149

от Поморие

преди 5 години

Какъв хотел, какви котлони! Стига комунизъм!Това не са туристи, а родопски помаци - идват с чувалите картофи, лук, праз....Като искат да готвят има бунгала, къмпинги и т.н.В нормалните страни по хотелите няма котлони и фурни, а два контакта до 250W за зарядно. И всичко това, за да няма пожари, миризми, скандали. Събудете се вече, не сме 1980-та!!!!

148

Гoшу

преди 5 години

Ех, Иво , Иво, как само сбърка с тези 80% :)))

147

Анонимен

преди 5 години

Каквито хотелите такива и туристите.В стаи които съм наемал личат грозни следи от забравени запалени цигари.Не знам как се оправят собствениците.

146

!

преди 5 години

До 143, тръгнеш ли да се бориш с клиентите си, по-добре затваряй

145

Дидо

преди 5 години

До ГoшуАми да си готви у тях си... :) Ако е с по-сериозни проблеми детето със медицинска техника ли трябва да влиза в хотелска стая? Що за глупост. Върви си удари една и се успокой и ти...

144

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу още един, който не мисли с правилната глава...и да изгледах клипчето!!!Има една селяндурка, но не е хотелиерката!!did you understand me?

143

другия гошу

преди 5 години

До ГoшуКато е много красива и с поличка, гледай пак репортажа, представи си я без поличка и си удари една .... , безплатна.Дали бебето яде готови пюрета, мешана скара или шкембе чорба с лют пипер в случая е нерелевантно. В хотелска спалня пред телевизора не се слага котлон

142

Циник до Гошу

преди 5 години

Когато виждам , че ще вали - взимам чадър!Тази изключително красива БЛОНДИНКА - си взима вентилатор - да разпръсне облаците.Когато пътуваш някъде с малко дете - трябва да "изгубиш" няколко минути в мислене за евентуалностите!Но изключително красивите Блондинки - се чекнат по радиаторите - защото майстора е казал, че подлизват!

141

до Гошу

преди 5 години

Това какво яде или не яде златното яйце е проблем на родителите му, не на хотела. Можело е да наемат помещение с бокс, след като са знаели.

140

До 142 - Гошо

преди 5 години

Бебето не яде пюрета. И? Що за аргумент? Какво е виновна собственичката на хотела за това? Като си с малко дете се съобразяваш с положението си - или наемаш апартамент с кухненски бокс, или не ходиш на море. Не може да наемеш най-евтината стая в хотела и да претендираш права, които нямаш. Нагло е. П.С. Майката наистина е красива, но тъпичка за жалост.

139

Гошу бре!

преди 5 години

До Гoшу 142По тази логика, ако детето обича дошашна лютеница, да вари лютеницата вътре и да ги стелиризира после в бурканчета на терасата, а??? Гоуем си, пич!!! :)))

138

Анонимен

преди 5 години

Браво на собственичката, приятно хотелче е спретнала, постарала се е. В пълното си право е да се бори с кифли, които си мислят, че всичко им е позволено.

137

Гoшу

преди 5 години

За дебилитe, писали преди мен:1. Един безплатен съвет - изслушайте репортажа, после пишете. Защото изпадате в положението на чукча писател, не читател. Майката много ясно каза, че бебето не яде готовите пюрета, затова се налага тя да ги прави. Дори прояви скромност, като се самоподцени и каза, че готви няколко зеленчука и после ги пасира и това не е готвене, общо взето.2. Има съпруг, той е резервирал тази къща за гости при селянкатаП.П.Майката е уникално красива и с много хубава рокличка :)

136

Мен

преди 5 години

Ако са резервирали през боокинг би трябвало да има и история на комуникацията, т.е. много лесно може да се докаже какво са се разбрали и дали са били продавани отново стаите.

135

гошу

преди 5 години

Трябва да си адски *** за да сложиш котлон в спалята на шкафа пред телевизора. И като ти направат забележка, вместо да потънеш в земята от срам, да започнеш да претендираш неуместно по медиите.

134

Господ

преди 5 години

Влада Протич, аз бих ти хвърлил и един бой - ей тъй, за калпак!

133

Pehol

преди 5 години

Умник, как установи че е рускиня или ей така да си излееш помията ? Бил съм в стотици хотели и никъде не съм виждал в условията да пише, че е позволено или забранено да си носиш котлон. То е безумно да го правиш и не е нужно да, го пишат заради някой *** кифла.

132

Циник

преди 5 години

И аз съм с малко дете - плащам 170лв. нощувка в Аполония палас , и имам обзаведена кухня и пералня...спалня и хол ... веднъж направих груба грешка да резервирам "по снимки в нета" хотел в Несебър - не знам как ги правят - отидохме, и се оказа, че трябва да живеем в кутия за обувки. Не оправдавам алчни хотелиери...но котлонче в стаята...как да кажа - ъъъъъ.... бай ганьовски мурафети...пак хубаво е , че не е решила - да си врътне чеверме :-)

131

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм чувал в хотел където и да е по света да са позволени електрически уреди на клиента, още повече котлони за готвене. Дали същата госпожа щеше да си помъкне котлоните в хотела в Гърция, съмнявам се.

130

Анонимен

преди 5 години

абсолютно одобрявам изгонването на тая претенциозна кифла. От къде на къде ще готви върху диваните, в къщи така ли прави? Трябвало е даже да я накара да плати щетите на мебелите