38

мдаа

преди 1 година

с македонците трябва да се действа СО КРОТЦЕ , СО БЛАГО И СО МАЛЦЕ КЮТЕК

37

NoirFire

преди 1 година

Чудят се само каква простотия да измислят да занимават хората да ги отклонят от истинските им проблеми.

36

Случаен минувач

преди 1 година

Има ли сексуални намеци в постовете - на (со ро со и ди) са.

35

Анонимен

преди 1 година

Така е , когато правиш вечен преход и грабиш 30 и кусур години хората , държавата ти е слаба и дори един катун като екваториална измислодония ти се качва на главата ... Киро тъпуту вместо да гони руски дипломати , трябваше да изгони тия палячовци и докато не почнат да пеят мила родино с ръка на сърце никакъв ЕС !

34

Възрожденец

преди 1 година

Правилно са ги сурвакали. "Фъсраждани" и БКП-БСП плюс АТАКА правят поразии навсякъде и са тръгнали за да вършат саботажи в съседна държава, да дразнят и предизвикват скандали. Тези псевдополитически сдружения са сериозна заплаха и за българската национална сигурност.

33

Анонимен

преди 1 година

Ама как? Изнасилени ли са? Аууууууууу, а чии го дирят там?

32

Ganjo

преди 1 година

Физическото насилие включвало ли е и оправяне?Уточнявайте детайлите,моля.

31

Обективен

преди 1 година

За жалост злобните анти-българи тук имат право. Ветото надали ще ни позволят да вдигнем. Ние не сме независима държава и нямаме политици с топки. Неслучайно темата от вчера днес се подминава. Само БТВ дават някаква гласност, защото екипът им беше спрян...

30

тт

преди 1 година

Не мога да разбера защо ги търпиме тия клоуни. Затваряйте границата с тия млекопитаещи промити мозъци, слагайте им вето никога да не влезнат в ЕС и да се оправят. И им анулирайте българските паспорти да не могат да ходят никъде.

29

Христо

преди 1 година

Това което се е случило ,работи за интересите на България.Друг е въпроса ,че като васална държавица ще направим това което наредят от Козяк.

28

Мамооо

преди 1 година

македончето ме наби и и и

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва и вие да биете депутатите, не само македонците да ги бият. Иначе хич няма да ви уважават, ако само те ви бият депутатите.

26

Хахаха

преди 1 година

Аве ганьвски ми.шки кой ще ви даде да биете вето ве? Хахахахахаха. Мачът е свирен от ЕС и НАТО, не разбрахте ли, мизе.рници. Светът се променя, вие си живейте в 19 или 20 ти век :)

25

Анонимен

преди 1 година

Тези смешници са изнервени от факта,че от милион и осемстотин хиляди, петстотин хиляди са с български паспорти, отделно за осемдесет години разбраха че нищо не става от тях. Най добре е България, Сърбия и Гърция да се разберат кой колко ще вземе и да се приключва с мъките им бюрмаджийски.

24

Маймуна

преди 1 година

На мъимуни ни направиха!Хаха!Една по нищожна и смотана държавичка от нашата се гаври и подиграва с нас голямата работа!Нашите лазят...подмазват им се и паспорти им дават!И пак някоя възмутена декларация ще изпискат колкото да кажат нещо!Хахха!

23

Анонимен

преди 1 година

Не било допустимо техническа причина да се случва на държава кандидат за ЕС? Така ли, значи като стане някоя държава кандидат и вече техниката става безсмъртна! Хаха. То че нямаше проблем е очевадно, а само си намериха оправдание да затворят границата. Те сами си казаха че няма да допускат лица и ония след като са толкова на зор вместо да тръгнат няколко дни по-рано висят на границата в деня.

22

Анге

преди 1 година

Хубава ли е рублата, Стоянов, колко струва, питам за приятел.

21

Анонимен

преди 1 година

Какво прави достойната руска/американска/английска нация в такива случаи: праща ракети. Какво правим ние: викаме "Ами те може да са си виновни"

20

NoirFire

преди 1 година

Сега хората дето по цял ден се чудят какво да коментират цял месец ще се занимават с едното нищо.

19

До Анонимен 16

преди 1 година

" Да се пази мира! Никой да не провокира и дори да не помисля за военни операции, да не се правят внушения с паралел Украйна. Македонците да ги лекуваме с тишина и вето. Мирно и кротко. И напрежение на Балканите да няма, че гледам някой подръчква в тази посока. "Поздравления за коментарът! На фона на стандартното ниво на коментарите в днес си е направо облекчение.