294

Анонимен

преди 1 година

Дали ли сме су-25 или не - няма голямо значение. Има две по-важни неща: нашето правителство се срамува да каже истината на народа и другото: предоставената западна помощ е огромна и въпреки нея, украинската армия буксува. От тук два извода: на правителството ни не може да се доверим и другия: с помощ Украйна едвам удържа фронта, връщането на територии е илюзия.

293

Анонимен

преди 1 година

Добре сме продали всичко! Никой в България няма да се бие

292

Анонимен

преди 1 година

Ми супер кво! Махнали сме ръждата и пари са ни дали. Перфектно! Прихода веднага да бъде инвестиран в Ф16ки и HIMARS-и!

291

Анонимен

преди 1 година

И ПАРИТЕ ГИ НЯМА И САМОЛЕТИТЕ ГИ НЯМА

290

Анонимен

преди 1 година

Продали сме 20 СУ-25 и сме купили 16 Ф-16

289

Бай 100ян

преди 1 година

Естествено,че са пълни глупости. Народа е наивен и вярва на пропаганда и дезинформация и после се чуди що е слуга !

288

Хмм

преди 1 година

Те затова 2 самолета ни "пазят" въздушното пространство. Не са и наши дори. 14 СУ25!?! Аман от глупости.

287

Ооооооооо

преди 1 година

Непълна информация! Чехия е закупила от България 90 танка Т-72, 100 гаубици 152 мм и 100 Пускови установки Торнадо-М с ЖПС насочване. Дали сме снаряди, минохвъргачки, мини, патрони и калашници през трети страни за 2 милиарда долара

286

Тия работи

преди 1 година

Тия фърчила нямат ли производствени номера бе? Туяка двигател на обикновена таратайка не можеш си смени а това са машини за милиони пари!

285

Анонимен

преди 1 година

"цифрите могат да бъдат приблизителни и не могат да бъдат независимо проверени" И защо тогава се цитират точни цифри ? Това е пак цяла "статия" базирана на предположения и гадания :))))))

284

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

НАТО да даде пари на България за стари самолети? Вие се шегувате! НАТО само взима от България. Може и да е взело нещо, ама е било безплатно. Като цяло новината е партенка, те им се вързвайте на тия. Туй са самолети, да не са патрони. Щеше да се знае.

283

до 292 -Стрелков

преди 1 година

--каза , че още от съветско време имат някакви много укрепени летища направо подземни ,а и много от ракетите се свалят ,а други са неточни говориха, че след доставка на нови ПВО сустеми украинците ще свалят абсолютно всичко което им изстрелят !

282

До до авторката

преди 1 година

На снимката може и щъркел да е! Кво толкова? Да не мислиш, че има една истинска снимка?

281

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха ;)

280

Плаща на русофилите

преди 1 година

щото русофобите са двойно по-неспособни, иначе щеше да им плаща и на тях.Те за пари са готови на всичко, *** явно не става,т щом не им плаща..

279

Анонимен

преди 1 година

Англия и сащ не спазват никакви санкции и открита се подиграват с Европа а ние продължаваме да им се кланяме. В цялата тази картинка ние сме просто пушечно месо и донори на сащ и НАТО но не и партньори. Къде са нашите самолети за които сме платили това са и ваши пари нещастници които възхвалявате тези окупатори на България ? За тези дела които извършват нашите продажтици ще дойде време когато жестоко ще съжаляваме и ще питаме защо не сме ги спрели.

278

Анонимен

преди 1 година

Съвсем честно, много ми е трудно да разбера Путин. Почна война, нахендри си го, но това всички го знаеме! Но защо по дяволите плаща на неможещите русофили в България по цял ден да вият на умрело. Ама вижте ги бе, вижте ги! Два русофилски поста един до друг взаимно се изключват, гулю, гулю, гулю по цял ден и правят путинизма за смях! Не знам, вие ако разбирате, кажете моля!

277

До авторката

преди 1 година

Това на снимката са всичко друго, но не и СУ 25....Абе това е днешната журналистика, намираш някаква статия в западна преса одобрена от Козяк. Преписваш я с Гугъл преводач, слагаш (някаква) снимка на самолети и...Така всеки ден. Накрая викаш че си журналист от 20 г. с мноого опит. И получаваш някаква измислена награда от US посолството "За обективна журналистика" ?!

276

Пак да те питам

преди 1 година

Ккаъв капацитет е Гиркин та ни го цитираш постоянно..Все едно да ми цитираш Соломон Паси или Тошката Тагарев..

275

Не разбрахте ли

преди 1 година

ние нищо не даваме, но който купува, на всеки продаваме! И у Вагнер има българско!