57

Анонимен

преди 2 години

66 противоречиш си. От години англичани и американци са в Украйна и обучават армията им. Оказа се че и доста оръжие са закарали. Не им трябва нашето. А и както знаете, подобно даване на оръжие, самолети, писти и сие е равно на влизане във войната. С едно такова поведение ние обявяваме война на Русия. Трябва да сме психо да го направим с хартиени самолетчета, взети охранителни системи, липсващи бомбоубежища и здравна система пред колапс.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "53 а дано си прав, че България ще откаже самолети, оръжие, писти и прочие." Аз не съм казвал такова нещо, тъй че ми преиначаваш думите. Аз казах, че България няма да даде самолети, не, че няма да даде оръжие, писти или нещо друго. България е член на НАТО, ако не е имала намерение да участва в съвместните операции на алианса е било по-добре да остане извън него. Руските слуги в БА начело с Радев правят всичко възможно да саботират тази ни позиция, но все още не е напълно открито.

55

Анонимен

преди 2 години

До Боби Ти не знаеш какво е нито целувана, нито нецелувана мома, тъй че просто отново си влеизаш в ролята да използваш думички, които не знаеш какво значат. Питам те, защо реалността не отговаря на Пропагандата на Касапина от Кремъл? Защо путинофилите сменихте плочата за "освободителите" и вече ми говориш за "подкупи", имаш ли отговор?

54

Анонимен

преди 2 години

53 а дано си прав, че България ще откаже самолети, оръжие, писти и прочие. А дано. Но като чух онзи ден Баце какви ги изтропа, и ДБ какви ги намилят и те и ми настръхва косата. Заради едната власт, току виж ни вкарат във война. Достатъчно е Киро умното да вкара проектозакон, който ястребите да гласуват. Та не мисля, че сме суверенна държава. Ни сме съвременни роби, на които им замазват очите. Ако не ми вярваш, спомни си какво направиха с ковид и човешките права!

53

Анонимен

преди 2 години

До Боби Ми като "реално дори още по-леките БМД затъват" защо лъжеше като пинокио, че щели да минават отвсякъде, путинофилче?

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Искат от държави като нас точно защото оръжията които все още имаме са остатъци от съвеЦко време. Ако украинската армия беше интегрирана с НАТО и обучена да използва западни оръжия на теб нямаше никой да ти търси нищо, НАТО има предостатъчно техника, която може да даде на Украинците ако знаят как да я ползват. Затова Джавелините са в Украйна, защото лесно и бързо се обучават хора да ги ползват.

51

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Боби Теб си те спомням как обясняваше, че при евентуална война руските танкове щели да летят едва ли не през тежък терен, а западните щели да "затъват". А сега когато настъпиха реалните бойни действия видяхме множество затънали в калта и изоставени руски танкове" Това време на годината в РФ и Украйна се нарича "БЕЗПУТИЦА" термина е ясен - реално и леките БМП, МТЛБ и дори още по-леките БМД затъват. А я си представи 75т Абрамс ако слезе от асвалта какво ще стане с него...

50

Анонимен

преди 2 години

Русия Аляска е Твоя и чака да се върне у дома !

49

Анонимен

преди 2 години

МъскУокър със старшип да ги изпепели от космоса с лазерите, пускайте роботите управлявани от изк.интелект. Републиата ще победи азиатската имерият на злото путвейдър.

48

Боби

преди 2 години

До Анонимен Боби "Не успя да подкупи "местните елити"" Абе, нали руснаците бяха тръгнали да "освобождават", за какви подкупи говориш?" НЕ СЕ ПРАВИ НА НЕЦЕЛУВАНА МОМА - естествено най-малко проблеми ще има ако "местните елити" не препятстват руското настъпление - има мин жерви,Елита остава на власт но сменя боята и ако спазва новите правила си запазва и бизнеса и влиянието си.

