169

Ина Бамбина

преди 1 година

Още от ученичка в нета продавам прашки, трябва ми кеш, не съм богата като ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ богаташки, мятат ду.ари по СТОЛИЧНИ ДИСКОТЕКИ, аз крастосвам провинцията из храсти и пътеки.

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 172Като бивш подчинен на Пашата и Маджо, нормално е да е крал коли в Чехия, той затова ги избягваше да ги посещава :))

167

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е голем, заоблен и тежък. Не може да бъде обесен.

166

Адекватен

преди 1 година

Българите вечно между осана и разпни го. Ето че и този индивид е за еврото! Мафията си има постоянно назначени управляващи и опозиция. Време е да направим стъпка в друга посока. Време за възраждане!

165

Виждам

преди 1 година

Време е ГЕРБ - СДС и ДПС.

164

Анонимен

преди 1 година

Ами банката си я има само че се води на името на любовницата на Про стия крадливец - Цветелина Бориславова. И това не е някаква тайна. През нея да изпрани доста милиарди.

163

Анонимен

преди 1 година

Всички партии уж са за разширяването на западните Балкани но не свалят ветото за РС Македония

162

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се лъжем ББ и ДПС се хранят и правят много пари когато са в политиката окупирана държава за шест месеца ново правителство цялата мафия се вдигна на крак то не бяха медии соц. проучвания всеки ден помия се хвърляше по правителството отнеха им достъпа до парите това са нашите пари който не могат да откраднат за това е целия цирк на ДПС и ББ не случайно Карадая каза за ПП че са случайни минувачи мафията се бори това са милиарди ние нямаме престава за какви пари става въпрос

161

Анонимен

преди 1 година

1990 - 2001 г. бяло петно в биографията на Геройко! Защо така?

160

Анонимен

преди 1 година

Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов през периода 1992 до 1994 е лежал във затвора в Панкреац! Сигнала е изпратен от Дойче Веле! Потвърдено е че и Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия, като той просто им е бил шофьор. По непотвърдена информация все още чешките разследващи органи са свързали в разследването си, Бойко Борисов и Васил Божков, като втория реално е бил получателя на всички крадени коли от Чехия в България. Според чешките прокурори, които са разследвали тогава престъпната групировка, Борисов е бил на много ниск

159

Ваня

преди 1 година

На всички сбъркани злобни недорасляци ,които си фантазират ,че всичко знаят ще им кажа- Абе вие как си представяте когато родителите в едно семейство( които са ръководителите) се нападат заливат се с помии пред децата си,разделят се,продължават с омразата,злобата,лъжите,какво ще се случи от това безумие,какво ще стане с децата им? Ще стане трагедия,катастрофа в която всички загиват.Това правите вие -само перчене,самочувствие без покритие.Гола вода сте но не го проумявате което трагично

158

Анонимен

преди 1 година

В БГ отпишат ли те, нема ставане Боко, това се отнася до изпълнителната власт разбира се :) Нарочат ли те веднъж българите, край, нема извинение, нема нищо което да ги разубеди, сам си изкова това мнение за теб :) Дадоха ти много време, на никой не са му давали толкова отколкото на теб, ти се провали :)

157

Анонимен

преди 1 година

Защо още *** паша АЙдук БУДАЛА,не е във Белене за отстрелване.

156

Анонимен

преди 1 година

Почетни председатели са вече двама. Меймет Дуан и Будда.

155

Анонимен

преди 1 година

Само Бойко може да управи тая държава и да ни изкара от криза в която ни вкараха канадските комунисти на Радев.

154

Анонимен

преди 1 година

Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история , Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичък сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .

153

Анонимен

преди 1 година

Време е Тиквата да се тричи като краставо куче от пияни селяндypи!

152

Анонимен

преди 1 година

Църния Арапин Борисов, по същия начин като неговия брат Мустафа Карадайъ, отиде да моли за гласове Султана в неговата майка-родина. Зад камера Борисов е целувал краката на Султана под двете турски знамена, а пред камера Султана сочеше с пръст като на мръсен ***, къде да застане точно Бойко и какво да прави. Неоспоримият факт пред който и Аллах мълчи е - ГЕРБ = ДПС.

151

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджан крадеше от всякъде.Тепърва ще гърмят заложените от него и Шайката му мини.

150

Анонимен

преди 1 година

А Тиквата, Нанков и Шайката му крадци, лъжци и убийци, кога ще бъдат съдени за Своге, където убиха 20 пенсионери, тръгнали на екскурзия?