134

Света се обърка

преди 2 години

Политикът който позволи македонизмът и омразата към България да влязат в Европейския съюз от сега дяа се прости с политическата си кариера . ще му се налага да продава семки пред Харвардския университет за да се изхранва .

133

Парадокс

преди 2 години

Македония НЕ ПРИЗНАВА българското малцинство в С.Македония и по всякакъв начин го подтиска и унищожава българските паметници на територията си , НО ИСКА да се признае македонското малцинство в България .... Ами после да се готвят и македонските малцинства в Гърция, Албания ,Сърбия и Луната .... След това ще започнат и териториални претенции ... а когато влезе е Европейския съюз ВОЯТ ЩЕ Е ДЕНОНОЩЕН . Меките китки в Брюксел в чудо ще се видят.

132

Принципно

преди 2 години

Трябва просто да се уцели честота дето да предизвика мембранен колапс и ето го тънкия момент 5G комуникациите са враждебни за живите същества, но не и за тая франкенщайнова гад .... И като знаеш това само нормален резонанс е достатъчен да го накара да се разпадне на части ... Обаче как съм го предизвикал никога няма да разбереш ...

131

Българин

преди 2 години

Всяко допускане на РСМ към ЕС, без да са се съгласили да приемат нашите условия, ще се зачита за национално предателство и подписалите ще бъдат съдени от Новия народен съд. Дори да се покрият в Канада.

130

А кое мекотело

преди 2 години

Няма куража и силата да направи правилното, а не удобното и цунгъз е съвсем друг въпрос както и този които не се е научил да си плаща за каквото получава ...

129

Кво представляват ли

преди 2 години

Без високо ниво на медицински грижи телата им са като залепени с канцеларско лепило .... Малко да разстроиш резонансите около тях и я падне ръка, я крак, я ухо, я нос - сега енергийната матрица тяхната е супер чуплива, идеята е достатъчно хора да разберат какво представляват и това резонира ...

128

Анонимен

преди 2 години

Македонците са наши братя и сестри! Не се поддавайте на руски интриги! Даже и сърбите са ни близки. Ех, ако не беше Русия, Балканите щяха да са велика държава. Но Русия не ще!

127

К'во искаш да з

преди 2 години

Имай предвид, че добронамерено ще ти отговоря ... Но ти си безхарактерно мекотело! Сакскобургите - в продължение на 800 години те са били паяк- без естествени врагове и са се чифтосвали с каквото може. Пример Симеон 2 - чифтосвали се е с майка си, с леля си, с дойката си с първата си братовчедка - цялото семейство е близък инбриид граничещ с и дори инцест като при Херман и Симеон Хасан... Принципно енергийните резонанси на този свят биха ги унищожили много бързо ако не беше съвременната медицина

126

чистота

преди 2 години

Не ме интересува Македония, да чака и толкова.

125

до 156

преди 2 години

Не сте в позиция да поставяте условия, мойто момче хахах

124

Заьо

преди 2 години

Та да се върнем на темата. Скъпи приятели тук никой никого не иска да убива. Това е неуместно. Гражданите на РСМ си търсят някой да ги изхранва без да работят. Въобразяват си, че ако влезнат в ЕС ще постигнат тази своя цел. Точно това няма как да стане. ЕС в момента няма тези възможности. Тук става въпрос само за финансови средства.

123

Наблюдател

преди 2 години

Те горките и те не знаят какво са от къде са и къде искат да отидат.Език Български написан на сръбска пишеща машина,религия същата от нас изключвам шиптърите които почти ги превзеха,името им име на провинция в Гърция,а реално историята им е от края на 1944. Всичко друго са глупости и интереси.

122

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости. Всяка държава ще наложи вето на друга, ако втората лае срещу нея като бясно куче. Има си конкретни условия и ако на макетата не им харесва, тогава да си обират крушите от чакалнята.

121

Заьо

преди 2 години

Венци, ако работиш в китайски ресторант никой няма да ти позволи вместо да работиш да ръсиш глуповатите си съждения в интернет. Само начина ти на изказване те издава напълно какво представляваш. Окъпан турчин мразещ всичко българско

120

Анонимен

преди 2 години

Какво излиза, комунистите винаги са мразели българите. Странно защо от 75 години предимно те ни управляват. Българите тъпчи ли сме или сме мазохисти, та все си избираме душмани да ни газят.

119

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв с ник заййо,бре!Скивай ся зайчок-не позна,бре!Аз съм Венци касапина и бачкам в китайски ресторант във София като касапин,бре!Щото съм китаец от Шанхай,бре ттолуп!Ррязани ччалми не знам и не познавам,а тоя ттурче ме изкара,бре!Ха ха ха!!!

118

Заьо

преди 2 години

Венци, сладур мамин, първо се научи на книжовен български език и после се включвай от раздрънканият ти компютър в Истанбул за да се изказваш в български веб форуми. Разбрахме ти тезата. Тя е грешна и не ни интересува.

117

Анонимен

преди 2 години

https://en.wikipedia.org/wiki/Historiography_in_North_Macedonia

116

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Красиво е,красиво е,бре!Само като чета и препрочитам как некакви форумни мухи се задъхват от патреОтизъм и ми е кеф на МАКС,бре!Ха ха ха!!!Тея форумни мухи не осъзнават,че са безпомощни,безсилни и безнадеждни,бре!Хаха ха!И когато Джон Траволта2.0 обяви по ТВ--то края на ветото -тея мухи ще се опулят и дзъркелите им ще станат като DVD-та,бре!!!Ха ха ха!!!Денят идва и е скоро,бре!!!Ха ха ха!!!

115

Анонимен

преди 2 години

Сега са ни паднали македонските нещастници, така че бой с правата лопата докато омекнат.