51

Анонимен

преди 5 години

предател-комунист да бъда мамо - първа радост е за мене.

50

Анонимен

преди 5 години

За Резиденто ли пишете. Защо си хабите времето за тоя червен?

49

Мамата

преди 5 години

До 49.Защо пишеш неща,от които си много далече.Знам почти всичко за така наречени мутри.Бил съм в тази среда.Не като мутра.Ченге бях.Не пишете неща,които някой казал,някой видял.Знам неща,които не би трябвало да ги пиша.

48

Анонимен

преди 5 години

До БранкоБранко, само тези, които не владеят един език добре (изключваме родния), винаги твърдят, че го "владеят" или че го "знаят". Действително умните хора никога нямат самочувствието, че знаят достатъчно.

47

Бети

преди 5 години

Имаш ли понятие какво е екзалтирани или разбираш само от овце?

46

Анонимен

преди 5 години

Миличките, добре че не знаете какви конкректни ежедневни привилегии ползва генералът на фиксърите на мутри в България - почетният ви бате ББ, и добре че не разбирате, че вие му ги плащате. Толкова непростимо, нетърпимо, съсипващо и опасно ***.и сте, че скоро на никой няма да му е жал за вас.

45

До 38.

преди 5 години

Бранко съм,анонимнико.На 69 години съм.Млекце не пия.Пия яки питиета.И когато съм бил в чуждестранният легион в Африка,надали си бил роден.Владея три езика,но това не ме прави политик.Но,коментара ти е толкова ***,извини ме,че няма на къде.Та млекцето си го пийни ти.Наздраве.

44

Анонимен

преди 5 години

До БетиТая па, както би казал бате ви Боко. Аман от неадекватни и екзалтирани овце.

43

Анонимен

преди 5 години

Дали пък не е по-вероятно Радев да оглави партията на свободата на Джибути. Сигурен съм че ще намерят подходящия политически анализатор, който да направи този извод, стига да е необходимо някой да каже това в ефир. В България си има политически анализатори за всичко - само решаваш какво трябва да се говори в студиото и си каниш подходящия.

42

Анонимен

преди 5 години

ще оглави партията от национални редатели - Бсп

41

Бети

преди 5 години

За добро или зло са тези сайтове,но май са за забавления.Майтап да става.Пишат се нелепи коментари,пишат се коментари на хора на третата или четвъртата ракия.Какво ви пука,майтап да става.С една приказка,майтапчикский народ сме си.Да сме живи и здрави,българи.

40

ognyanz

преди 5 години

Този журналист Петров е в известен смисъл уникален в разсъжденията си. Според него Радев искал да е политик. А какъв е президента ако не политик, и какъв трябва да бъде, ако не политик? Според този журналист, а и според Бойко (по днешните му изявления) президента трябвало да критикува и БСП и ГЕРБ, а критикувал само ГЕРБ. За какво президента да се меси в дейността на политическите партии. Той има отношение към дейността на държавните органи, и най-вече на правителството. На Бойко му липсва Цецка

39

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че за трети мандат се избира един страхлив умствено недостатъчен индивид какво говори за електората?Ужас и безумие.

38

Анонимен

преди 5 години

Абе какъв анализ... В България няма политически анализатори. И именно т.нар. десни анализатори, на които допреди 7 години симпатизирах като цяло, се оказаха най-тесногръдите псевдоинтелектуалци. Иво Христов най-много се доближаваше това, защото беше максимално безпристрастен, колкото и невероятно да звучи това за предубедените. Но направи една грешка - каза, че 80% от българите са ***. А това няма как да е вярно, процентът е по-висок ))

37

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е да видиш последните му снимки на банкянското недоразумение. На нищо не прилича. Тия от Карлуково по-приличат на хора. Не знам къпе ли се, ама вида му е ката че не е виждал баня от една година.Жалък *** и ние жалки, че ни е Премиер.

36

"Народна младеж

преди 5 години

Винаги съм вярвал на Евгени Петров, защото казваше истината като главен редактор на любимото ми комсомолско издание и как ни агитираше студенти, ученици и войници да работим за светлото ни комунистическо бъдеще! Вервайте му и вие!

35

Анонимен

преди 5 години

До БранкоБранко, моето момче, ти се мислиш за много умен явно, но до теб не е стигнал дори слуха, че всички научни изследвания показват, че нивото на интелигентност няма нищо общо с броя овладени езици. Ае, пий си млекцето и си лягай, че отдавна ти е минал вечерният час.

34

Шико

преди 5 години

Е,ако по знаещите език се избира президент,то Корнелия знае също езици.Френският най добре го владее.

33

Анонимен

преди 5 години

А кои са антикомунистите, бе другари мутроидни? Вие, дето нямате и едно антитяло срещу нискочелата простотията, защото всъщност я олицотворявате? Бойко и Цецо ли? И защо Тръмп покани ББ да стане съпредседател в неговата инициатива срещу дрогата тази година? Толкова ли не забелязате как фино ви е.бава цяла Европа, целият свят, та дори и себеподобни като Тръмп, на който дори по-добрата и богата среда не му е помогнала да не бъде отвратителен ***?

32

Анонимен

преди 5 години

Много вярно!Коментарите на герберските *** копаят дъното. Ама от илитерати какво може да се очаква. Те азбуката още не са научили.