56

Вин

преди 1 година

Манипулативно заглавие! Атаката е срещу апашите, които тровят хората, а същевременно не си плащат световно приетите цени за квоти за замърсяване! Анадъм му?!

55

Анонимен

преди 1 година

До 34Публична тайна е че зад този донос стои просто Киро и Партията на провалите))))))))) Не е публична тайна, че в Брюксел не са проzti и знаят какви далавери се правят в бг енергетика. Все пак тук има посолства, предствители на ЕК, европрокуратура и т. н. на които това им е работа, да следят какви ги вършат нашите политици и чорбаджии.

54

Анонимен

преди 1 година

До 47 - Колкот и преди. Но не всички ТЕЦ-ове са така и попитай в Раднево, какво мислят за идеята, да се закриват мощности.

53

Анонимен

преди 1 година

Цените на литиевите батерии се увеличиха, съотвено и цените на елекртическите автомобили.

52

Анонимен

преди 1 година

Нито Русия, нито Китай, нито Африка, нито Южна америка ще ви се връзват на дивотиите със зелените енергии и зеления преход.

51

Споко

преди 1 година

Споко, когато Русия се разпадне, ЕС минава на соларни панели и на вятърни електроцентрали. Не ни трябват ТЕЦове.

50

Анонимен

преди 1 година

Всички институции трябва да работят заедно и в синхрон, включително евро-рпокуратурата и нашата прокуратура - ако се прескачат, не си кооперират или работят открито едни срещу други то тогава закривай този съюз наречен ЕС който е решил да ни диктува както правеше СССР.

49

Анонимен

преди 1 година

Тя атаката не е, спирала трябва да унищожат енергетиката това, е планирано виждате Тецове първо щяха да ги правят на газ няма газ вече после слънчеви панели но разбраха че това ще доведе до режим на тока сега водород щели да правят значи са им заповядали да унищожат всичко Аеца не могат да го пипнат там реактора по закон трябва да, се обслужва от производителя демек Русия

48

Анонимен

преди 1 година

ЕС не разполага със суровини, материали и елементи за производсво на електрически автомобили и соларни панели. Всичко се внася от Китай.

47

fs

преди 1 година

Ревизоро, а като изтровиха хората в гълъбово и бобов дол, няма проблем нали ?

46

Анонимен

преди 1 година

"Целта е за се закрият ТЕЦ и страната от износител да стане вносител на ток" - България беше износител до преди 30 години. Сега износители са 15 олигарха от прехода. А и да попитам - живущите около заводите какво печелят от това, че частници изнасят ток докато те лапат сажди? Сещинкс?

45

до Българин

преди 1 година

Много си прав трябва да се махнем от скапаната Русия ,тя и без това скоро ще банкрутира и ще се разпадне ,ама преди се разпадна СССР сега остана само федерацията, вижда се ,че и великата опора Китай колкото и да се пъчи няма да им помогне защото със САЩ са като скачени съдове ако нещо се случи със САЩ отиват и те в дупката заедно с тях.

44

Анонимен

преди 1 година

Е нали дори и в Германия като дойде кризата върнаха въглищата, това е политическа акция и в момента се правят проверки, затварянето е крайна мярка от която всеки ще загуби има начини да се модернизират и т.н.

43

Анонимен

преди 1 година

След 25-годишно прекъсване Русия отново започва да добива литий. Русия е на трето място в света по запаси от литий. Литият е стратегическа суровина, необходим за производството на алуминиеви полуготови продукти, батерии, електроника, лазерни технологии и се използва в космическата индустрия и ядрената енергетика.

42

Анонимен

преди 1 година

И за какво ни е енергетика като има втечнен газ!

41

И тва там е министър

преди 1 година

"Ние, за да не си решим проблема в България, сме сезирали Европа, та белким тя ни го реши по някакъв начин. Ще видите как лошо ще го реши" - Ами защо не си разрешил проблема бе Комуняжжжки отттпадък?! На тия винаги мотото им е "КОЙ МИ СССРА В ГАЩИТИ??". А иначе за вредните емисии няма проблеми, народа и без това кучетата го яли с някви си досадни вредни емисии ли ше се занимавате.....

40

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Решението е едно. Вън от "ИСТАМБУЛСКО КОНВЕНЦИОНАЛНИЯ СЪЮЗ". Не бе, моя грешка, съюз ли казах. Прогнила "АМЕРИКАНСКА КОЛОНИАЛНА ИМПЕРИЯ" управлявана ЧРЕЗ, а не ОТ Германия.

39

Хайде стига

преди 1 година

Хайде стига моля ви се с тези мpъсни тецове, не искаме да дишане сажди. ЕС минава на възобновяеми енергийни източници от слънчеви панели и вятърни електроцентрали с ейай и на росоурс-фрий икономика с ресурси от 3D принтери, но Путин и Руснаците си живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че ЕС е зависим от Русия.

38

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво правите, но аз от пелети минах газ а тази зима се върнах на дърва. Да ви *** на промяната.

37

Анонимен

преди 1 година

що триеш маНело ? що да не останем без парно ? нали това пише ? или в днеса не отговаряте за думите си и не трябва да ви имаме за сериозно ? кое е ???