32

Zеленски

преди 1 година

До 29. Да, започна. Само че тя няма да се проведе според твоите съветски разбирания от ВСВ - юруш цялата армия и да стане лесна мишена. Ще бъде съвременна, с модерна техника и технологии - внимателно, премерено, с търсене на слаби места в отбраната на *** те. Такива като теб със застинали петолъчки по челата не могат да го разберат.

31

До 31

преди 1 година

Реклама на Пейтриът ще видиш тогава, когато видиш реклама на Мерцедес. Хубавата стикя няма нужда от реклама, тя се рекламира сама!

30

Ако укри

преди 1 година

С 300 са ПВО ракети.

29

Работят на думи

преди 1 година

До PATRIOT -РАБОТЯТ толкова безотказно че и една снимка с рекламна цел няма! И как така укропитеците да пруписнат този информационен благодат? ха ха ха ха!

28

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с укроофанзивата която започна вчера а?Не са могли никъде да пробият укрите и са яли пердах по целият 1500 км фронт.Затова мълчат всички.

27

ВСЪЩНОСТ може

преди 1 година

и със С300! - както има клипчета, укропитеците са минирали язовирната стена със 4 тона (!) експлозив! Просто руснаците са запалили фитила от разстояние! :):):)

26

Статистик

преди 1 година

Пейтриът ги пази. Четох в CNN, че 2 мощни експлозии не са взривили всичко в радиус 500 метра заедно с боекомплекта, а само са спаднали някаква гума, дето вече са я сменили.

25

PATRIOT

преди 1 година

системите работят безотказно. За пореден път ракетите на руските ф..ашисти отиват зян.

24

К9

преди 1 година

Прави ми впечатление, че в този сайт болшинството коментиращи изпитват някакъв необясним оргазъм, споменавайки думите Су, Кинжал и прочие руски недоразумения, чиято "слава" е плод само и единствено на руската пропаганда! 30 Пейтриъта не могли да свалят един Кинжал и автора се наакал от възторг. Не 30,а 300 Пейтриъта не можаха да свалят на Кинжала опашката. Така по-добре ли е? Айде бегай те да си смените гащите и газ към Москва. Там ви чакат с нетърпение. Тук нямаме нужда от такива като вас!

23

Арабите са във фурор

преди 1 година

Със С-300 могат да свалят и самолет и да бутнат язовирна стена и да дигнат във въздуха бункер! УНИВЕРСАЛНАТА ракета! - като калашника! :) Опашката пред руското посолство за купуване сигурно е от сутринта? нали ***?

22

Анонимен

преди 1 година

Украйньите всеки ден ги атакуват по 50-60 пъти и те свалят всички ракети с патриот.Бре бре за 1 месец тва са 1000 ракети.Окаринцире изпросиха 1000 патриота ли ?

21

Анонимен

преди 1 година

Има ли смисъл от такива новини след като всички ракети на "окупаторите" се свалят без никакви поражения?

20

Анонимен

преди 1 година

Всяка нощ горят складове и бази в Покрайна, ама всичко сваляли хохлите

19

и то без ракети!

преди 1 година

Представяте ли си ако на руснаците не им се бяха свършили ракетите какво щеше да е! :) LOL! :)

18

Анонимен

преди 1 година

За първи път РАКЕТА УНИЩОЖАВА ЯЗОВИР !¡!Та вие от dnes.bg сте за нобелева награда !!!

17

Анонимен

преди 1 година

Вече не говорят че им свършили на руснаците ракетите и бомбите,а сега на мода е Прихванахме им всичките ракети...смях, света видя,че от прославените Хаймърси и Пейтриът нищо не става..

16

bl

преди 1 година

Да кажеш "ракета С 300" е все едно да кажеш " бензин BMW"

15

Хайл Зеля

преди 1 година

Еееееееее, като прихващате и увищожавате всички ракети, това новина ли е!?

14

Бгг

преди 1 година

Вече спряха да лъжат укрите, че руските ракети свършват.

13

ХХХ

преди 1 година

Брей Украйна сваля всяка една ракета ! Тогава какво ревът ? Инфраструктурата им е на 99% запазена да не ревът , а да кажат как 32 ракети от Пейтриът не са могли да свалят един Кинжал ? Зеленски е бил забелязан в Маями !