в БСП няма шанс да спечелят те изборите. 10 години ГЕРБ е твърде много! На 30 съм вече, докога ще чакам тая мутра да се махне?!

170

az

преди 5 години

Айде поредната статия за националните предатели. Левски и Ботев се въртят в гроба, като гледат за каква *** си даваха живота. За 500 лева отгоре си зарязаха родителите, ние да им ги гледаме и да им плащаме пенсиите, а те мият чинии в чужбина и се кефят. Не я разбраха тая работа, че киртака си остава киртак, даже и в чужбина. Ябълката сама не пада в устата бе мърди.