35

К'во да ти кажа

преди 2 години

Няма ненаказано добро под шапката на негово нищожество. Но се замислих за един факт - Фердинант не е изнасилил Мери Белгийска! Тя е вдигнала полата сама, което предполага няколко неща - я да видим кой има логично мислене!

34

Анонимен

преди 2 години

Алфанфари явно е на хранилка и е поредния *** на вола.

33

Калеко Алеко

преди 2 години

Не знам какво смята Алгафари, но говорителят на фигуранта Слави Василев синът на Васил Василев който приватизира завод "Мраз" и настани там "Свободната телевизия" на другарката Импексова, все по често се появява по основните медии и явно ги приватизира в полза на радевата Хунта ... Тези дето твърдяха че Борисов бил сложил ръка на медиите сега решиха да наклонят везните в своя полза и затова сега ще гледаме как Славчо жестоколира с ръчичките си като синоптичка докато срича постулатите на Румбата

32

Анонимен

преди 2 години

и тоя е на лапачка

31

А, не така!

преди 2 години

Алгафари, послъгваш малко като обран сирииец. След като се въведоха машините, цената на изборите падна под 60 милиона лева. Което е просто капчица пред кражбите на едро преди това. Не така Алгафари, не така!

30

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слави!

29

Анонимен

преди 2 години

Незнанието на закона не освобождава от отговорност! Освен ако ти не си депутат, разбира се.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз я поемам, Нидал. Спи спокойно.

27

Който

преди 2 години

Е гласувал. За 70% от българите които не гласуваха този проблем е несъществен и не значителен. Хората са наясно, че нормални политици няма, че и новите и старите облужват олигарсите . Може ни след 2 поколения и в България ще има истинска демокрация.

26

Един познат казва:

преди 2 години

Най-големият номер в живота не е да прецакаш дявола скъпа, а да прецакаш и конкурента му. А друг пък един човек дето за кратко ме срещна в живота казваше така: никога недей да правиш непоискани добро, а аз ще допълня - а ако го правиш гледай да те не хванат и никой да не разбере! Особено в твоя случай скъпа много важи!

25

Анонимен

преди 2 години

И наистина, каква отговорност? На мен пък тъкмо ми стана интересно защо си прехвърлят властта като горещ картоф? И искам да видя кой ще излезе прецакания накрая. Шоуто си е добро, не го променяйте!

24

Спокоен

преди 2 години

И защо точно някой трябва да поема каквато и да отговорност? Белгия си е така от 10 години. Италия също. И нещо не са по зле от нас. Точно обратното. Всеки се чуди на стандарта на живот в Белгия (по висок от тоя на холандците). А са 10 години със служебни правителства.

23

Анонимен

преди 2 години

Интересно - държавен служител на добра заплата, осигурена от герП, нарича най-добрия пилот в държавата - льотчик, Вероятно от УНСС сте по-подготвени?

22

Асан

преди 2 години

Хафез Асад поема отговорност сирийския талибан :)))

21

Az

преди 2 години

Нищо не трябва да се променя. Избори до дупка. И боцо в затвора

20

Анонимен

преди 2 години

До 13 Къв Бойко те тресе бре?-:) Бойкофиле? Тези които гласуваха за Слави и са разочаровани от него,нали не си мислиш,че през глава ще хукнат,да връщат мутрата крадец на власт гласувайки за него? Хапчетата 13 -:)))

19

Охоооо

преди 2 години

Ти си прекалено голяма инвестиция на моето време скъпа за да седиш при глупаците!

18

Анонимен

преди 2 години

Отговорност за какво? Ако е за нищо и само на думи както винаги, няма проблем да я поема и аз.

17

Анонимен

преди 2 години

Враговете на народа Бойко и Слави ще са виновни за новите избори и за неактуализацията на бюджета. Враговете на народа Слави и Бойко са се обединили за диверсантска дейност срещу българския народ. Трябва Народен съд за престъпленията им срещу народа.

16

Анонимен

преди 2 години

Избори но и милиони са нужни..щом е така изборите да ги платят итн Тире никадърници