56

Царевица (варена)

преди 2 години

Там на където ГЕРП са се запътили, Нинова от там се завръща. ФАКТ, БЕЗСПОРНО! ПРАВО В ЦЕЛТА! НЕОСПОРИМО!

55

Анонимен

преди 2 години

"Отиват, протестират срещу лошия Лойко, качват са на метрото и са прибират в къщи! Па оди пешъ бе... оди пешъ!" - точен цитат, без окраса. Автор ПКпета Караянчева

54

Анонимен

преди 2 години

Кирето ще тури Радев на мястото му. Започна да го прави и съветниците на Радев започнаха да подскачат. Този президент постепенно ще разбере, че ще е със затихващи функции. Той е човек от миналото, някогашен член на БКП, подобно на Буци. Управлението в България ще движи от хора родени в края на 70-те и през 80-те г. Без генерационна смяна няма да мръднем напред.

53

безплатен заем

преди 2 години

Служба за селскостопански и промишлени инвестицииНашата банка, за да предостави финансова подкрепа на фермери и агропромишлени оператори, стартира програма за финансиране на малки и средни предприятия.Офертите са валидни за всички сектори на дейност за сума от 10 000 евро до 2 милиона евро, които ще бъдат възстановени само с лихва от 2% годишно.Свържете се с нашата агенция по имейл за повече информация.Имейл: Infos***pacific-offshorebank

52

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на тази, Радев такова партията-столетница, но стара е тя и не можа да се съпротивлява

51

помним

преди 2 години

През 1980 год построихме комунизъма и всичко е безплатно на всеки според нуждите...

50

shorturl.at/xACX4

преди 2 години

Нинова е разплаквала не една или две гербаджийски майки.

49

Анонимен

преди 2 години

Само приказки. Още нищо не сме видяли като положителен резултат.

48

Костов

преди 2 години

Когато повториш една лъжа 10 пъти, в БГ тя става истина. Когато направиш две злини, това прави едно добро и т.н.

47

Д-р Челинджър

преди 2 години

И аз не съм ... не съм допускал, че българския народ е толкова пр ост! Да приеме като свой спасител един дег ради.рал чалгар, и веднага след това кирчо и хасан, и да продължи да избира човекът виновен за всичко това - румбата ...

46

До живко

преди 2 години

Всеки иска да живее добре, живко! Каквото даваш - такова и получаваш! Ти какво можеш да дадеш - професия имаш ли, обичаш ли работата си? Грижиш ли се за друг някой или само за себе си ревеш?

45

ЬЬЬ

преди 2 години

Депутатски и министерски заплати се увеличиха с 14%,полицаи и пожарникари искат 20% увеличение,а пенсиите ,и то от 1 юли,и то върху няколко пъти по-ниско цифрово изражение, с 6,1%,което е неописуемо тъжно,смешно и трагично.Управляващи не се подигравайте с българските пенсионери!!!

44

до 44

преди 2 години

Ти ако си мисли, че тези проблеми ги имаме само в България в момента много се лъжеш. Инфлация и високи цени има в цял свят и това е последствие от затварянето на много страни последните 2 години. Ако ще господ да слезе да ви управлява пак не зависи от него.

43

Анонимен

преди 2 години

И ние не прполагахме, че ще се добереш пак до властта, ама на!

42

За персектива

преди 2 години

.. какъв цирк ви разиграват Фигуранта, Кирчо и Нинова: правителството на Фигуранта, което е обявило борбата с корупцията като основен приоритет, назначи Нинова, една от малкото политически лица уволнявани за корупция, като икономически министър. Още ли сте в мъгла бе?

41

Анонимен

преди 2 години

Нинова ти си позор. С кои очи изобщо се появяваш пред хора?

40

КИРО МИ ХАРЕСВА ...

преди 2 години

....ЩОМ *** РЕВЕ ОТ НЕГО И НЕГОВАТА ПОЛИТИКА.....СМЕХ , БАКЕ...

39

Анонимен

преди 2 години

И кой държи женския Франкенщайн на власт? Впрочем, чудовището няма име. Създателят му се казва Виктор Франкещайн. Ама кой да ти чете.

38

777

преди 2 години

Ами хайде приемайте го тоя бюджет, какво се мотате още......ще цъфнат налъмите на пролет, докато втасате....

37

Народе???

преди 2 години

Как си с промяната? Боли ли?