312

Анонимен

преди 1 година

Господин Киро, "твърдостта" против Русия се заявява открито преди изборите. Ти и ПП не направихте това. Хората гласуваха за теб за две основни неща - да спрете корупцията и да вкарате крадците в затвора.

311

Teo

преди 1 година

На калпавия Киро, русията му била виновна! Абе, Киро! Абе, момче! Говорейки за Русия, къде ти е по-евтиния газ? Къде са ти танкерите, миличък? Отиваш в *** на историята като поредния политик, на който атмосферното влияние, влажността и китайския вятър са му виновни за собствените му неуспехи! България е на кръстопът, Киро! И когато на човек, който няма 5 лева в джоба му кажеш да яде нискоглутенови курабийки, щото житни няма да има, и да се грее на демокрация, щото газ и въглища няма,не е ок!

310

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ще ви млатят толкова яко, че ще хвърчат пръски от мозъците ви.

309

Анонимен

преди 1 година

До Ва Все пак Кирчо е по-твърд пред вечно огъващият се пред Кремъл Борисов.

308

Ва

преди 1 година

Аз не съм останал с впечатлението , че Кирчо и много ТВърд:))

307

Анонимен

преди 1 година

България от 77 години е клозетна бърсалка на Москва. Надявам се Русия да бъде хубаво набита и унижена от Украйна за да свърши и българското унижение наложено ни от предателите русофили. Надявам се също Сената на САЩ най-сетне да гласува резолюция 623 от 9 май 2022 обявяваща Русия за спонсор на тероризма и Русия да бъде изхвърлена от ООН както през 1940 СССР беше изхвърлен ат ОН след вероломното нападение над Финландия.

306

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се допуска този американски диверсант да сформира някакво ново правителство.

305

Анонимен

преди 1 година

Газпром задължително трябва да бъде върнат, защото диверсификация означава освен друго и различни доставчици, сред които може да избираш по различни параметри, например цена. Без оглед на американски интереси.

304

Хич не ме интересува

преди 1 година

в какво ще плащане ама направете цената на безина както си беше и спрете инфлацията.

303

ОФИЦИАЛЕН ОТГОВОР

преди 1 година

"Нали България не изнася оръжие за Украйна? По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения!" Това написа главният секретар на президента Димитър Стоянов във фейсбук." Постът му е по повод казаното от премиера Кирил Петков в интервю за Гардиън, че президентът Румен Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжията за Украйна.

302

Анонимен

преди 1 година

сащ ще бъдат унищожени, защото те открито заявяват, чрез устата на марионетката президент, че трябвало да работят за сдържане на Русия, за възпиране на Китай, невероятни глупости, и си мислят че някой ще ги остави безнаказани. Ха-ха хи-хи! А за целта използват държави с подобни политици като това поканадчено магаре или зеленский, когото Русия ще млати докато си смени цвета седем пъти.

301

Анонимен

преди 1 година

България трябва да бъде "мека" държава, селско магаре. Китай също е мека държава. Не отговаряш на печелившата визия за България затова беше сдъвкан и изплют. Ако България е твърда държава тя ще бъде играчка в ръцете на сащ използуема за техни мръсни цели, пример украйна -- държава в гражданска война преминала в окупация и пред смаляване.

300

гост

преди 1 година

КИРЬО , ГЛЕДАЙ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ С ПО НИСКИ ЦЕНИ НА ГАЗ И ПЕТРОЛ . ТОКА СКОРО ЩЕ СВЪРШИ , ЗАЩОТО КАСЕТАТА НА КОЗЛОДУЙ Е ОЩЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА . И ПАК РУСИЯ ДА Е ВИНОВНА . НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА САЩ ИЛИ РУСИЯ , ОТКЪДЕ Е ПО НИСКАТА ЦЕНА . АМИ РУСИЯ , ДОКАЗАНО . ВСИЧКИ ЗАПАДНАИ ЕВРОПЕСКИ СТРАНИ ПОЛЗВАТ ГАЗ И ПЕТРОЛ ОТ РУСИЯ , ЗАЩО ТОЧНО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ОТКАЖЕМ И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА КУПУВАМЕ СКЪПИЯ ГАЗ И ПЕТРОЛ СЪС ПОСРЕДНИЦИ . ТОВА СИ Е ТЪПО . ЗА ТОВА ТИ КАЗВАТ КИРО *** .

299

Нов

преди 1 година

Не държавата е ще мека, а т си мека кiтка , бе псiхо.Бегом марш в канада .

298

шжф

преди 1 година

За огромно съжаление ЕС е пред прага на разпадането си! Идеята за създаването на ЕС беше мечта на много политици, видни държавни дейци и дори тирани в миналото, когато най-сетне идеята за мирна и обединена Европа се осъществи, то тя беше провалена в своя зародиш! Европа предаде историческите си християнски нравствени и духовни цености и не се откъсне от зловредното влияние на САЩ.

297

w

преди 1 година

Кирчо, скоро ще си волна птичка, вземаш пушка и хайде в Украйна, дела се искат!

296

Анонимен

преди 1 година

Когато Стамболов скъсва дипломатически отношения с Русия, следва грандиозен растеж в България във всяка сфера. Но е бил безкомпромисен - въобще не им цепил басма на "русофилите" родоотстъпници. Даже "горкият", не особено смел русофил, Иван Вазов емигрира. А историята доказа, че Стамболов и Захарий Стоянов са били прави - комунистите не се посвеняват да посегнат и на Вазовия род - все образовани, възпитани и успешни хора - част от българския елит. Но и те осъдени от т.нар. Народен съд.

295

Мяу

преди 1 година

Американска под-ло-га.

294

Анонимен

преди 1 година

Трябва да скъсаме отношенията с фашистка Русия. Кирчо бърка в ззадниците на предателите русофили. Боко за 12 години подари 20 милиарда лева на фашистите от Кремъл.

293

Анонимен

преди 1 година

По рева ще ги познаете - който иска да спираме разширяването на ЕС към Западните Балкани, сърцето му е в раZZия. Никакви български интереси не са това, а руски. Кой ни е виновен, че кротко позволявахме десетилетия наред Белград (окуражаван и дириржиран от мацква) да сее антибългарска омраза в Македония, да промива мозъци, да фалшифицира история и да тормози неподдаващите се на великомакедонската пропаганда македонски граждани? Влязат ли Македония и Албания в ЕС, Сърбия остава изолирана - това е.