54

Анонимен

преди 2 години

Ако не затворят с карантина и не се пазят младите, следващоте поколения ще са с увреждания ако изобщо създадат следващи поколения.

53

Анонимен

преди 2 години

Кал - Ел: Представям си "героят" номер 3 как те хваща за яката, дето си без намордник и ваксина и те изхвърля навън. Искам да присъствам на това шоу.

52

въпрос

преди 2 години

А колко от Герб се ваксинираха, след призива на вожда? Уж много членове, много симпатизанти, а не слушат шефа.

51

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не е решение, а трябва лекарство. С ваксина пак се заразява и пренася заразата. Ваксината помага само за сега до 1 г. но трябва и карантина за да не се заразят и тези хора които не може да се ваксинират бременни деца и болни

50

Кал-Ел

преди 2 години

На последно място в света сме по чипиране. Как си представяте, да си сложа намордника и да седна да ме чипират!? Срам!

49

Анонимен

преди 2 години

жалко за агитациите, в бг не останаха ваксиниращи, освен майтап и вицове да си правим, останалото на овцевъдите да им го пробутват ;) че идва страшна хрема разбираш ли :)

48

гроб

преди 2 години

Лошото е че няма достатъчно поцинкована ламарина и калай за ковчезите. И няма открити обществени поръчки и определени фирмите дето ще ги хермертизират. А времето тече . Ковида идваА правителство още няма.

47

Анонимен

преди 2 години

Молете се на БОГ променете из основи живота си. Заживейте по Божиите закони. Загърбете материалното и отворете сърцата си за душевното. Последните дни започнаха. Това е само началото. Краят никой незнае кога ще бъде. Виждате какви аномалии стават по света а и у нас. Точно това е описано в Библията.. Молете се за вас и близките ви. Живота нищо не струва без вяра в Бог. Живота е един миг от безкрайноста. Тялото е тленно но душата е вечна.

46

Анонимен

преди 2 години

Младите кухи *** всичко подценяват.

45

от СЗО

преди 2 години

ВАЖНО!При следващата пландемия носенето на шнорхел и плавници е задължително!

44

Анонимен

преди 2 години

Първо политиците да се ваксинират! Те са много важни за нас и не искаме да се разболеят, трябва да се пазят. Затова първо тях да ваксинираме! Отстъпваме им нашите ваксини. После ние. Не бързаме.

43

в очакване на вълнат

преди 2 години

Ами да преоборудват автобуси за извозване на ковидясалиге и умрелите , и по тихичко нощно време че хората спят. И ако няма да се строи Белене даа вземат да ни направят един общ гроб там с мемориал отгоре .

42

Анонимен

преди 2 години

Номер 3 е комплексар. Познай колко ти вярвам за героизЪма. Човек, който носи маска от страх да не ги глобят, ще се страхува и да хване някой за яката. Само можеш да му завиждаш на тоя, че има собствено мнение.

41

Жоро

преди 2 години

Май ще чакаме лекарството. '

40

Анонимен

преди 2 години

Първо ваксинрайте ромите срещу морбили и другите доказани ваксини после призовавайте хората да се ваксинират експериментален препарат за да се пазят от вирус малко по-смъртоносен от грип.

39

Анонимен

преди 2 години

Затова ли пускате *** и пульо от страни-червени зони в БГ??? За да ни стресирате сега отново и най-вече да имате повод да ваксинирате всички. Заради един-два месеца пишман "туризъм", пак локдауни на гърба на българския народ. Садисти!!

38

млад меринджей

преди 2 години

Опасност НЯМА.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Спомняме си този "цирк" от миналата есен - постоянни сирени на минаващи линейки в София и хора, умиращи на стълбите от "хремата". Циркът е само в размътеното ви съзнание.

36

симптоми

преди 2 години

Освен смаляване на главата , поради увеличеното кръвоснабдяване и локален метаболизъм се наблюдава експанзия на ходилата на ляв и десен крак почти едновременно. Такива болни носители на вируса можете да ги разпознаете и по странната походка .Следете се сами дали не е започнал да ви стиска чепика. Баххъ

35

Demonaz

преди 2 години

Мхм е вижда се коя възрастова група е най-застрашена както винаги. Защо няма годините на починалите "уж" от ковид? Ще се види ,че са престарели с две-три болести. Ще бодеме младите и децата заради тях. Муахахахаха ще има да чакат. Никой не е длъжен на друг да се боде и да го пази. Старите като са били на 20-30 какво са правили,а ? Яко пиене и цигарки и хапване и сега да ги спасяват и да обвиняват младите и децата сега.