239

Бьлгарин

преди 2 години

Воят на антибьлгарите против - Радев - музика за моите уши

238

Гражданин

преди 2 години

Радеф е гнусен кремълски агент, който иска жертвата да бъде смазани бързо и лесно. Така ли ние сме "най-умните", след като почти всички държави в Европа пращат оръжие, даже и неутрални доскоро като Швеция, Финландия и дори Швейцария.

237

Анонимен

преди 2 години

Ние вече сме във война в България започнахме да се борим С мафията сега продължаваме с проруските парти и резидента Копейкин започна да воюва със знамета на Украйна вчера са тъпчели знамето на Нато имаме си провокатори насаждане омраза ще воюваме другари срещу вас нямаме държава за подарък на русия ще бутнем и руските паметници дето ги браните на окупаторите

236

Лъжеее,

преди 2 години

...всички знаем че са негови марионетки и са руски матрьошки ! Просто се заявява, че като му свърши мандата ще се завърне, като повелителят на машинките на Мадуро! Демек, той бил "най-великият" ! Нямаше криза , в която служебният кабинет да не ни заби ..политическа, социална, енергийна, парламентарна, задравна/първи в света по смъртност от Ковид/...! Но изглежда за превратаджията Радев са успешни, защото са изпълнявали опорките на спонсора на метежа ...Черепа!

235

Гост

преди 2 години

Радев е лъжец. Лъже населението на България, че има вариант да сме неутрални. Това е лъжа. България е избрала страната в конфликта още 2004та година. При положение, че Полша, Словакия, Чехия, и т.н. достявят огромни количества въоръжение на Украйна, една война Русия-НАТО няма да бъде заради българския скрап. А ако се стигне до война, България ще бъде във война иска или не иска.

234

Анонимен

преди 2 години

на бай *** все някой му е виновен ,крив и неудобен,боже пази.

233

Питане към червените

преди 2 години

КОЙ ще ви напада? Вий да сте чули държава от НАТО да е била нападана някога от НЕнатовска такава ? Заб. Гръцко-турската "специална операция" беше м/у държави от НАТО.

232

Анонимен

преди 2 години

Опасна стъпка е матрьошките да декламират руска пропаганда това е разпалване на омраза и война с путинофилите в България

231

Червен Пеераст

преди 2 години

Снимката кърти мивки. Колко много генерали с лампази и какъкв дефицит на войници. Мноо готино.

230

Гледам и не вярвам

преди 2 години

колко заблуден народ има,вески сам си вярва

229

паралелепипед

преди 2 години

Радев е рожба на ЗКПЧетата и разни други кухи *** в униформа от овенното училище. Там СеСеСеРетата бяха издигнати на пиедестал, а Ленин беше техен "бог". Никой не може да измие червената тиня и деформациите в психиката на Радев, освен СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ при положение, че не е или не е бил, шапкар.

228

Анонимен

преди 2 години

Първанов беше ляв президент 2 мандата и Радев 2 мандат но не си спомням първанов да е имал толкова кухи речи абе ***

227

Обира луфта

преди 2 години

Задачата му в схемата, е да изказва очевидни неща, след като вече не можем да противодействаме по законен начин

226

Анонимен

преди 2 години

Зеленски се отказа от нашето оръжие сигурно защото са му казали че скоро ще ни трябва..

225

Анонимен

преди 2 години

Канадецът Киро ще ни направи мишена за бомбите на Путин,ама ти ни го натресе,сега да си го махаш сам.Всички видяха двойното му гражданство и зависимостта от американците,само твоите юристи от 100кладенеца вода докараха за невярната му декларация.

224

МАЙНА ТИ РАЙНА

преди 2 години

До АнонименАМА РАЗБИРА СЕ ТИ МОЖЕ ДА ХОДИШ ДА СИ ГЛЕДАШ МИС ПИГИ (ИЛИЯНА ЙОТОВА) И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП КАК СИ ЧЕШАТ ЕГОТО НА ФОНА НА ПРАЗНИЯ И ТЪЖЕН ПЛОЩАД...ИЛИ ПЪК ДА ХОДИШ ДА ГЛЕДАШ КАК ЛЕЛКИ ТИП ТУРСКИ СЕРИАЛ СЕ МЛАТЯТ С ТОРБИТЕ ПЪЛНИ С КРОМИД ЛУК В ПОДКРЕПА НА КОЦЕТО КОСТАДИНОВ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ.

223

Анонимен

преди 2 години

Позор позор позор е резидента

222

Пламен Иванов

преди 2 години

Най-слабият Президент в историята на България!

221

Анонимен

преди 2 години

ГЕЙ ПРАЙД СОФИЯ 2021 БЕШЕ ЕДНО МОРЕ ОТ ПРЕДИМНО МЛАДИ ХОРА...А НЕ КАТО ОНАЯ МАСОВКА ДЕТО СПРЕТНА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ С ЧИЧАЦИ С ШКЕМБЕТА ЛЪХАЩИ НА ЕВТИН АЛКОХОЛ И ЧЕСЪН И ЛЕЛКИ С ТОРБИ ПЪЛНИ С ПРЕСЕН ЛУК И МАГДАНОЗ ОТ КООПЕРАТИВНИЯ ПАЗАР!

220

Анонимен

преди 2 години

Путинофилията е добре платени професия който работи за нея е богат предател и него интересува в коя е държавата му важното да върви руската пропаганда и да пада парата