39

11

преди 2 години

До МЕРАКЛИЯ ---- Я отиди навън и попитай това, да видим как ще ти Го отперат у задната тръба с 200.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Баси, що не си кажат направо, че искат да знаем гръцки език !?

37

(-_-)

преди 2 години

Това е хубаво, че има много мутации, стига те да не са се подредили по начин, който да прави вируса по-опасен, а това става много рядко. За сега се държи точно, както е описвано в мед. литература - става по-заразен и по-малко опасен. Единственото ново при тоя вирус е, че прескача в човешката популация, иначе такива вируси не са новост! Изследвани са и знаем за тях достатъчно.

36

До 35

преди 2 години

А като имам близки, двойно ваксани и ПАК го изкараха и то тежко, за каква единствена опция и спасение ми говорите?

35

Архангел Попов

преди 2 години

Нас цялото семейство КВОДИ май ни задмина! Вече 3 години, а никой от нас НЕ СЕ Е ЗАРАЗИЛ!

34

Анонимен

преди 2 години

"Само *** това касае вас. А другите? Не е моментът за егоизъм. Освен това няма никаква гаранция, че като сте го изкарал, няма да го изкарате пак."... пич, не схвана ли, че и 10 пъти годишно ще го караме ако трябва, препарати няма за си влеем!!! На какъв език да ти го обясним...

33

Анонимен

преди 2 години

Две неща научихме за ковид. 1- Ваксините имат кратко действие. 2- преболедувалите имат мощен и дълготраен имунитет. Дори и да ги повтори и потрети го карат леко. На тази основа трябва да надграждаме.

32

Ц до 21

преди 2 години

Е не ли всички те ДОКАЗАНО са били без вирус? Тогава как са го пренесли? Как може да се пускат Нетествани в самолет??? Това не би трябвало да е така. По- скоро ваксинираните Със сертификат Не са били тествани и точно те са пренесли вируса, защото също се разболяват и пренасят!!

31

До до 25

преди 2 години

Само *** това касае вас. А другите? Не е моментът за егоизъм. Освен това няма никаква гаранция, че като сте го изкарал, няма да го изкарате пак.

30

СЗО

преди 2 години

Контролираното заразяване с новия вариант на чумата премина успешно, сега затваряйте границите, спирайте полетите все тая

29

Анонимен

преди 2 години

"От 1 декември България облекчава граничните мерки за хора, пристигащи от държави в червената зона - странно решение на фона на паниката, която превзема Европа заради вихрещата се нова вълна и засечения нов вариант на вируса, идващ от Южна Африка. То очевидно е издействано от министерството на туризма по настояване на туристическия сектор," ...стой си в къщи, като те е страх!

28

МЕРАКЛИЯ

преди 2 години

Антиваксърски загорели вдовички?

27

До 28

преди 2 години

България изисква твърде много, а не предлага никакво спокойствие за чуждите граждани. Ниско ниво на ваксинация, смътни мерки. В Белгия не са ми искали пср, но сега ние ще искаме за идващи от Белгия. Странно, нали? Би трябвало за ЕС да се улесни пътуването между страните членки. Това е нормално.

26

Анонимен

преди 2 години

Хипохондриците ще получат ерекция, мале, живота им отново добива смисъл

25

До 26

преди 2 години

Да имат. По принцип грипът е най-смъртоносната болест. Имунитетът срещу нея се развива заедно с появата на нови щамове. Единствената причина грипът да не е с над 90% смъртност е, че хората са си изградили имунитет и го карат сравнително леко.

24

До 21

преди 2 години

Това не е вярно. В самолета има ваксинирани, преболедували, тествани и прибиращи се към някоя държава, които имат право да се тестват в държавата си, но не задължително са тествани за полета. Последното зависи от компанията, с която летите. А тези идват със самолет, защото идват чак от Южна Африка.

23

Анонимен

преди 2 години

От 1 декември България облекчава граничните мерки за хора, пристигащи от държави в червената зона - странно решение на фона на паниката, която превзема Европа заради вихрещата се нова вълна и засечения нов вариант на вируса, идващ от Южна Африка. То очевидно е издействано от министерството на туризма по настояване на туристическия сектор,

22

До 25

преди 2 години

Ами не, не 6а само ваксините вариант. Над 60 съм и го изкарах без ваксина и без болница.

21

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите от грип имат ли естествен имунитет срещу грипа?

20

Aнонимен

преди 2 години

Антиваксър, успокой се. Фактите са факти. Делта дойде от Индия преди ваксините, сега идва нещо от Африка, където има малко ваксинирани. Ще трябва да се научим да живеем с вируса, а и той с нас. Борба за надмощие, до намиране на баланса. А дотогава само ваксините са ни вариант. Другото е убийство.