83

Германец

преди 2 години

Тоз видя Мангърката как се уреди на субсидирана службица с подобни тези и реши и той да си оправя животеца. Слаботоковите антиваксъри под мен лелеят пред претоплената чобица, дето им я налива професорът. И в *** възторг блеят "БРАВО", "обективен", "безпристрастен"... Очаквана реакция :)

82

Бay

преди 2 години

тоз па ....

81

DD

преди 2 години

Яко лъха на понци схема...тия 5.8 млрд. вакса за кого са ,,за 350 милионна европа ?Добре по 5 дози.. пак са 1,75 млрд. де тия 5.8... Въпросииии..... Накрая ше се окаже че европчето е платило всички ваксове и на сащ :) по 5 . Квази политици, изкудкудекали анти човеци..

80

най-накрая

преди 2 години

едно разумно и обективно мнение

79

Off

преди 2 години

За съжаление същия този индивид рекламираше едно лекраство против краста, че много помагало. Сега си намери друга ниша. И дано е прав за края на пандемията, ще се радвам.

78

Анонимен

преди 2 години

Чета коментари на ваксари и мисля, че здраво са се пристрастили да ги бодат, зарибили са ги яко, че чак не искат пландемията да свърши.

77

ДДРОнег

преди 2 години

БРАВО на проф. Ботев !!!___Още от самото начало се знаеше, че така трявба да се действа - да се защитят само РИСКОВИТЕ ГРУПИ !!!___А всички преиграха, сякаш Ковид е най-смъртоносната болест на всички времена !!!

76

Анонимен

преди 2 години

Мога да кажа само едно голямо БРАВО, здраво мислещ човек, не като ония изтрещели лунатици и гадатели.

75

До 84

преди 2 години

Ти или си неандерталец или си сляп, но със сигурност не си прав. Къде в Европа животът тече нормално? Ти пътувал ли си скоро? Знаеш ли че Европейската Централна Банка печата пари като вестници и инфлацията расте главоломно. Или смяташ, че това което става в България е само на национално ниво. За идиотията, която изцвъка, че живеят и си харчат парите, ще ти кажа само че си затворени и няма къде да си ги харчат. Айде Чео!

74

Анонимен

преди 2 години

Американците лъжеха че трябвало и расови миксове да има щото видиш ли човечеството щяло да изчезне.А бе аланкоолу крокодилите живеят в ограничен ареал и не са изчезнали а ми напротив приспособили са се перфектно към условията.Теориите ви издишат щото не се водят от реалните факти а ми от парите

73

Анонимен

преди 2 години

Абе още ли не сте вдянали, че след мОньо-преврата от миналото лято всичко е ПРЕКРАСНО! Даже ковидят се ошашави от свръх-цените и ЛЪЖИТЕ, само вие не се усещате и си *** я от глад, я от пост-ковид синдрома - не че на някой му пука за вас, важното е да си гласувате против живота и здравето си, важни са мОн-чжу с неговата диктатура, ПРОСТАЩИНА и нарцистичните му *** в ЧИЛИвизиите, нъл' тъй! Да жЮвей мон-чжу дьо ла РАЗКРАЧЕНИЯ между Решетников и Херо Мустафата!

72

Анонимен

преди 2 години

Наскоро уволниха една учена от Файзер за дето казала че реалната ефективност на байонтеха е под 50% и няма как да е че бизнесот ке им секне

71

Германец

преди 2 години

И тоя ли ще си скъса дипломата като другия капацитет Мангъров?

70

и още...

преди 2 години

1)от вируса може да се ритне камбаната всеки момент, защото може да се получи спад на тромбоцитите, 2) ваксините не бива да се поставят много често /напр. на 3 м./ (според опита в Ю.Корея така се повишава броя на зле повлияни/леталитет от ваксините),3) ваксините трябва да са поставени в лигавиците, а не директно в кръвта /и вътрешните органи/, защото иначе се пропуска първата бариера за вируса,4) от антибиотичната дисбиоза хората получават повишени ст-сти на клостридиум дифициле в червата

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните лица драги отново са в локдаун с маски и тн. пълен смех сте.

68

Анонимен

преди 2 години

До Чоко"Най-сетне разумно изказване. Коронката ще се превърне в сезонен грип" ====== Не знам, дали е разумно, но не е ново. Цяла върволица европейски лидери го твързяха един през друг преди повече от година, за да успокоят населението. Само че когато го твърдят потисниците на свободата, го пропускате и бързо забравяте. А когато го твърди някой с нестандартно поведение и претенции за собствено мнение, му ръкопляскате.

67

Анонимен

преди 2 години

Във всеки един момент могат да кажат че има нов по-опасен вариант. Не трябва да се обръща толкова внимание на един вирус защото прекаления стрес е това което понижава имунитета, а като е слаб имунитета така се разболява. Вируса е създаден с определена цел и няма да изчезне преди целта да е изпълнена.

66

Чоко

преди 2 години

Най-сетне разумно изказване. Коронката ще се превърне в сезонен грип и който иска всяка година може да се боде, за да се предпазва. Обаче на правителствата им хареса тоталния контрол и ми се струва, че идеята вече е да няма НИКАКВИ РЕСПИРАТОРНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ и с тази цел от тук нататък ще има ограничения и терор всяка зима.

65

Асан

преди 2 години

Има нужда от суджук и руйно вино :)))

64

Константин Матеев

преди 2 години

До sambaДа, не е проблем вече и за онези 50 хиляди в повече, които отнесе у нас за тия две години. Да се надяваме, че са на по-добро място, където няма подобни проблеми.