85

Анонимен

преди 2 години

До НЕКА ПОМНИМ 1878Ние сме благодарни затова, ама нали се сещаш, че има разлика между царска Русия и съветската Русия :))) Като искаш да се държиш като с приятел към даден народ, изпитваш уважение и респект, не да го заплашваш постоянно :)))

84

Анонимен

преди 2 години

За украинския народ и държава отговорността е на нейното ръководство. Историята ще покаже кой се е правил на велик. Асимилацията на хора е неприемлива. Двойните стандарти също.

83

анонимен

преди 2 години

Спрете се най-после! Какво ще стане, ако някой победи, нима другия в далечен план ще се кротне, да, ама не, ще продължат и в бъдеще да се дърлят и трепят. Затова преговори и някои отстъпки, което явно е крайно трудно, но нима няма да се стигне до това? Ще *** и от двете страни, ЕС ще храни бежанци и ще дава оръжие и храни, и какво ще победи ли Русия - това е много съмнително, нито съм русофил, нито американофил, но съм от потърпевшите със сигурност.

82

ениари бе еничари!

преди 2 години

До Зомбита- 18 милярда са дали от НАТО да ги направят урките- еничари. Страшно е! Готвили са ги непрестанно за война с Русия последните 8 години - даже не го крият а се хвалят по клипчетата!

81

До 88

преди 2 години

Така е, вижте ги във Варна. Укрите и рашките са с много серопозитивни. Само укрите са 240 000, а при нас са дошли 100000. Колко българи ще изгорят?

80

Анонимен

преди 2 години

Еми евреите ни вкараха в НАТО и ЕС, то ако разчитаме на варягите, щяхме да сме в Сибир :)))

79

До90

преди 2 години

Хахха, какво викаш избират украинците, та Америка им назначава от години, прукорори и президент. Има записан разговор на Джо Байдън, в който казва да се свали главния прукорор на Украйна. Ама вие си се заблуждавайте.

78

Анонимен

преди 2 години

Заявките за транзит на руски газ през украинската газопреносна система са нараснали със 76% след спирането на доставките за Полша и България на 27 април поради отказа им да плащат горивото по новата схема в рубли, следва от данните на оператора на ГТС на Украйна.

77

Анонимен

преди 2 години

Странно е ,че се интересува от руския интерес,а не от украинския.

76

Км

преди 2 години

Според западни медии Недоузрелия имал 850 милиона долара.Как се правят толкова пари за толкова кратко време.Той е президент от 2019 г.

75

Колумбийски витамини

преди 2 години

Западняците пак са го почерили със колумбийски витаминчета и тоя пак пощръкля! Адекватен човек не ги говори такива между измеренията!

74

Анонимен

преди 2 години

За да има мир, евреина Зеленски във Сибир!!

73

Зомбита

преди 2 години

Само едно не разбирам,Зе продаде Украйна за пушечно месо на сащ а народа и армията на Украйна търпи режима в Киев?!

72

Анонимен

преди 2 години

Зелена ***, не му обръщайте внимание. Който, продава интересите на нацията на Америка, после го боли главата. Доказано е.

71

Анонимен

преди 2 години

Путин ми мяза на болен челяк, тоз ботокс който си го сложи явно го погубва :))) Да си сложиш силикон в лицето за да не изглеждаш дърт, значи да изглеждаш на клоун :))) България е особена държава, хем сме роби, хем плюем по всичко, туй че жуже, требва да го преживееш хейта а не да се правиш на ощипана мома :)))

70

над 1000 азовци

преди 2 години

сега ще станат на чеверме -укропитека дали подозира?

69

Анонимен

преди 2 години

78. Как ще са един народ като мислят и действат различно . Първо украйнците избират / имат избор / сводни избори, свободен избор на професия, свободен пазар , движение на хора продукти , демокрация. Руснаците живеят в диктатура, със страх от репресия на тиловаци - силоваци, достап на свободен пазар ограничен само на олигарси и номенклатура, избор само на един вечен президент

68

Жертвениа козел

преди 2 години

Пак изврещя.

67

Анонимен

преди 2 години

Съчувствам на украинците за загубените човешки жертви и домове, но те се държат нагло и това не ми харесва. Прочетох нещо, което не знаех, че Киев е основан от предполагаемият брат на Кубрат, който се казва Самбат. Дали е вярно? Тогава ще означва, че във вените ни тече една кръв. Прави впечатление обаче и колко са шумни украинците, децата невъзпитани. Те спямо нас са нещо като ние спрямо германците по отношение на възпитание.

66

Ужас

преди 2 години

Хората умират а той си играе фашисткото кърваво шоу....