136

Анонимен

преди 7 години

общо събрание на блока; съботно почистване на мизерната останала 'градинка', която делиш с още 6 сгради; коли, паркирани навсякъде, домоуправител. и викате, системата се е променила? какво, като някои карат 15 годишно ауди, а се тъпчат в същите дупки? строим офис сгради в покрайнините на градовете, а блъскаме бачкаторите в центъра. ами гетата в южна африка изглеждат така. и за статистиката - хората не 'живеят' с родителите си, хората ОЦЕЛЯВАТ в това, което едва е купено през социализЪма.

135

Хехех

преди 7 години

Пак антибългарски *** статии... Ако хората имаха нормални доходи и нормални 2-3% ипотечни лихви, всички щяха да имат жилище на 25 години

134

Анонимен

преди 7 години

149 - а ти каза ли му, че си функционално неграмотен и че те мързи?Щото познавам много млади хора, на които им дават 2000 от раз.

133

Анонимен

преди 7 години

s 500 lv sredna zaplata za strana za ne-specializiran persona ( okolo 80 % ot naroda ) trudno se kupuva jilishte i she gledat deca .... ama pone za mehani i pochivki v balkana stigat ;) nikoi ne e osuznal che spasenieto e na selo .. na selo si gledash sam hranata ... edno vreme bylgarite po selata bez tok i gsm i televizor imaha zlatni pendari i po 5-8 deca ... a sq na vi tehnologichno razvitie sersemi

132

Анонимен

преди 7 години

Маминото детенци и в Англия да отиде, пак същия плондер ще бъде!

131

Анонимен

преди 7 години

До бегай те бреГлупости, дават се кредити на куцо и сакато, явно не знаете какво говорите. Пример- позната с 30 лева в сметката й отпуснаха 7000 лева кредит, да си купи кола жената.

130

Анонимен

преди 7 години

ДА, ИСТИНСКИЯТ МЪЖ САМ СЪЗДАВА ДОМ И СЕМЕЙСТМО, САМ ОСИГУРЯВА ТОВА СЕМЕЙСТВО.ИНАЧЕ НЕ Е МЪЖ, А ЛИЦЕ ОТ МЪЖКИ ПОЛ. ИМА РАЗЛИКА.

129

Жена

преди 7 години

Изнесох се на 19 години, заминах да следвам висше в друга държава, после се върнах в България, защото ми предложиха добра позиция. Всичките ми познати и до ден днешен си живеят с мама и татко... ами какъв общ език да намеря вече с тях? Днес мама ми купи това, с татко бях на кафе... за намиране на зрял мъж да не обяснявам какво е положението.

128

.

преди 7 години

За написаното в тази статия си има термин - инсинуация или иначе казано вадене на категорични, еднозначни твърдения от нееднозначни факти (факти, които могат да се тълкуват по много начини, но се приема за верен само един - този, който ни устройва).

127

Анонимен

преди 7 години

белите хора в белите държави живеят в КЪЩИ, не в бетонни кошери, които да произвеждат мед за правителството! и между другото, поне на пчелите кошерите им са безплатни и не им ги вземат банките. 30 години кредит при 10% реална лихва за да купиш какво? - обща канализация и стълбище, асансьор от 3ти етаж нагоре и още 50 мрънкащи съседи на същото дередже. не, мерси! и само за статистиката - в същите тези бели държави, кредитът е със застраховка 'безработица' до края на срока, а държавата плаща помощ

126

Анонимен

преди 7 години

С тези заплати това е. АЗ РОБ НА БАНКА НЯМА ДА СТАНА.-------------------------Като умрат мама и тате, ще си роб на контейнерите

125

работодател

преди 7 години

Границата между дете и мъж/жена се преминава тогава, когато заживееш самостоятелно. Оправдания да продължаваш да живееш при мама и тати винаги се намират. Де юре пълнолетието е на 18 г., де факто по нашите ширини на 38 г.Не наемам на работа лица живеещи при родителите си ! За мен те са меркантилни и безотговорни. Предпочитам хора с деца. Те са стабилни и отговорни.

124

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЯМА ЛЪЖА Е ТОВА " да се грижим за родителите си докрай"ВСЪЩНОСТ Е ОБРАТНОТО,

123

Анонимен

преди 7 години

Живеят при баба си, немците ги хранят и обличат ама приказват за демокрация и евроатлантизъм. Aко не се немските сOциалисти да нахранят тукашните си другари ще *** прави в кожите си от глад бе евротлантистчета.

122

Анонимен

преди 7 години

До 134Мне, сменете обкръжението, заобиколете се с интелигентни хора и няма да се налага да ви обяснявам кой се реализирал и кой не. Но ако ви успокоява мисълта, че само престъпниците тук пробиват- ок, живейте си в блажено невежество

121

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЗА МАКАРОНИТЕ СИ Е ТЛЪСТА ЛЪЖАТОГАВА МЕСОТО БЕШЕ ИСТИНСКО, А НЕ 20 ГОДСИШНО ФРЕНСКО ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕНО И КИСНАТО В САЛАМУРА, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ПРЯСНО.

120

Суха стъкмистика

преди 7 години

Тук се дават 27% от заплатата за наем. Остават 73% за останалото, което включва данъци, храна, ток, вода, отопление, транспорт, телевизия, интернет... и т.н. и ако остане нещичко - добре ще е. В Англия плащат за жилище цели 39% но останалите 61% са доста повече като реална сума, отколкото нашие 73%. Останалите разходи са на почти същите цени, както и у нас, дори храните са малко по-евтини... От тук нататък, тая статистика да вметете да си я пъхнете някъде на скришно място.

119

Анонимен

преди 7 години

Преди да правите такива генерални обобщения-мамини синчета и дъщери, мързеливи и т.н, напишете истинските причини за това децата да живеят до късна възраст с родителите си. И да не могат да си купят собствено жилище без тяхна помощ. Е по същите, поради които сме: на последно място в Европа по заплати и жизнен стандарт, раждаемост.... ; на първо по бедност и липса на всякаква перспектива за МЛАДИТЕ и образовани ХОРА, по емиграция (обезлюдяване), безработица, болести,.... да продължавам ли?Моите родители са купили апартамента и са го обзавели по време на соца, ако трябваше да го правят през "д

118

вкисната опера

преди 7 години

Изобщо не им се връзвайте на думите на статистикофинансираните-тестери.Наркоманията и алкохолизмът са толкова прогнили светът ,че смърта на деца на известни личности като Сталоун,самият Леджър,Уитни и дъщеря и,бесилото на Уилямс убийството на Тринити и други и други не им правят впечатление на богатите.Катко Буч си казва не знаят къде е нужника и почват бедните страни с гегата

117

другаде е заровено

преди 7 години

кучето. още в безумните панелки от 60те, по 55 кв.м., които предопределиха и отрицателната раждаемост (не можеш да гледаш деца на терасата) и всичко останало. в англия повечето имат къщи с двор и като им порасне детето, правят пристройка - елементарни разрешителни се изискват, както е било у нас преди 1945 г. тук, повечето хора имат 2 избора - живеят при родителите си, или хващат пътя за чужбина. има ентусиасти, които плащат квартира, но рано или късно и те заминават за чужбина.