79

Гиб Мелсън

преди 1 година

А сега си представете за миг какво можеше да стане ако Украйна се беше сдобила с ядрено оръжие каквито бяха плановете на Зелински.

78

Анонимен

преди 1 година

Украинците се крият за да не ги мобилизират, той за партизанско движение бълнува.

77

Анонимен

преди 1 година

Как да го изчистиш, като няма никакво партизанско движение.

76

Времето е наше!

преди 1 година

Още е неясно кога ще свърши войната в Украйна, но със сигурност краят на тази война ще донесе веднъж-завинаги и краят на руските шпиони в България.

75

До 85

преди 1 година

За да я няма Украина трябва да "изчистиш" всички , партизанското движение едно на ръка ! Това просто е невъзможно , завзетите територии просто ще бъдат в пепел , кои са тия смелите освен руско говорещите което ще вземат участие в някакъв референдум ?

74

Анонимен

преди 1 година

Като минел да надуел любимия си съветски марш хахахаха. Кой е любимия ти съветски военен марш хахахахахаха. Тук дъртото русофилия освен за смях за друго не става хахахахахах.

73

Анонимен

преди 1 година

До 80/88 Да, военен трибунал за руските нацисти. :))))

72

Аз

преди 1 година

Стига с тая Украйна! Вижте какво се случва в Европа, в Нидирландия. Защо мълчите за протестите на фермерите там? Европейските политици напълно са се самозабравили!

71

80

преди 1 година

Военен трибунал? Че видяхме ли Буш на военен трибунал? С милион и половина жертви в Ирак, Клинтон, обама, саркози за войните в либия, сирия, ирак, йемен?аре

70

Анонимен

преди 1 година

Българите не се интересуваме от мнението на рушките фашисти.

69

Анонимен

преди 1 година

Следващата стъпка ще е изключване интернета на руска територия .

68

А бе

преди 1 година

Украйна вече я няма. Ще бъде наполовина орязана. И това е оптимистично виждане. Така е като не си спазваш договорите, Мнск, мислиш че си недосегаем, защото дебилния старец Байден ти го е казал че си, и като бомбиш руското население в Донбас от 8 години

67

Анонимен

преди 1 година

Русия ще продължи тази " военна операция" до като се разпадне .

66

Анонимен до 73

преди 1 година

Хахаха Украйна се изправила сама срещу РУСИЯ. Абе *** в Укрофашистката държава бяха наляти милиарди за обучение, оборудване и Натовски инструктури. В момента цалото НАТО и ЕС воюват с Русия и ефекта е нулев. Военна техника, оборудване, разузнаване, сателитно разузнаване предоставено от НАТО .ъпите Укри са само изпълнителите но Украйна не се изправила сама. Над 30 000 имаше в началото но като видяха за какво става въпрос 12 000 се прибраха та толкова за тази операция. Укрите ядят пердах яко.

65

Русобил

преди 1 година

Който сее ветрове жъне бури.Скоро и Москва ще го осети.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Ще доживееш да видиш руската нацистка шайка на съдебната скамейка на военния трибунал. :)))))

63

Анонимен

преди 1 година

Русия спокойно и уверено води военната операция която ще продължи докато целите бъдат постигнти. Ама какво ще стане с Одеса, какво ще стане с Киев, Харков... - момчета, това не е ваша работа, това ще се реши от Русия и никой няма да се договаря и разговаря с вас.

62

Анонимен

преди 1 година

Не той 69 си седи в Европейска България и се прави на голям руснак :)) Колко удобно. Като доста тиквучи, като него.

61

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не осъзнават, че колкото повече притискат украинците и колкото повече удължават конфликта, толкова повече руските граждани ще бъдат под заплаха. Ще започнат все повече украински ракети да се удрат наляво-надясно по руски блокове, коли бомби ще гърмят пред училища и детски градини, саботажи в производства, газови тръби ще гърмят, скалдове с муниции и петрол ще се самозапалват... Сега е момента да се спрат, иначе украинците никога няма да простят.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70Съдя по опита на българската армия. знам че урките немат армия :)) Ние сме гонили до дупка, един вид сме нямали спирачка, сплашихме всичките си комшии, но те страдаха, щото навлязохме в техната територия, това е от огромно значение, що се отнася до респект :)))