81

Край

преди 1 година

Руснаци, украинци и белоруси са си едно семейство. Украинците са блудния син подмемен от лъстивя Запад. Да се осъзнаят и да се разберат.Украинците си мислят за ЕС. И ние мислехме, че ни канят да станем богати ама ... Бедния могат да го поканят в богаташката къща само за да я чисти.

80

Анонимен

преди 1 година

новите доставки на Леопард 2 и АМХ -- хахахха Забрави ли за Джавлин, Байрактар, Хамерси разни, френски самоходни гаубици, Австралийски бронетранспортьори, Английски и прочие и прочие ЧуДо оръжия, които требваше да унищожат русия... хахаххаха. Май само скрап остана от сите чудеса ...

79

Анонимен

преди 1 година

До До 84, като се замислиш, в момента Русия прилича все едно тя е загубила ВСВ. Население на Русия през 1900г. е 136 млн. През 2022 населението им е около 140 милиона! Германия 1900 - 53 милиона, 2021 - 83 милиона!

78

До 84

преди 1 година

Хайде да преговорим кой загуби и бе в руини след ВСВ - Германия, Япония и Италия ! Всички част от Г7 ако не се лъжа нали така ? Хайде да видим как се справя страната победител , която има и най много земя и ресурси на цялата планета, Русия - икономика колкото щата Тексас ( това дори не е най богатият щат)

77

Анонимен

преди 1 година

Понякога не издържам на русофилската логика, заклевам се! Разсъждават ми кой откъде щял да взима население! Мани бегай, то бива простотия ама чак толкова не бива!

76

Анонимен

преди 1 година

Ако стане 3 та световна турския плъх ще го яде много заедно с приятелите англосаксонци

75

Анонимен

преди 1 година

Дори с помощта на САЩ и Нато украйна да си върне Донбас населението не иска да се върне там. Обаче от къде украйна ще вземе население да го засели там. Може би ще го насели с евроатлантици или от близкия изток ?!?

74

Коритаров

преди 1 година

Великия кремълски многоходовъчник се освободи от зависимостта от лошия запад. Сега продава нефт на индусите по 37$ вместо по 80$ на Германия. Ура друзя за приятелска индия.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84, ти не мисли за Украйна. През ВСВ Япония буквално бе изтрита от картата, а само десетилетие по-късно наводняваха Западния пазар с евтини и качествени коли.

72

Анонимен

преди 1 година

Русия може да загуби но как украйна ще спечели цялата в руини хората бежанци индустрия производства всичко е зле и десетки хиляди загинали.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия НЯМА КАКВО ДА СПЕЧЕЛИ. нови територии са най-малкото което й трябва. Затова и ще загуби. А Украйна НЯМА КАКВО ДА ГУБИ, освен себе си. И затова ще спечели накрая. Но първо ще стане много зле, за да стане добре.

70

Анонимен

преди 1 година

Нема преговори докато не се разпадне РъФъ-то и Украйна не се прошири до Каспийско море на изток и Подмосковието на север.

69

Сата НАТО

преди 1 година

Украйна не може да преговаря с Просията на равна нога, защото зависи изцяло от оръжейните доставки на съюзниците си. Така че предложението на руснаците е смешно и абсурдно. Просията ще, не ще, обедини Запада срещу себе си. Сега се правят на непукисти, но изобщо не са им е безразлични новите доставки на Леопард 2 и АМХ. Просия остана с една шепа танкове, сега Леопард и Брадли ще ги доразпорят.

68

Анонимен

преди 1 година

Руските съпруги с нетърпение чакат втората мобилизация. Пияния мужик за бяла лада, далавера е кво?!

67

Анонимен

преди 1 година

Ами У крайна ако иска западни посредници ко праим? Джуджето може само в бункера си да има искания.

66

Анонимен

преди 1 година

Мордорци все още ли не са разбрали, че вече не са фактор в тоя свят и техните искания не ги слуша никой.

65

Анонимен

преди 1 година

Номер 54 самси ги слага той е на власт друго обяснение няма демокрад е.

64

Анонимен

преди 1 година

Мда - и какво постигнаха преките преговори Март-Април миналата година , че да очакваме нещо различно?? Да не говорим че вече украинците са в по изгодна позиция в момента , преди предстояща 2 вълна на мобилизация .

63

Кузнечик

преди 1 година

След успеха на първите 300 хил. мобилизарани, тавариш Путин ще мобилизира още 500 хил. Американицте и укрите немат толко патрони колкото тавариш Путин може да изкара солдати. Ше ги замяра с пушечно месо до Вашингтон и обратно, та ше се видят в чудо.

62

Очевидно Русия

преди 1 година

Е на колене онези 300 Хил. Измряха от ,който има акъл бяга от Русия през глава!