55

Сармат

преди 2 години

Полша - 2 минути. Никой няма да се занимава да я напада както Украйна.

54

Наглите

преди 2 години

Виждате как се отнасят към нас македонците години наред, не ви ли се иска да им дадете урок? Същото е с Украйна и Русия. тъй наречените украинци си го изпросиха.

53

До 56

преди 2 години

Е тоя сайт не е показател за държавата. Както отходния канал в сградата не е показател за нея.

52

Цирк

преди 2 години

Този Боно изобщо знаели къде е Украйна и какви ги върши 8 години?!

51

Анонимен

преди 2 години

Slav произлиза от slave - роб. Славянин = роб. В началото са ги наричали просто роби - склавени. На теб може да не ти харесва, и да се правиш че не е така, но за западняците ти винаги ще бъдеш втора категория човек и ще те презират.

50

Анонимен

преди 2 години

Ее, айде бе, страхували се били. Че нали оня ден Зельо обясняваше пак, че ще смачкат Русия и той до 2 месеца ще седне в Кремъл?!Недейте толкова ги подценява чак украинците, те не са страхливци. Нито крънкат пари и оръжие, нито ходят из БГ със скъпи джипове, нито по хотелите ни спят. Напротив, всички са на палатки в студа и громят Русия-та денонощно.

49

БZП

преди 2 години

Едно обаче е сигурно - в България има много болни хора изповядващи русофилия! След пет минути престой в тоя сайт се чувствам отровен и омерзен!

48

До 53

преди 2 години

Слава на Путин, че нападна Украйна та са видят руснаците телевизори и тоалетни чинии.

47

Калинки редакторски,

преди 2 години

От какво да се страхуват украинците? Какво ще направят руснаците повече , от което от два месеца не можаха да направят?

46

Украинци-бежанци

преди 2 години

Ще продължим да се сражаваме по българските плажове за Украйна! Слава на Путин, че ни нападна, че да видим и ние келепир!

45

БZП

преди 2 години

До Адмирации 46 - само се моля някак у/шанките да нападнат Полша! Ще бъдат пометени тотално. Щото поляците колко ги мразят, бедна ти е комунистическата фантазия!

44

Ламята

преди 2 години

С днем победы!!!Ура Ура Ураааааа!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население, много по страшни които покриваха с килим от бомби градовете. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците изобщо не са се впечатлили от атомните бомби защото са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

42

БZП

преди 2 години

До СПРЕТЕ НАЦИЗМА! - Поляците са "руснаци по произход"?! Ти какво пушиш бе човек? Спри го веднага! Съветвам те да отидеш във Варшава и там да "споделиш откритието си". Ако си тръгнеш жив от Полша, аз ще си резна нещо. Така че, и аз като теб - СПРИ РУСИZМА!

41

СМЪРТ НА НАЦИЗМА!

преди 2 години

ВИЖТЕ КОЙ Е МАСОВИЯ УБИЕЦ НА ХОРА - ОТО ХАН, ПРАВИЛ ЖЕСТОКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРА И УБИВАЛ МАСОВО ХОРА ПРЕЗ ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ! МАСОВ УБИЕЦ НА ЕВРОПЕЙЦИ Е НАГРАДЕН И ПОЧИТАН, КАКВО ОТВРАТИТЕЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ, ДА ПОЧИТАТ МАСОВИ УБИЙЦИ, СМЪРТ НА НАЦИЗМА, СМЪРТ! РАСОВАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ И НАЦИЗМА СА ЗАЧЕНАТИ В АНГЛИЯ, НО СА ДОРАЗВИТИ НА МАКСИМУМ ОТ НАЦИСТИТЕ-НЕМЦИ И АВСТРИЙЦИ, *** МЕНГЕЛЕ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА *** ОТО ХАН.

40

Бум

преди 2 години

Да вземат с тази техника да подкарат целия ЕС +Англия и да се свършва. Пропдналия морал и деградацията трябва да бъдат заличени. Който остане ще прави бекъп. Цял съюз *** и ние се бихме да ни приемат и да им се подмазваме и след това. Благодарение на продажни политици през годините унищожихме държавата за да не е конкурентна и да сме под чехъл в името на потупване по рамото от ЕС и САЩ и Русия. Крайно време е да се гледа САМО НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС! Не чуждия

39

Адмирации

преди 2 години

Напред! Днес полските фашисти заляха руският посланник с червена боя! Ще си платят! Следващите ще са Полша и Чехия! Мерзавци

38

Предложение

преди 2 години

Предлагам лидерите да се събарат и да призоват Русия да изтегли войските си от Украйна.

37

Анонимен

преди 2 години

Вие може да се плюнчите срещу Русия, но вас винаги ще ви презират западняците и ще ви третират като полyxopa защото българите са славяни, а за западняка славяните са втора категория, роби (slave, на запад нямат дума за славяни, изпозлват думата роби). И така ставате още по жалки.

36

Сега

преди 2 години

Молете се с тая техника която показаха на парада да не вземат да минат през Украйна и хоп чак до Лондон