54

do 46

преди 2 години

Т. е. ковид ваксините правят точно това, което се очаква, и си вършат много добре работата. Предпазват за някакво време. Грипната ваксина, например, предпазва за до около 6 месеца и то ако се уцели правилно доминантния за сезона А/B щам сред четирите заложени антигени. Нормално при изменчиви респираторни вируси. Само неграмотниците очаквате чудеса да се боднеш веднъж и да си безсмъртен. И когато чудото обяснимо не се състои, почвате да плямпате дивотии, базирани на грешните ви предпоставки.

53

Анонимен

преди 2 години

ПРЕПЕЧАТАНО Е ОТ дв! ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ МАТРЯЛ ЗА АНТИВАКСЪРИТЕ В БЕЛГИЯ, АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ, КОИТО ИЗПОТРОШИХА СТОЛИЦИТЕ ИМ ОТ ПРОТЕСТИ?

52

Анонимен

преди 2 години

Е то Балканите още живеят в средните векове. Хората се стремят към космоса, ние ходим да ни леят куршум....

51

Анонимен

преди 2 години

Кви теорий ви гонят бе, сляпи ли сте зомбита, ваксините не стават за нищо пълно шайзе са.

50

Анонимен

преди 2 години

Само хърватите от балканите имат повече ваксинирани ама те там са си капиталисти фашияги още от време ОНО,но не може да им се отрече че са по напред от нас във всичко а най много им завиждам за футбола..

49

Анонимен

преди 2 години

До Ваксин Ковидов Неграмотният най-лесно се лъже. Та, какво казваш, много сте лъгани ли?

48

Гешев поръчва терор

преди 2 години

България е тотален Биг Брадър, продали са ни на ЦРУ, гледат ни домовете 24/7 с резолюция милиметър!Тенкю Гешев!

47

Анонимен

преди 2 години

До Леда "това ако не доказва недостатъчната ефективност на ваксините (меко казано) не знам какво трябва да се случи," Над 90% от новозаболелите са неваксинирани. Над 99% от смътните случаи са на неваксинирани. Ако това не доказва ефективността на ваксините, не знам какво трябва да се случи.

46

11

преди 2 години

До Уроборос 42 --- Няма как да се следи нещо, което го нямаш.

45

Ваксин Ковидов

преди 2 години

На балканите не сме антиваксъри, защото това не е ваксина. Другото е , че сме лъгани,лъгани,лъгани от политиците и тази "загриженост" изведнъж е много СЪМНИТЕЛНА.

44

Това са сатанисти

преди 2 години

Борисов и Гешев са превърнали България в истински Биг Брадър, благодарение на ЦРУ сателити от МВР, ДАНСМО и престъпници наблюдават личният живот на Българите в собствените им домове!

43

Леда

преди 2 години

Дали някога ще проумеят мисирките, че има разлика между антиваксър и противник на антиковид препарата. Държави с 80% ваксинирано население връщат мерките и изпитват натиск в болниците, това ако не доказва недостатъчната ефективност на ваксините (меко казано) не знам какво трябва да се случи, за да стане ясно на всички. Мой приятел е 10 дена на легло с 39" температура след ваксинация с Модерна. Направи си я, за да може да ходи на басейн и да си избира спокойно обазавеждане за новото жилище.

42

В.

преди 2 години

Е., БТА със сигурност получават грант за това, което пишат. Когато започнат да дават грант и в моя джоб може да се заинтересувам.

41

Анонимен

преди 2 години

Вълни след вълни, трабваше вече да сме на Делта с два плюса или на Епсилон

40

Анонимен

преди 2 години

Кажето го направо , на Балканите е пълно с хора с ментални проблеми.

39

И аз така

преди 2 години

До Анонимен"Но да не ми идват и да ми разказват антиваксарските си глупости, че избухвам, ей!"++И аз такаизбухвам когато някой започва да ми разказва ваксарските си простотии. Набодете се,бе, надуп(ч)ете се ако щете с 10 игли, ама не ни занимавайте с продуктите на оскъдната си мозъчна дейност.

38

Анонимен

преди 2 години

БАЛКАНИТЕ СА ЛЮЛКА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!

37

Анонимен

преди 2 години

При нас още работи закалката на комунизма и отдалече надушваме измамата..

36

Анонимен

преди 2 години

те балакните навремето имаха благодатна почва и за анти фашистки настроения... та така относно въпроса,ч е всичко,що е от запад, е хубаво!

35

Анонимен

преди 2 години

Много скоро антиваксъри ще са и всички с две игли. Понеже ваксините действат, ама с времето и мутациите на вируса се губи защита. И така през няколко месеца и ще се намират народи да бъдат сочени с пръст че не искат да участват в тая постановка. Здравето не се гарантира с ваксиниране, гарантира се със съответния начин на живот, обществени отношения включително достъп до лечение и профилактика. Възрастни с хронични заболявания като ваксинираш не стават безсмъртни, нито като набодеш и затваряш мла