82

Анонимен

преди 2 години

къде ще сравняваш чумата с 50% смъртност и тази хрема с 0.5% ?!!! Тъ въобще у ред лиси ?Пий с и хапчетата редовно.

81

До Зозо

преди 2 години

Нали винаги сте си комбина с мюфтиите ,а и на Чалгаджията му плаща Тиквата добре да му държи оная му работа . Забравяш само,че хората не са слепи и виждат ,кой е причината да се блокират парите. Не знам за Тея протести,но знам ,че на другите избори ще плувате между изпражнениятаа.

80

Анонимен

преди 2 години

до 86 Християнин - те и за чумните епидемии и къпането така са разправяли. После - той господ ни наказва, *** за какво, не казва и я разберем, я не.

79

Кал-Ел

преди 2 години

Никога не е имало пандемии и вируси. На всеки 100 години разиграват един и същ сценарий. Единственото с което могат да ви заразят са клетките от разлагащи се трупове на животни, като това най добре им се получава чрез инжектиране на псевдо ваксини. Това са чумата и антракса. През последните 500 години, "пандемиите" идват в точно определена дата и час. 700лв на ден за болницата за "болен" от ковид в България, 32 000 евро на месец за сестрите в "ковид отделение" в Германия - това е пандемията.

78

до Чичо

преди 2 години

Я сподели, кои са пандемиите от коронавируси досега, че аз не се сещам.предлагам да се спрем на условно число поне 1 млн. починали в световен мащаб, за да можем поне условно да ги нарече така.Чакам с нетърпение да видя какъв историк си

77

Зозо

преди 2 години

Маската предпазва от ковид, колкото анцунга от пръднята :)))))))))))))))))))))))))))))

76

Християнин

преди 2 години

Господ Ви е Дал Маска - казва се Имунна Система!

75

Поручик Ржевски

преди 2 години

Престани да ни тровиш живота бе. Който иска да се ваксинира, който не иска нека сам си носи отговорност. Престанете с този терор - да не дишаме и да затваряте заведенията.МАСКИ ДОЛУ!В Унгария няма вече маски, няма сертификати. Цял живот ли ще ни изтезавате????

74

Зозо

преди 2 години

Кой ще ти гласува пари бре гуменик, като нямаш мнозинство? Тръгнал да се хвали?!? Рундю е пътник, протестите започват.

73

Демокрация ЗаВинаги

преди 2 години

Гражданско НеПодчинение, Масови Протести, Избори и на изборите имате само 1 избор, ако и той не се извърти и това е Андрей Чорбанов!!

72

До Зозо

преди 2 години

Нали това ви е целта бе галфонн.Да не се развърже бюджета,а дори да стане разходите са недопустими . На сестраа ти у средулката.

71

Зозо

преди 2 години

От 100г., от както има ваксини първо се пробват в Африка. Ся първо в САЩ и ЕС, какво става тука?

70

И кво са

преди 2 години

кога вие горихте маски по площадите и си плюехте в лицата можеше - сега искате ние да носим маски и да спазваме мерки. Що така - двойни стандарти.

69

Чичо

преди 2 години

Славчо Главчо се смееше от телевизора и ви разправяше глупости за маските и вие си мислите ето тоя е като нас. Да ама Славчо и всичките дрънкачи като него туриха вакснинките тихомълком а политическата им повърня ще я сърбате вие с цената на собственото си здраве!

68

Анонимен

преди 2 години

До а такааа Маските те предпазват от това да си здрав

67

Муахаха

преди 2 години

да се Пазиш от Вируси с Маска, е все едно да се Пазиш от Комари с Телена Ограда!

66

Българин

преди 2 години

Всички казина и дискотеки трябва да бъдат затворени . Само ресторантите моловете и кината от този бранш трябва да бъдат оставени да работят при спазване на дистанцията

65

Кал-Ел

преди 2 години

Няма значение дали е Кацаров, Борисов, Кунчев или който и да било. Забележете - ПРИЗИВ! Те искат да се съгласите на фашисткият медицински тероризъм! При условие, че знаете, че всичко е измама - не съществуват вируси, пандемията е медийна, няма умрели и болни по болниците - и се съгласите да спазвате тези правила, автоматично се приема, че сте роби и могат да ви налагат още по тежки! Вие роби ли сте?!

64

а такааа

преди 2 години

Маските от нищо не пазят, казаха го още миналата година.

63

до 63

преди 2 години

Кое точно от написаното оспорваш?Ако обичаш по същество.Целия коментар го има под статията за Кацаров и мерките в в Гласове.Тук форматът не позволява по-дълги текстове за това е на парче.