153

Анонимен

преди 2 години

ЕХ МЕЧТИИИИ...

152

ganyo

преди 2 години

не иска да се ваксинира безплатно, камо ли платен тест да си прави. Умножавай оф числото по 4, за да получиш реалния брой. И сега са 10000 на ден.

151

Иво

преди 2 години

Аве защо никой не говори за предстоящия нормален сезонен грип? Изведнъж няма повече такива грипове?? Брех

150

Анонимен

преди 2 години

Ето ви малко инфо от листовката на Модерна, която дори набодените с нея не са прочели: (страница 6) Нарушения на кръвта и лимфната система с много честа честота,нарушения на имунната система с неизвестна честита,нарушения на нервната система с много честа честота (главоболие) и редки (лицева парализа),стомашно-чревни нарушения с много честа честота,нарушения на кожата и подкожната тъкан с честа честота,нарушения на мускулно-скелетната система и съединителната тъкан с много честа честота и др...

149

Анонимен

преди 2 години

Още един панелен шаман

148

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече заразени ,толкова по бързо ще има стаден имунитет. Аз изкарах вируса преди 8 месеца. От тогава не съм спирал да общувам с болни , да им помагам. Нито веднъж не се заразих повече.

147

то

преди 2 години

В България и починали от ковид няма.Освен по новините

146

Анонимен

преди 2 години

Никога не може да има 10 000 на ден, защото не се правят тестове. Всеки плямпа за Израел, но там правят два месеца вече, почти около 100 000 теста на ден. В България са направени само 4,7 млн. теста от 1,5 години насам, Израел има 21 млн. теста например. Техните 1 млн. случая са реални нашите 500 000 не са дори и близко. Поне 2,5 млн. са били, то затова и в момента няма как да има кой знае колко случая, то половината население е карало.

145

Анонимен

преди 2 години

петима като пукнаха на третия ден след инжекцията---------=====---------В България няма починали от ваксина. Дрънканици като тези плашат хората, а пропуснатата възможност за ваксинация убива. И ми е интересно как хора, които на практика убийват с разпространението на лъжите си, много страдат и се вълнуват, като им се каже да си стоят у дома, когато почне пневмонията и задуха.

144

морски

преди 2 години

Тогава заминават последните организирани туристи.Казах ви...айде със здраве!

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 Спри с фантастиките моля те. Коя е тази фирма в която 3ма ваксинирани за починали ??

142

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да питат Чорапа, какво да правят. Нали е вездесъщ "експерт" по всички въпроси и проблеми... Ама мълчи, като п____а за епидемията и ваксинацията.

141

АНОНИМЕН

преди 2 години

А бе ние нямаме ли си глави, та чакаме някви математици, политици и всякакви измислени герои, да ни казват, какво щяло да е? Каквото, такова! Баста на цялата малоумщина!

140

Анонимен

преди 2 години

Ами като приемат болните в болница - така е. Трябва стриктно да се следва максимата на Мангъров : пижамката, чайчето и вкъщи. Иначе болните в болниците могат да заразят други болни.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 А шефа ако ти каже да се ваксинираш, ще врещиш нали. Антиваксърска логика...

138

Анонимен

преди 2 години

10 000 няма да са, но 5 000 е почти сигурно.

137

аз да попитам

преди 2 години

А болните откъде ще ги внасяме?

136

Трето око

преди 2 години

Докато давате глас на такива - хора като въпросния, ще има и вируси, и пандемии и т.н. Не си мислете за вируса и той няма са мисли за вас.Всичко идва от главата.Ако си мислиш, че си болен или , че ще се разболееш и те е страх.. е логично и така да стане. Събудете се!

135

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще успеем да достигнем заветните 70% изкарали вируса. А това е най-добрата ваксина, антителата на изкарал го. Който е възрастен и болен, особено хронично нека се ваксинира.

134

Иван

преди 2 години

Плащаме заплати на кунчевци витановци и годжита, но нека не забравяме, че шайката също взема процент (над 50% рекет), така че до здравните заведения достига една минимална част от тези пари. Какво точно очакваме не мога да разбера.