253

BG

преди 2 години

Мдаа няма ляво ,няма дясно ти си *** еми вярно е

252

добре ! ! !

преди 2 години

Преди 6 месеца бе напълно непознат, Бат Кирчо. Сега Интервюта, едно дрго.Браво и на кокорчо!

251

Анонимен

преди 2 години

До До тролската дружинаПриятел *** Ангела .

250

До тролската дружина

преди 2 години

Каза ли ви го и Шпигел? "Партията на управлявалия 12 години страната Бойко Борисов бивш бодигард на комунистическия лидер Тодор Живков" ни е докарала до "затъналата в корупция България" и "най-бедната държава в ЕС". И то, след като при влизането в ЕС по времето на Станишев бяхме поне на нивото на Румъния. А сега те са далеч пред нас с 30% по-голям БНП на глава от населението.

249

Кирчо откри

преди 2 години

топлата вода - Тройната коалиция между БСП, НДСВ и ДПС / чрез аватара им Славчо/ и ДБ за легитимност /ама само червено-зелената им комуноидна част/. И тогава лозунга беше рушенето на двуполюсния модел, а в крайна сметка си стана просто едно крадене... и Пеевски.

248

Анонимен

преди 2 години

Крадецът вика дръжте крадеца.

247

Диана

преди 2 години

До Диана и затова сега имаме такива политици с птичи мозък и яки мускули! - защото за тях беше важно там да правиш нещо, а не какво точно правиш и как точно го правиш..Затова е срамно, че още имаме "социалистическа" партия - това показва, че тези хора си нямат идея от Комунистическата идеология, а я използват за свои гнъсни цели...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

246

В крайна сметка

преди 2 години

нещата се случиха така като винаги - раздадоха се едни порции и от тук насетне всеки ще си цоцка от свойта крава - Тройната коалиция едно към едно плюс ДБ за легитимност. Дори всяко министерство ще бъде нещо като губерня на съответната партия със с висичките му там министри, зам министи и т.н. политически назначения плюс удобното уволняване на неудобните калинки и назначаване на собствени след съответното преструктуриране.

245

Диана

преди 2 години

До Диана Тук някой ме попита защо социализмът не е научно-обоснован момент, когато Маркс и Енгелс са били толкова сигурни в своето предположение? Защото социализмът не е дефиниран научно! Социализмът е от всекиго според способностите, на всекиго според труда. Но! Трудът има количествено и качествено измерение.Тоталитаристите се хващат за количественото му измерение, а това вече е срив на идеята..Можеш много да се трудиш и нищо да не постигнеш, а екс соц.страните вървяха по този път и /прод./

244

Сулюмон Гейбреус

преди 2 години

Браво Кирчо 3 нови министерства за наште хора едни поне 100 милиарда нов заем и намаление за всички пенсии на 200 000 бр богаташи взимащи тавани до минимума 450лв и социални двойни данъци за бизнес и лошия IT сектор.Целият комунистически отбор от Виденово отново е в играта,Честито

243

Диана

преди 2 години

До За съжаление Много бъркаш! Социализмът е един измислен от Маркс и Енгелс етап, стъпало към комунизма, според тях! Той е просто едно предположение, а не научно-обоснован факт! Така че не можеш да приемаш социализма като наука още повече, че Маркс и Енгелс са били едни адвокати с ниска психологическа култура /психологията едва прохождала!/..Нас ни забиха в крив макарон с този социализъм и нищо не трябва да се свързва с него за да не бъркаш днес! Още в древността е имало пандемии и карантини

242

Digital marketing

преди 2 години

Факта ,че това самозвано и самовлюбено недоразумение от ден едно прави среща след среща с комунисти и възнамерява да назначи смотаната Корнелия за министър го дисквалифицира пред 6% избирателите му които също страдат от напреднало старческо слаб0умие.Патрнорът му пък Василев по смотан см0таняk комунист не съм виждала в живота си.Щял да накара IT да си плащали реалните заплати.Ами ние от цялата държава си плащаме реалните заплати бе смотльоо комунен измислен. Събери си данъците от всички други.

241

За съжаление

преди 2 години

Социализма победи в световен мащаб - как иначе на наречем безбожието и ковид- милиционещините? Преди поне бягахме от социализма през Берлинската стена, а сега просто няма къде. Китайския вирус преправи целия свят по китайски модел.

240

Диана

преди 2 години

До вчерашно ***! И този е подвластен на задкулисието у нас - и на него са му обещали,че ще станем приказна страна ако слушка..И той е толкова самонадеян,и той разиграва театър..Смешно е изказването му, че който ВЯРВАЛ на идеологии си почивал..В идеологиите не се вярва,те са продукт на човешкия разум и работят с факти,като заключенията им са на чиста научна основа..Друг е въпросът, че много хора ги четат както дяволът чете библията..А известно е докъде те води дявола..Затова - без идеологии

239

Диана

преди 2 години

Не очаквах Петков да е толкова зле, да очерня безсрамно с лъжи държавата за да се изтъкне самия той..БСП си е БСП! Не само има грешна ориентация в политиката у нас, но и си въобразява, че е много компетентен! А за Макетата, нямам думи! Агонията там продължава! Не че съм очаквала нещо друго защото добре познавам БСПарите у нас и знам, че единственото ни спасение от геноцид е БСП и СИЕ да се махнат от политиката. Сигурна съм в това, но не съм политик, не мога да ги убедя..А така и те ще загинат..

238

анонимен

преди 2 години

Каквото и да разправя този, с ченгета от ДС и комунисти , като Рашков, Нинова, Овчаров, Масларова, Йотова, Радев и всички останали червени, рестарт на държавата дали ще се случи, или другарите ще доушушкат, каквото е останало?!

237

Анонимен

преди 2 години

Човек който е израснал и живее дълеч от България не е подходящ за Премиер. Като му стане трудно ще си бие камшика към САЩ и ще каже, че е останал неразбран от българите. Много му се иска на момчето да участва в разпределението на еврофондовете.

236

Анонимен

преди 2 години

Щял да убеждава ! Нека само встъпи в длъжност и тогава ще видим такова ,,убеждение'' каквото не сме и сънували ,тоя има зад гърба си ония от бункера,те го поставиха и вече е всесилен ,ще видим и евро и конвенции и всички останали ,,ценности'' !

235

Време за промяна

преди 2 години

Разчитаме на вас за да тръгне България напред.

234

дд

преди 2 години

Кире ,искаме си вечното робство.Вечното бодене и мизерия.Обичаме те.