407

Анонимен

преди 1 година

До ЗАД БАЙ ДАНО.. "...е целия ВПК НА САЩ И ЕС......наистина ли си мислиш че ще загубят войнатаи парите си ....в УКРАЙНА!!!!???" - Еми хубаво, тогава защо опряха до нашите оръжия? Нали бедна и слаба България е спасила Украйна миналата година в началото. В такъв случай ние вече сме допринесли достатъчно като съюзници. Нека сега големите допринесът, като изгонят Русия от Украйна без нашите оръжия да се подаряват. Да се продават нямам против. Бизнесът си е бизнес.

406

Да живее РУСИЯ

преди 1 година

Да го ближе европа.

405

анонимен

преди 1 година

Поредният плашещ гаргите. Против всякакви войни съм, но когато пияни руснаци са подарявали една или друга области на Русия, и то не маловажни, съм на страната на руснаците. Дори и Донбас е подарен мисля от Елцин, ако не се лъжа, така че по-кротко. Русия не е България да си трае, че и едва ли не да се радва, като създадоха Македония в ново време, преди да не би да е била самостоятелна държава.....

404

Анонимен

преди 1 година

Тоя па откъде се взе с глупостите си??? Помпат ни за война защото виждат озлобени *** и гледат да се възползват от тях.

403

Анонимен

преди 1 година

Не си мислете че обикновените естонци, латвийци, поляци и т.н. подкрепят на 100% политиците си, американската агентура е плъзнала по цяла (източна) европа и хората с промити мозъци са навсякъде. Каква работа имат сащ в източна европа -- никаква.

402

Целия свят е

преди 1 година

..ПРОТИВ ПУТИН!!!!/...също като при национал--социалиста ХИТЛЕР.../Сметайте го вече мъртвец!!!!!!

401

Боби

преди 1 година

До При Путин са ликвидирали тракторни заводи - ЕХО ти в кой свят живееш? Белорус завода който произвежда едноименните трактори не само че изнася за РФ лъвския пай от продукцията си но и миналата година инвестира в дъщерно дружество 2 милиарда и не рубли а Долари. Джон Дииър световно известната марка има мисля 3 завода в РФ...

400

ЗАД БАЙ ДАНО..

преди 1 година

...е целия ВПК НА САЩ И ЕС......наистина ли си мислиш че ще загубят войнатаи парите си ....в УКРАЙНА!!!!???

399

Вярно

преди 1 година

говори момчето от снимката. Яли са им попарата на руснаците повече от нас. ЕСТОНЦИТЕ са много по оправни от руснаците но бяха жестоко притиснати до стената в СССР.

398

Леле

преди 1 година

Не чел, обаче Знае. И това ако не е пропаганда.

397

Боби

преди 1 година

До БАЙ ДАНО го каза: "РУСИЯ НЯМА шанс в Украйна и ще го разбере това лято!" Сериозно? Да погледнем малко статистика... РФ практически няма проблеми с боеприпасите до 50000 изстрела дневно което превръща БУКВАЛНО обстрелваната територия в лунен пейзаж при което ВСУ търпят огромни загуби. РФ не е ползвала тежки боеприпаси масово (тъй неправилно наречените Вакумни бомби от авиционни калибри 500-1000 до 6000кг) Продължава да има тотално преимущество в ПВО и Авиация. И ти казваш няма шанс...

396

Анонимен

преди 1 година

До БАЙ ДАНО го каза: Как един подкрепящ дженд ърите бай Дън ще им помогне на урките ? :))) Той забравя какво е казал преди 2 минути, ти говориш, че щял да помогне на урките :)))

395

Анонимен

преди 1 година

Естонец говори за България като следваща жертва на Русия -- комично. Нямаме граница с Русия, а Естония има. Имат и нерешени териториални претенции към Русия. Това е полуграмотно човече, каквито са обикновените американски агенти.

394

до 427

преди 1 година

При Брежнев правеха и трактори.И то добри. Например ЮМЗ 6. Шведите го харесали и платили на СССР . Същият трактор е произвеждан от Волво като Волво W 700.А точно при Путин ликвидираха много тракторни заводи!

393

Анонимен

преди 1 година

Изсъхне ли чернозема в Украйна--руснаците са загубили войната!

392

Анонимен

преди 1 година

До 425 Така е,ама,ако го беше направил бързо всички щяха да го обвиняват като агресор,а сега се показват кирливи те ризи на всички и кой каква игра е играл.За това е този напън на всяка цена да го победят.А той си държи и тия от Азов и Айдар,а те имат какво да разкажат.Не случайно Зелето ги обрече в Мариупол,а Путин ги искаше живи.

391

Анонимен

преди 1 година

Запознай се с географията, мистър...

390

БАЙ ДАНО го каза:

преди 1 година

РУСИЯ НЯМА шанс в Украйна и ще го разбере това лято!

389

Анонимен

преди 1 година

Не ги харесвам рашките, но от речта на Путин разбрах, че западняците медийно много ги притискат, но реално са гола вода :)))

388

ХАХАХАХА...

преди 1 година

Е...ти като гледа речта на ПУТИН ,кво разбра....??!!!