95

Анонимен

преди 1 година

Украйна е благословена да ни спаси от това Империята на злото Слава на геройте на 21 век

94

5та статия

преди 1 година

Как ще задейства, когато за няколко минути британските острови се превърнат в марсианска пустиня?

93

Анонимен

преди 1 година

Андрей Матюхов е директор на Лукойл, живеете с призраци от миналото.

92

До хубаво е когато

преди 1 година

Що не се биеш с братята си, а драскаш в български форум, А? Путин разката фамилията на ЕС и срина и разчовърка егото на САЩ, показвайки и, че не е най- великата сила. А Украйна е жалка, Зеления е св.о.лоч, собсвените му подчинени ще го очистят. Помни ми думата.

91

дедушка Джо

преди 1 година

Донт! Доонт! Дооонт!

90

Анонимен

преди 1 година

Русия е в сериозна криза поради липсата на друг обединяващ стимул освен патриотизма като същото важи и за Украйна. Чудесно са манипулирани и двете нации в братоубийствен сблъсък, от който печели САЩ, и банкерите, а губи цяла Европа.

89

Анонимен

преди 1 година

Над Украйна няма военни спътници. Всичко което са използва за разузнаването и за HIMARS системите са комерсиални спътници наети за определена сума от военните.

88

Анонимен

преди 1 година

Англичани около 1914 г. прогнозират че до 1950 Руската империя ще е изпреварила и по доходи и като икономика Британската империя...........................Французи пишат че руснака има една съпруга от която имат даже до и над десет деца то ест руснаците 2022 можеше да достигнат и до 550 550 055 човека ако ги нямаше червените и нямаше революция и нямаше СССР...................само факти без мнения ти изнасям

87

Анонимен

преди 1 година

България никога не е била робовладелска държава. Защо да не се гордея с това? Българите имаме друг грях:мразим ближния си.

86

Анонимен

преди 1 година

Оф. И за тази преписана и кофти преведена статия Америка за България ще плати хонорар на Н Христова. Малко остана. На всяка подобна статия Възраждане печели по 10 гласа минимум.

85

Анонимен

преди 1 година

104 ти завиждам ли ни ние може да сме били в робство но не сме роби прочети малко от историята и ще разбереш а в Русия са си зомбирани роби немогат да живеят без тиранин :)

84

Анонимен

преди 1 година

Руската федерация е способна да "ослепи" цялата спътникова групировка която се намира над Украйна. Русия има всичко необходимо за това, гарантирано. За сега се изчаква.

83

Анонимен

преди 1 година

Войните се случват поради поредица от причини външни и вътрешни за воюващите държави. Украинците са в криза на идентичността си, а руснаците в екзистенциална криза т.е.едните си задават индианския въпрос: Аз ли съм това, което съм?- а другите: Съм ли изобщо аз? Какво им се е случило на индианците е ясно.

82

Анонимен

преди 1 година

Унищожават ги сега като на "гюме" ги отстрелват. България доставя снаряди, американците техника и оръжия до безкрай, но хора от къде до безкрай? От къде ще изпратят пушечно месо, от Германия, от Дания, холандци, белгийци, или българи и румънци?

81

Анонимен

преди 1 година

112 само мечти са безплатни труповете са в зиловете и пътуват за раша

80

Анонимен

преди 1 година

Кога бяхте Югославия и си бяхте със Запада де факто си бяхте най добре от всички соц. Държави.

79

Странно

преди 1 година

От няколко дни нищо не съобщават за разгрома на Русия и за успехите на контранастъплението, изведнъж всички млъкнаха. Занимават ни с Путин, с кралицата, но за контранастъплението - нищо! Що така, знае ли някой?

78

Анонимен

преди 1 година

Пуснах си ДНК тест и нямам нищо общо с гените на " братята " Руснаци не съм и славянин :) Успокой се че не съм *** матрьошка Аз съм си Българин правете си ДНК тестове ако се съмнявате в произхода си :)

77

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО: от толкова сервилност ще ти се изкълчат б у зите

76

toti

преди 1 година

Ай пусни тъпата газ без пари и ща заобичат Балканите или повече не ни търси,ЩОТО веднуж някого намразим ли....за цял живот си остава в ВЕковете ВРАГ,сам знаеш какви сме с Турците...нищо,че се къпем в Босфора