47

Анонимен

преди 2 години

До Боби Теб си те спомням как обясняваше, че при евентуална война руските танкове щели да летят едва ли не през тежък терен, а западните щели да "затъват". А сега когато настъпиха реалните бойни действия видяхме множество затънали в калта и изоставени руски танкове. Даже и едното нещо, за което драскаш постоянно не си го научил. А си "експерт" по всичко. Пълен провал.

46

Анонимен

преди 2 години

54 Това, че САЩ твърди нещо не значи че е истина. Но великата американска армия с великите производители на мега оръжие да искат ПВОтата на една бедна и смотана държавица с 3 самолета на кръст, означава че положението е много зле в Украйна. Означава и нещо друго, че НАТО се проваля с охраната. Да припомня ли дрона летял над 3 държави без да бъде засечен и свален!? За какво са ти модерни самолети, когато нямаш охрана? А ние имаме охрана и те искат да ни я вземат!

45

Язък за барута

преди 2 години

Над хиляда изстреляни ракети от гадюxите и почти нулев резултат. Путин да вземе да се гръмне, че да отърве света от присъствието си.

44

Анонимен

преди 2 години

До Реве им се "Руснаците не приемат съвети и коментари от ***." Ми, тогава русофилите що драскате по цял ден тук?

43

Боби

преди 2 години

До Анонимен Боби "Сега е друго вече" - ЕХ ЕКСПЕРТЕ -- 1. КОЙ ВЗРИВЯВА МОСТОВЕ ПРЕД РФ СИЛИ -Украинците - Защо бре Миме? За да ги забавят - Да забавят ги хи хи около 10-45 мин за да сглобят подвижния военен мост. 2. Без като мин мостове след бойните действия ЛОГИСТИКАТА СТАВА КОШМАР ето ти пример 10000 човека войска им трябват 4-8 хеликоптера да направят една доставка да ги изхрани за два дни а 200000 град с дузина села около него КАК като няма мостове.(военните си взимат мостовете ясно защо)

42

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Не успя да подкупи "местните елити"" Абе, нали руснаците бяха тръгнали да "освобождават", за какви подкупи говориш? Руснаците не ги и посрещат с хляб, сол, цветя и изути гааащи, както русофилите бихте направили, ако руски "освободители" се появят в България? Това не е ли тяхна съкровена мечта, да ги "освободят" от "укрофашистите"? Не би ли трябвало да оказват съдействие във всичко на "освободителя"? Какво не е наред в пропагандата на Касапина от Кремъл?

41

Реве им се

преди 2 години

Руснаците не приемат съвети и коментари от ***. Сега си обновиха тактика, знаейки че американците помагат със сателитна разузнавателна информация на урките. Просто полека без напрягане всичко се изгриба стъпка по стъпка без да сизлагат гърба на "укро-партизани". По-бавно, но качествено.

40

Анонимен

преди 2 години

49 още в началото ви казах че руската армия е като Василиса Прекрасна. Бедна девойка, но имаща вълшебни ръкави, от които вади това, което заслужава онзи който стои пред нея.

39

Анонимен

преди 2 години

"Хора я използвайте ума си по предназначение. Ако беше толкова розово положението на Зеления клоун, щяха ли да ни искат оръжия...." Ами то като използваш ума си ако на Русия и беше розово положението щеше ли да се моли на Китай за помощ? Щеше ли психопата да прави тайна мобилизация в Русия? Щеше ли да подкукоросва нашта пета руска колона в лицето на Корнелия Нинова и Румен Радев в никакъв случай да не дават оръжие на Украйна? Щеше ли Путин да се моли на Лукашенко да преоблече беларуската армия в

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "40 и ние сме суверенна държава, но ни изнудват да им даваме самолетите си, нали?" Никой не те изнудва, и България може И ЩЕ откаже. Иначе на теб ти "пука" само за русия, не за България. За теб България е само вторичен въпрос свързан с основния за русия - като всички продажни русофили. Ако те питам от кого ще ни пазят "ракетите" в настоящия момент, какво ще ми отговориш, путинофилче?