35

ВЪПРОС

преди 2 години

Гешев е в лабиринт - знае че няма как да излезе , но ако се предаде сам ще лежи дълги години в Центалния Затвор , и ще изгуби всички Пари и Имоти ограбени от България .Но също знае че няма да му се размине - сега е като убиец прикован на електрически стол -няма помилване , можеш само да се гърчиш .

34

ФАКТ

преди 2 години

Дондуков 2 трябва да се обезпаразити!!!

33

До ПроСтоТо

преди 2 години

Имаш вакум между ушите!!!

32

Фактите !

преди 2 години

Нормално ли е : България да е на ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ места в ЕС , по ВСИЧКИ показатели , .... И НИЩО ДА НЕ СЕ СЛУЧВА ?

31

Евро Дикоф

преди 2 години

Все пак нали не са разстреляли Кауна резидент, какво ***.

30

ПроСоТо

преди 2 години

До до ПроСТоТо и Даа...откачила си окончателно!..Обръщам ти внимание със съжаление..Не беше толкова дамлосана от начало...

29

Ко -ли -баро

преди 2 години

До Натовецо...От селянинЪ става гражданин ,но от колибар , не !Още ли делиш крадците на червени , сини , жълти ....?Крадецът драги ми колибарЮ цвят няма .А в ГЕРБ сте се натъпкали , от всички партии престъпниците , за да не ви подгони закона , НАЗНАЧИХТЕ СИ И ПРОКУРОР , коментарите са излишни !

28

Анонимен

преди 2 години

Щом не са влезли качулатите нинджи, да натръшкат всичко по пътя си на земята, и да лежат така до обезопасяване на сградата. и после да отведат задържаните лица, значи не е имало нахлуване.Останалото са интерпретации на служител на президентството, срещу думите на главен прокурор. Е няма начин едното мнение да е равнопоставено на другото, освен по медии.Обаче намирисва на неуважение към съдебната система.

27

до ПроСТоТо и Даа

преди 2 години

Ха-ха-ха. Сам си хвалиш глyпавите коментари... Ха-ха-ха

26

до 22

преди 2 години

Ей момче, не отнемай намеренията на Джоузеф Байдън, това е негова работа!

25

ПроСоТо

преди 2 години

До до ПроСТоТо айде се разкарай най-после!..И да акаш след коментарите ми,сичкото ако пада в скута ти,доста омърсен от прелюбодейства..

24

Същия случай:

преди 2 години

15 години от живота ми са минали в четене и в правене на изкуство, но не да копирам чуждо изкуство, а моето. Въпрос на мъжка чест е не да копираш! Още като студент съм превел 1600 страници от Руски на български , после още към 1000 - 2000 от английски на български, за работа - че някакъв *** държа десет години учителите на почти минимални заплати и дефинира изкуството като маловажна и ниско трудна част от човешката цивилизация. Естетиката била мъртва, ама друг път, педагогиката също!

23

Даа!

преди 2 години

Гешев е ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ ,...НОРМАЛНО ЛИ Е В НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА ?МЕРСИ !Не държа на отговори , при самият ФАКТ , яе ''уж'' Гешев бил И ''ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ'' !!!!Защо дадоха по телевизията / НА ЖИВО/ , нахлуването с ОРЪЖИЕ в Президентството , ако е ''вярно'' това с което ни баламосват , че НЯМАЛО НАХЛУВАНЕ !На очите си ли да вярвам , или на лъжите ?

22

Анонимен

преди 2 години

Незнам дали претърсване то е законно, но съдът реши, че задържането е не законно. Смях, ама много смях за прокуратурата

21

Натовецо..

преди 2 години

Мама Херо те наблюдава внимателно....ха,ха,хааааа....ИЗВИНИ СЕ!

20

ПроСоТо

преди 2 години

айде пак!!!..След първото ДОКУМЕНТИРАНО НАХЛУВАНЕ,тая..госпожа ли е,каква е,-Валентина Маджарова, ПАК ПРАВИ НАХЛУВАНЕ с тая декларация /не знам от къде е хрумнало на началника й../..Чудят се гробарскитепарвенюта как да "очернят" Президента ...Защото видяха Началото на Края си.....Бог да пази ИСТИНСКИТЕ българи!...Еничерите ни са ОЧЕБИЙНИ,те не могат да се скрият!

19

Натовеца

преди 2 години

ДОЖИВОТЕН ЗАНДАН ЗА АМЕРИКАНСКАТА *** ГНЪСНА ПРЕДАТЕЛСКА ГЕШЕВ !ПРЕДАТЕЛ КРАВАРСКИ!

18

Анонимен

преди 2 години

Където има предатели трябва да се действа брутално, а не с нахлуване или бели ръкавици. Браво на Гешев, макар, че не си свърши работата докрая...

17

Натовеца

преди 2 години

трепи американските агенти дето ги сбарате !За предателите и колониални запдни нагайки само СМЪРТ СМЪРТ И ПАК СМЪРТ !

16

НДЗ

преди 2 години

Обиден си г-н Радев,че разкриха разговора ти за "СТИКОВАНЕ НА НЕЩАТА" около съпругата ти Десислава. Иначе баща Ви беше прав: " Не му трябваше да се захваща с политика. Бяхме против и за развода му с Гинка". Мъдър човек /лека му пръст/-инженер.